Maksā dārgāk, bet es vienmēr izmantoju Filadelfijas sieru. Tieši tā iemesla dēļ, ka lētākie bezpiedevu svaigie sieri ir nedaudz par sāļu. Ja taisu lieku daudzumu, tad piem. 2 kārbiņas ņemu Kāruma svaigo sieru un 3 Filadelfijas siera kārbiņas.
Mana variācija par tēmu:
*no sākuma ar mikseri (putotāju) samaisu sieru viendabīgā masā,
*tad beru klāt pūdercukuru,
*samaisu,
*pēc tam leju klāt saldo krējumu,
*visu maisu uz vidējiem apgriezieniem, līdz paliek tāds viendabīgi krēmīgs
*tad pielieku laima sulu (jāskatās, cik daudz tās siera masas), garšoju cukuru
*es lieku klāt arī želatīnu - to izkausēju, atdzesēju un ar karotie prātīgi iemaisu siera masā.
Daudzumus pateikt nevaru, jo siera kūku vienmēr gatavoju uz aci.