nu, lai arī pirms tam man arī vīrieša ģimene šķita jauki un labi cilvēki, pēc 3 gadiem vienā mājā (kaut arī lielā), labāk redzu viņus ejam nekā nākam. Vienīgais, kāpēc izturējām līdz galam bija skaidrs mērķis, skaidrs termiņš un noteikta summa, kurai jābūt, tiklīdz tas viss tika sasniegts, bijām prom.
Nebija tā, ka kāds kādam dzīvo uz kakla - ēst pirkām un taisījām atsevišķi, izņemot svētkus. Katram bija sava virtuves daļa ēst gatavošanai un pārtikas glabāšanai. Tā daļa, ņemot vērā, cik dažādi mums bija ēšanas un pārtikas izvēles paradumi, bija labi noorganizēta. Visvairāk kaitināja privātuma neesamība, sākot ar veļas žāvēšanu pagalmā, īpaši ņemot vērā viņu paradumu "izpalīdzēt"izkārt veļu, ja veļas mašīna beidz griezties, kad es esmu, piemēram veikalā vai dušā. Tajā mājā ātri nācās aizmirst par kārdinošu veļu, mežģīnēm utt, lai nenāktos sarkt kā pirmajā reizē, kad viņi pasteidzās pie veļas mašīnas pirmie (biju domājusi izmazgāt kopā ar citām un žāvēt savā istabā). nu un tā kaudze ar visādiem tādiem sīkumiem, kas, kopā savācoties, pamatīgi krita uz nerviem.
Ja tomēr tev liekas, ka ir vērts mēģināt krāt, atceries arī, ka naudai vērtība nepieaug un tas dzīvoklis, ko tagad esat noskatījuši un kam jums būtu jākrāj, piemēram, 5 gadi, lai nopirktu bez kredīta, pēc tiem 5 gadiem jau maksās citu summu, un ne mazāku.