Tieshi vegetarisma un veganisma del izveidojaas modificeetaa partika un visi ar to saistitie blakusefekti.
Absurds. Tas viss radies ar vienu mērķi - pelnīt. Ražot lētāk, ražot ātrāk, ilgāk uzglabāt un dārgi pārdot. Uztura bagātinātāji radās jau no tā vien, ka perfekti uzņemt visu nepieciešamo cilvēks ar vidusmēra dzīvesveidu nevar. Tur nav nekā slikta.
Tas jau visēdājiem liekas, ka šausmīgie vegāni brutāli pārmet un nosoda visus, jo daļa iekšēji saprot, ka ir vainīgi un tas, ko dara, nav īsti pareizi.
Es neredzu nevienu iemeslu nebūt vegānam. Izvērtējot kā ētiskos aspektus, tā veselības aspektus, es savam dzīvesveidam neredzu nevienu mīnusu, savukārt tos redzat jūs, dāmas sieviešu forumā, kur gandrīz katra trešā čīkst par lieko svaru un netiek no tā vaļā gadiem. Parādiet man slimnīcu pilnu ar vegāniem, parādiet man statistiku ar vegāniem, kam ir liekais svars vai sirds problēmas. Tad tie superīgie teksti par nenormāli gardo gaļu, bez kuras cilvēks nevar - gaļu, kas tāpat tiek apmētāta 50x garšvielās no augiem, dārzeņiem, kas piešķir tai garšu. Visu cieņu, bet šis viss tā reizēm uzdod pa nerviem, ka jāsāk domāt, cik cilvēks tomēr ir reti dīvaina radība.
Es esmu fizioterapeits un ikdienā redzu daudz dažādu cilvēku. Ja man jautā, ko var darīt, lai uzlabotu veselību - es atklāti pasaku, kādas dzīvesveida izmaiņas var veikt un jā, iesaku pamēģināt vairākus elementus tieši no vegānu dzīvesveida arī. Ja manus ieteikumus mestu sejā visi, es beigtu iesaistīties šādās sarunās, bet tā nav, daudz klausās un daudzi arī mēģina. Jāizbeidz šāda tumsonība.