Pirmie produkti, kas nāk prātā saistībā ar šī gada favorītiem (es tā-kategorijās "pa savam" sadalīšu):
Labākās acu ēnas- Bourjois Smoky eyes
Kopš pamēģināju šīs, nevienas citas no esošajām neesmu lietojusi, perfekti uzklāt un sapludināt, toņi pilnībā atbilst manām vēlmēm, noturība uz acīm laba. Esmu sajūsmā.
Labākā lūpu krāsa- Essence
Iepirktas vairākos toņos, tajā skaitā arī mans ikdienas perfektais tonis (#13 Love me)
Labākais lūpu spīdums- tie ir divi- No Essence nude kolekcijas un Catrice
Šis (Shy beauty) perfekts reizēm, kad gribas neuzkrītošu lūpu spīdumu, nav tik traki rozā kā izskatās iepakojumā, ļoti ļoti patīk.
Un šis (What a melon) reizēm, kad gribas košāku un "sulīgāku" toni. Tieši ar toni iekaroja vietu manā gada favorītu sarakstā.
Labākā skropstu tuša-lai gan manu favorītu Oriflame the one volume blast šogad neviena tuša nav pārspējusi (atdala skropstas tik labi kā līdz šim neviena), ievērības cienīga likās arī Essences
princeštuša savas birstītes izliekuma un labā rezultāta dēļ. Mīnuss- sakalst ātrāk par visām citām mēģinātajām, bet kamēr ir "darba kārtībā", tikmēr laba.
Labākais šampūns-te varētu minēt vairākus, tostarp John Frieda, Aussie un Oriflame, bet visvislabāk patika Siberica
Saraksts varētu būt garāks, bet šie ir tie produkti, par kuriem tiešām esmu sajūsmā un jau tagad zinu-kad beigsies, došos pirkt vēl, jo..nu lieliski.