Sveikas!
Ar šo problēmu - ceļu sāpēm - pirmoreiz saskāros pirms gada, kad skrienot pēkšņi iesāpējās sākumā viens, pēc tam arī otrs celis, tomēr turpināju skriet, jo līdz mājām bija jātiek. Pēc tam ļoti ceļos dūra, pat ejot un kustinot ceļu locītavas, nākošajā dienā knapi varēju paiet, sāpes bija neizturamas, kā arī bija nedaudz sapampušas un karstas ceļu locītavas. Sākumā domāju varbūt no aukstuma ceļi apsaluši, biju pie ķirurga, teica, ka iekaisušas saites un lai vismaz 2 nedēļas nesportoju. Agrāk šādas problēmas nebija, skrēju daudz lielākus gabalus, viss bija kārtībā. Jāpiebilst, ka neesmu skrējēja, skrienu tikai savam priekam. Pēc kāda laika atkal skrēju, sākumā viss kārtībā, taču starp 7.-8.kilometru (tas vienmēr notiek sasniedzot tieši šo atzīmi) jau atkal sāka sāpēt. Ārsts teica, ka tas ir sinoviālā šķidruma izsīkuma dēļ, ka ceļi to nespēj saražot pietiekamā daudzumā. Līdzēt var operācija vai regulāras injekcijas, kas, protams, būtu ļoti dārgas. Vakar atkal biju skriet, protams, sāka sāpēt ierastajā attālumā, naktī aiz sāpēm nevarēju pagulēt, šodien sāpīgi staigāt. Tas nozīmē, ka atkal es kādu laiku nevarēšu skriet, lai gan tik ļoti gribas to darīt. Skriet man nav grūti, varu skriet ilgi, tomēr ceļi man to neatļauj. Vai kāda vēl saskaras ar šādu problēmu? Es nezinu, kā to risināt, jo operāciju ceļos nevēlos taisīt. :-/