Atkal es.. sāku domāt vai man ir veselīgas attiecības. Mans vīrietis grib vwikt man krūšu palielināšanas operāciju-tālākā nākotnē. (Tgd to gribu arī es,lai viņam patiktu) tagad skatās visādus video ar kailām sieviešu krūtīm ar aizbildinājumu ka jāizvērtē kādas taisīt. Mani tas kkā laikam aizskāra,laikam tieši tas ka viņš grib mzni pārveidot. Kāda būtu jūsu reakcija.? Jāatzīst ka krūtis ma nav no tām skaistākajām. :(
Esmu domājusi par to, ko es darītu, ja mani pazemotu, izteiktu nepatiku pret mani, noniecinātu mani, un tagad, kad draugs bija bez darba, ja viņš neko nedarītu, lai būtu ar ko rēķinus samaksāt, būtu bērniņam ko nopirkt gaidot viņu, es to neizturētu. Es būtu pametusi. Lai gan viņu mīlu, es sevi mīlu vairāk. Es nevēlos sev un bērnam sliktu dzīvi. Man ir kur iet vismaz. Jā, nāktos dzīvot laukos, būtu viss daudz sarežģītāk dzīvē, bet ar laiku viss manā un bērna dzīvē nokārtotos.
Iepriekš biju par to iedomājusies,! Bet mīlēju sevi kāda biju. Bet tagad man pašai liekas ka izskatos slikti un tagad operāciju gribu. Bet aizdomājoties saprotu ka gribu principā viņa dēļ..
tagad skatās visādus video ar kailām sieviešu krūtīm ar aizbildinājumu ka jāizvērtē kādas taisīt
Tas izklausās pēc tā ka, viņš ies pie plastiskā ķirurga un teiks, lūk šādas krūtis uztaisiet manai meitenei ! Un rādīs atnesto foto! Bet ja nopietni tas ir bezkaunīgi kā ko tādu var teikt!? Un pēc tam ja Tu nebūsi laimīga ar tām jaunajām krūtīm? Vai varēsi būt ar savu puisi laimīga zinot, ka esi izdarījusi to, ko vēlējās tavs draugs,bet tu nē?
Ja vēlies operāciju,tad taisi,bet ja nē,tad tas nav vienīgi jāizdara,jo otrs tā grib un uzstāj. Tas ,ka uztaisīsi operāciju vēl nenozīmē,ka viņam mainīsies pret Tevi attieksme uz labāko pusi.Varbūt sākotnēji būs sajūsma, prieks, bet ja viņš mūzīgi ir neapmierināts ar Tevi ,Tavu izskatu,tad Tevi nebaida,kad pēc krūšu operācijas izdomās,ka Tev vēl deguns jāpārveido vai kas cits un tā,kamēr nepārtaisīs par pavisam citu sievieti.
Man arī ir A/B izmēra krūtis, bet visi puiši vienmēr ir atbalstijuši, ja iezogas kompleksi, un saka ka krūtis paliek krūtis, skaistas vienalga kādā izmērā.. žēl, ka tev tāds vīrietis..
Es tādu vīrieti nevarētu saukt par "savu vīrieti", jo cauri pilnīgi sitās tas ka viņš vienkārši grib sev uztaisīt trofeju sievu ko atrādīt, nevis mīlēt cilvēku tāds kāds ir.
Viņš pats ir ļoti izskatīgs un rūpējas par sevi. Viņam nav par ko sūdzēties!
Tā liekas Tev vai viņam? Neviens cilvēks nav ideāls! Katram ir kāds trūkums vai tieši otrādi labā īpašība. Bet varbūt arī Tev nav pa ko sūdzēties? Sāc arī viņam teikt, kas Tev viņā nepatīk! Redzēsim cik ļoti tad viņš nesūdzēsies par savu izskatu!
Jau trešo tāda tipa tēmu lasu un teikšu tikai vienu man tevis tik ļoti žēl, ka nav paveicies ar vīrieti.
Es tavā vietā pateiktu ka lai iet ellē ratā un meklē sev tādu kādu viņam vajag nevis tagad paciest tādus pazemojumus un viņa dēļ sevi pārveidot!
Pat ja tev jātaisa krusu palielināšana tad tā ir tava izvēle un kādu formu vai lielumu arī tava izvēle. Un tas ka viņš interneta skatās plikas sievietes tas ir aizbildinājums un sen jau būtu ar pannu uzsvusi pa galvu!
Cik ilgi tu ar viņu biji kopā pirms bērniņa? Cik ļoti tu paspēji pārliecināties ka viņš ir tas īstais?
Bet tas ir šausmas pilnīgi dusmu uzsita , piedod..
Tiešām joka pēc bet nopietni pasaki ka tu gribi lai viņam būtu krāns 10 cm garāks un resnāks, lai kaut pakaras bet lai taisa tādu sev krānu!
Lasu tavas tēmas un brīnos kā var tā pazemot savā bērna mati !
Nu es priecātos, ja man vīrietis apmaksātu krūšu palielināšanas operāciju. Pat pati ieteiktu, ja vīrietis būtu naudīgs. :D Bet šeit jau lieta ir attieksmē, tas, ka viņš skatās uz citām krūtīm, man arī nepatiktu. It īpaši, ja vēl ir citas problēmas attiecībās.
Es atvainojos, bet ko tad tik perfektais nav atradis savu "perfekto"?! Uzskatu, ka daudzi vīrieši pārvērtē krūšu palielināšanu. Kas būs, ja viņam nepatiks, kā izskatīsies, kad būs palielinātas?! Ir jābeidz sev gremdēt muļķīgu vīriešu dēļ!