Es tikai nesaprotu,kāpēc visi uzreiz tik nikni metās virsū vegānismam,sakot,ka tas ir slikti,būs veselības problēmu kaudze utt. Mēs visi esam dažādi. Dažiem vegānisms strādā,citi nevar iztikt bez gaļas. Tas ir normāli un katram ir jāciena citu izvēle.
Pati esmu vegāne jau 3. gadu un ar to nepavisam neplātos. Veselības problēmu nekad nav bijis pa šo laiku un katru gadu taisu analīzes - viss ir vislabākajā kārtībā. Es nepiespiedu nekad sevi pāriet uz vegānismu. Tas notika,jo ar laiku es pati sajutu,ka gaļu un pienu vairs negribu ēst. Vienkārši ņēma un kā ar nazi atgrieza.
Bet ja esmu ciemos,satiekos ar cilvēkiem un ja viņi ēd gaļu,es neskatos ne uz vienu no augšas un nepārmetu gaļas ēšanu,tomēr man vienmēr tiek pārmetumi,piem.,''kā tu vari iztikt bez gaļas?'''utt. Es netaisu no vegānisma problēmu. Ja eju ciemos un zinu,ka tur man nebūs ko ēst,es vienkārši pirms tam paēdu,bet parasti katros svētkos ir arī augļi,dārzeņi,tie paši kartupeļi utt. Un vegānisms vismaz man ir daudz lētāk nekā ēst gaļu,jo es nepērku nekādas vegānu majonēzes,sviestus un visādas ekstras. Ēdiens ir vienkāršs,tomēr man netrūkst uzturvielu.
Mazliet skumji,ka tādu agresīvu vegānu dēļ jācieš,jo ne jau visi vegāni plātās ar savu statusu. Un skumji ir arī tas,ka sabiedrība nekādi nevar pieņemt un saprast vegānus.
P.S. runājot par FullyRawKristina,viņai bija video ar viņas asins analīzēm. Un viss tur ir ideāli,arī B12. Tā kā smiešanās lieka.