Čau meitenes, gribās mazliet pastāstīt par Ilonu.
Ilona ir meitene ar kuru man bijušas ilgākās attiecības, ilgākā draudzība pareizāk sakot. Ļoti žēl par to, kā viss beidzās. Izvēlējos viņu atraidīt, būt rupjš un nejauks brīdī, kad viņai mani vajadzēja kā draugu. Bet tas lai paliek man pašam. Pastāstīšu par to, kāda viņa bija. -
Maza, mīļa, smaidīga meitene, seksīga tumšmate, 155/50, ideālām formām, skaistiem tetovējumiem, krievvalodīgā, 20 gadi :) Viņai padevās lielisks borščs, un kā atklājās vēlāk, arī lielisks minets. Ideāli.
Draudzība sākās ar randiņiem nakts vidū.. parasti viņa man atsūtīja ziņu ap 2-4 am . kad klubā kurā strādāja viss beidzies, un viņai ir laiks tikties . Mans režīms bija pilnībā piemērots tam.
Sākumā tās bija pastaigas, tad braukājām ar riteņiem pa Mežaparku, gar Ķīšezeru, visur kur. Nekas neliecināja ka starp mums kaut kas notiks. Uztvērām viens otru kā draugu. Un tā arī bija sarunāts, draugi, nekas vairāk. Tad sākās posms, kad viņa aicināja pie sevis uz dzīvokli. Netālu no viņas dzīvokļa ir mols Daugavā, tāda kā piestātne, tā kļuva par vietu, kur bieži devāmies. No sākuma ar riteņiem, tad kad palika vēsāks ar auto. Sēdējām un runājām par visu. Arī seksu utt. Bet neko divdomīgu. Viss bija forši, braukājām uz Jūrmalu, iepazinos ar viņas draugiem, brāli. Ja viņai radās problēmas, es palīdzēju. Bija arī totāli melnās dienas.. Viņai bieži uznāca slikts garīgais, tas tāpēc, ka čalis viņu bija pametis. Es piedāvāju ar viņu izrēķināties utt. ko viņa atteica :D Man bija lielas dusmas, ka viņš tik ļoti pāri izdarījis :-/ Tad sekoja pavisam nejauks atgadījums, ap 5 rītā saņēmu sms ar tekstu- paldies par visu, paldies ka biji mans draugs, ardievu.. Zvanīju, pirmo reizi pacēla, nevarēja parunāt, raudāja klausulē. Sapratu ka kaut kas nav ok.. :D saģērbos ātri, un braucu pie viņas. Durvis nebija aizslēgtas, vannasistaba vaļā, viņa tupēja dušā ar pārgrieztām vēnām. Tālākais slimnīcā, kur bija gan mentiem jāstāsta kas un kā, gan ārstam.
Tas pagāja, laiks pagāja. Viņai nozīmēja psihiatru, ārstēšanos utt. Pamazām viss sakārtojās :) Sāku ļoti žēlot viņu. Viss kaut kas bija.
Ok, man negribās baigi gari stāstīt , visa kā bija baigi daudz vēl.. pa vidam aizbraucu uz ārzemēm gadu, uzturējām kontaktus, skaipā , fb. atgriezos LV. Tikāmies.
Viss mainījās ar vienu sms. ziņu mesengerī .. :D Kurā runāt sākām par EROTU ka iesim kopā utt. es jau tikos ar citu meiteni, bet piekritu 8-)8-) runājāmies, par veļu kādu viņa grib, par latexu, 'ādu utt. Līdz viņa atsūtīja man bildi, savu dibenu, uz abiem stilbiem viņai tatoo.. prasīja kā man patīk :D teicu ka ļoti seksīgi, ka vispār ideāls dibens un kājas..
Pretī aizsūtīju selfiju no dušas , kur turu rokā daiktu :D un prasīju kā patīk :D
viņa mani nolamāja, piedraudēja kaut ko ar traumpunktu, un to ka viņas psihe nekad nebūs tāda, lai tādas lietas normāli pieņemtu utt. karoč likās ka visa draudzība mums ir beigusies pavisam. bet tā nebija .. nekts vidū saņēmu ziņu, ka viņa grib satikties, un jūtas vientuļi. es aizbraucu.
tajā naktī mūsu draudzība pārvērtās (l) Turpinājumā sekss bija vairāk kā sarunas. Mēs kniebāmies visur. 8-) Viņai patika nesacēlies loceklis, viņa to neņēma mutē, bet laizīja.. laizīja arī olas. :-D tas viņai lieliski padevās. Man par lielu prieku, viņas vāverīte bija ļoti šaura (l)(l) vispār ļoti skaista šķirbiņa. (l)
daudz ko darījām kopā.. Man patika redzēt visu, gan to kā viņa skuj savu vāverīti, gan kā mazgājās dušā, kā pucējās utt. :D
es uzrakstīšu vispār citu reizi ;) Tieši par sexu ar viņu. Nāk baigi miegs tgd :-/