Neuzskatu, ka bērns no iepriekšējām attiecībām ir šķērslis. Protams, ir ļoti grūti pieņemt bērnu, kurš nav jūsu kopīgais, un es apbrīnoju sievietes, kas to var izdarīt, ja pašai bērnu nav.
Protams, es arī grbiētu vīrieti, ar kuru visu daru 1. reizi, bet dzīvē var sanākt visādi. Ja pašai būtu bērns, būtu citas domas.
Man ir bijušas ilgstošas attiecības ar vīrieti, kam bija 2 bērni un kurš bija šķīries (apprecējās bērna dēļ). Mums attiecības bija fantastiskas, un ļoti viņu mīlēju, bija tas
mans cilvēks,, bet, jā - tas pat nebija 1 bērns, 2 bērni un bijusī sieva. Visa rezultātā izšķīrāmies, sapratu, ka nevaru to visu pavilkt, + tas pats iemesls, ka ne viņš gribēs precēties, ne bērnus tuvākajā laikā, varbūt arī vispār negribēs.
Jāsaka gan, ka biju daudz laimīgāka kā esošajās atiecībās.
Katrā ziņā, iesaku iztrunāties ar vīrieti, un varbūt tās ir tikai tavas iedomas, ka viņš ar Tevi to visu tuvākajā laikā negribēs.
šo
Un vēl jau tas fakts, ka ar bijušo izšķīrās ar lielu skandālu. Kaut kas tajā situācijā ievieš nedrošību un ka tik mums nesanāk tāpat.
gan labāk mest no galvas ārā - tas, ka kaut kas bijis ar bijušo, ne par ko neliecina :-)