Manam vīrietim ir 2 bērni no iepriekšējās laulības. Man ir 1 bērns no iepriekšējām attiecībām. Mums ir arī gadu starpība. Sākumā domāju, kā būs, viņam 2 bērni, noteikti ieliks mani otrajā plānā. Es kļūdījos, man ir paveicies ar vīrieti, kurš prot sadalīt laiku starp mani un saviem bērniem. Bijusī sieva mani netraucē, vismaz pagaidām. Nav plānots draudzēties, jo arī pats vīrietis ar bijušo sazinas tikai bērnu jautājumā. Viņa bērni vēl ar mums nedzīvojas, jo paši pavisam kopā vēl nedzīvojam. Viņš pie manis atrodas 4-5 dienas nedēļā, kad darba dēļ ir savās mājās, tad bērni aiziet pie viņa. Pagaidām viņa bijusī noteikti būtu pret manu dalību viņas bērnu dzīvē. Esam par to runājuši, vīrietis ir ar savu nostāju, ja viņai kas nepatiks, lai nomierinās, jo viņam ir tiesības veidot jaunas attiecības. Kā arī loģiski, sāksim dzīvot kopā un tad variantu viņa bijušajai nebūs, kā vien pieņemt. Viņš mani mīl un neļautu izdarīt spiedienu, kā piemēram, ja es tur būšu, viņš bērnus neredzēs u.t.t. Kas attiecas uz manu bērnu, mans bijušais neliekas zinis, tā ka ar to nav problēmu. Tagadējais manu bērnu arī pieņem un jau pilda tēva pienākumu, pats pēc savas gribas. Viss tik tiešām atkarīgs no vīrieša. Kā arī tas, ka paši tagad plānojam mazulīti. Kā viņš teica- jā, tas viņam būs 3 bērns, bet ar mani pirmais un tas kas ir mums, tas ir kā sākt visu no jauna. Esmu laimīga, jo mans vīrietis ir viens no tiem retajiem, kas zin ko un kad grib, savu sievieti tur pirmajā vietā. Par cik viņš man ir tāds, kam patīk visu izrunāt, tad mums skaidrība ir visā un vairāk kā vajag.