Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Smērēšanās, augsts asinsspiediens, galvas reibonis

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Labvakar!
Zinu, ka neesat ārstes, taču varbūt kas sakāms par situāciju, kādai varbūt līdzīgi bijis ir varianti, kas par lietu varētu būt, kamēr vēl netieku pie ārstiem.
Tieši pirms nedēļas (pagājušo ned. trešdien pēdējā diena) beidzās kārtējās MR. Viss normāli. Piektdien, sestdien bija seksuāls kontakts. Izsargājāmies. Braucot gan mājās no drauga spēcīgi iesāpējās vēders vienā brīdī, bet ātri pārgāja. Vakar un šodien(otrdiena,trešdiena) esmu nesaprašanā par izdalījumiem - sarkanbrūni -tādi paši kā MR laikā. Pirmo reizi starp MR kas tāds parādās - nelaikā. Šorīt ļoti miegs nāca darbā un izdzēru divas kafijas ar pavisam neilgu laika intervālu. Ikdienā gan parasti kafiju nedzeru. Sāka baigi galva reibt. Knapi novilku to dienu darbā. Zvanīju dakterei - ieminējās, ka varētu būt mazasinība, bet protams pateikt tā vienkārši neko nevar pa telefonu pēc tā... Pie dakteriem jau tikt varu tikai Jaunajā gadā. Pēc darba iegāju intereses pēc izmērīt asinsspiedienu. Augsts! Esmu jauna un pateica, ka priekš manis augšējais 150 ir baigi daudz! Prasīju varbūt kko iesakāmu padzert, pateica, ka tik jaunai kā man gan jau pats noregulēsies (nestāstīju gan par asiņošanu aptiekārei utt)

Tā lūk. Kādi ieteikumi varbūt??
30.12.2015 18:56 |

Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Hmm, spēcīgas sāpec pēc dzimumkontakta varētu būt olnīcas cistas plīsums. Vismaz man tā bija. (Ja tev plīsa cista, tad vajadzēja būt ļoti spēcīgām sāpēm kāda no vēdera sāniem un arī pēc pāris dienām vēders vēl jūtīgs, jo iekšā asinis).Lika dzert kontrasepcijas tabletes, lai cistas neveidojas. Un sākās smērēšanās starp mēnešreizēm. Mēģinu saprast, kas man vainas. Ārsts ieteica nomainīt kontrasepcijas tabletes, jo organisms tās var neņemt pretī un no tā smērēšanās.
30.12.2015 19:05 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Konsultatīvais tālrunis, rīcība.
30.12.2015 19:06 |

Reitings 2829
Vispār 150 assinspiediens tiešām ir dikti par daudz 20 gados? Vai mazliet par augstu?
31.12.2015 11:02 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Vispār 150 assinspiediens tiešām ir dikti par daudz 20 gados? Vai mazliet par augstu?

Kā kuram cilvēkam. Ja ikdienā ir zems asinsspiediens 100-110, tad 150 ir daudz. Ja ikdienā turās ap 130, tad kāpums ir neliels. Es tādu asinsspiedienu vispār nejūtu, mana mamma pie tāda spiediena krīt gar zemi.
31.12.2015 12:02 |

Reitings 239
Reģ: 31.01.2014
Nu 150 augšējais jaunam cilvēkam tas ir augsts. Pat ja jūties pilnīgi labi ar šadu spiedienu, tas var radīt veselības problēmas nākotnē. Jo augstāks spiediens, jo lielāka slodze sirdij, tapēc nebūtu vēlams šādu spiedienu atstāt.
31.12.2015 18:01 |

Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
izšaut 2 kafijas īsā laikā cilvēkam, kas ikdienā kafiju nedzer un brīnīties,ka asinsspiediens debesīs? :D
tas taču ir normāli. arī kafiju nedzeru, pēdējo reizi kad pamēģināju ekspresso, tiešām šķita, ka sirds noklapēs.

nesaistītu šīs abas problēmas kopā. Man ilgu laiku nebija bijis sekss, pirmajā ciklā pēc atsākšanas arī bija maza smērēšanās, lai arī savu mūžu varbūt pāris reizes tā bijis. Neko, viss pārgāja. pieņēmu, ka organismam stress/
31.12.2015 18:08 |

Reitings 2829
izšaut 2 kafijas īsā laikā cilvēkam, kas ikdienā kafiju nedzer un brīnīties,ka asinsspiediens debesīs?

Nu nedzeru ja baigi nenāk miegs. Ja ļoti nāk, tad esmu 1-2 izdzērusi iepriekš un it kā nejutos slikti. Šoreiz gan neizvērtās labi! Galvenais jau tas reibonis, kurš nepāriet īsti un tāds kā smagums galvā un ...turpinās asiņošana jau 4. dienu :-/ Rīt mēģinu rakstīties pie ginekologa(jauna domājams) un vēlreiz aiziet aptiekā izmērīt spiedienu iepriekš nedzerot kafiju tajā dienā...

Par seksu - nu ar nevienu citu iepriekš nebija bijušas kkādas asiņošanas vai citas problēmas. Pirms šī puiša kādu pusgadu varbūt nebija sekss, kas man nav baigi ilgi. Pirmo reizi nemīlējāmies, bet iespējams pirmo reizi tik dziļi un spēcīgi bija man. Kaut ko sabakstīja? :D Vai nu kaut kas nebija labi un tas vnk deva par sevi ziņu pēc "sakustināšanas"? (t)
01.01.2016 17:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits