Atkal es.. sāku domāt vai man ir veselīgas attiecības. Mans vīrietis grib vwikt man krūšu palielināšanas operāciju-tālākā nākotnē. (Tgd to gribu arī es,lai viņam patiktu) tagad skatās visādus video ar kailām sieviešu krūtīm ar aizbildinājumu ka jāizvērtē kādas taisīt. Mani tas kkā laikam aizskāra,laikam tieši tas ka viņš grib mzni pārveidot. Kāda būtu jūsu reakcija.? Jāatzīst ka krūtis ma nav no tām skaistākajām. :(
Jaa, palasot Tavas diskusijas - nejau kruutiis vai kur ir vaina, bet vina attieksmee pret Tevi..
protams, ne man maaciit, esot neveiksmiigaas attieciibaas.. bet - nemeklee vainu sevii. Gan tievaam, gan resnaam, gan ar gan bez kruutiim - visaadaam meiteneem ir otraas puses. Jaasaak ar sevis miileesanu, un taadu pamulku izsleegsanas no dziives..
++
ja tu dzīvosi un meklēsi vainas sevī,,, un domāsi ko vēl izdarīt lai patiktu citiem.. pied velna vaai tā ir dzīve.?
Tu vari dzīvot sev darīt sev , un iepriecināt sevi.
Tu vari , darīt dēļ citiem , un iepriecināt citus.
Krūtis vajag palielināt, tikai tad, ja Tu pati to gribi, nevis vīrieša dēļ. Arī forma un izmērs ir Tava izvēle. Bet neizklausās, ka Tu līdz galam būtu pārliecinata, ka gribi to darīt.
Un nevajag stāstīt muļķības, ka ar sportu var uzkačāt krūtis!
Un ja tavējam būtu izsisti divi priekšzobi nemēģinātu pārliecināt, ka varbūt kaut ko jādara lietas labā? Protams, tas nav viens un tas pats, bet doma ir skaidra. Ja pati atzīsti, ka krūtis nav izdevušās - kāpēc neuztaisīt sev smukas krūtis?
Man arī ir A/B izmēra krūtis, bet visi puiši vienmēr ir atbalstijuši, ja iezogas kompleksi, un saka ka krūtis paliek krūtis, skaistas vienalga kādā izmērā..
Taisi! Iegūsi pārliecību par sevi un varēsi viņu pasūtīt piecas mājas tālāk!
Man pašai bija gandrīz īdzīga situācija kā Tev, bet neko nenožēloju.
Ja gribi vari uzrakstīt man PM, pastāstīšu sīkāk.