Labvakar!
Zinu, ka neesat ārstes, taču varbūt kas sakāms par situāciju, kādai varbūt līdzīgi bijis ir varianti, kas par lietu varētu būt, kamēr vēl netieku pie ārstiem.
Tieši pirms nedēļas (pagājušo ned. trešdien pēdējā diena) beidzās kārtējās MR. Viss normāli. Piektdien, sestdien bija seksuāls kontakts. Izsargājāmies. Braucot gan mājās no drauga spēcīgi iesāpējās vēders vienā brīdī, bet ātri pārgāja. Vakar un šodien(otrdiena,trešdiena) esmu nesaprašanā par izdalījumiem - sarkanbrūni -tādi paši kā MR laikā. Pirmo reizi starp MR kas tāds parādās - nelaikā. Šorīt ļoti miegs nāca darbā un izdzēru divas kafijas ar pavisam neilgu laika intervālu. Ikdienā gan parasti kafiju nedzeru. Sāka baigi galva reibt. Knapi novilku to dienu darbā. Zvanīju dakterei - ieminējās, ka varētu būt mazasinība, bet protams pateikt tā vienkārši neko nevar pa telefonu pēc tā... Pie dakteriem jau tikt varu tikai Jaunajā gadā. Pēc darba iegāju intereses pēc izmērīt asinsspiedienu. Augsts! Esmu jauna un pateica, ka priekš manis augšējais 150 ir baigi daudz! Prasīju varbūt kko iesakāmu padzert, pateica, ka tik jaunai kā man gan jau pats noregulēsies (nestāstīju gan par asiņošanu aptiekārei utt)
Tā lūk. Kādi ieteikumi varbūt??