Ja vien tu neesi jauniņā, un ieteikumi nav pamatoti, piemēram, kā tikt galā ar kādu bērnu ar kuru viņai jau pieredze ir, vai kā runāt ar konkrētā bērnu vecāku, vai nez, ja kāds bērns ir kreilis, un Jūsu bērnudārzā nav kreiļu šķērītes, un viņa pamāca kā labāk bērnam iemācīt griezt, tad loģiski vienkārši ignorē.
Lai gan iekšēji arī esmu viegi ietekmējama, mans lepnums neļautu ,atļaut kāpt uz galvas. Mani kolēģi, noteikti apgalvotu, ka esmu te augstāk minētā maita un čūska,bet nu mans temperments, nepieļautu, ka mani nepamatoti māca zemāka amata cilvēks.
Galvenokārt, izvērtē, vai tu pati nelien viņas lauciņā un vai tevi nemāca pamatotu iemeslu dēļ.
Ja viss ir korekti, tad sākotnēji, atcērt, ka nevajag mācīt, un ja tik ļoti patīk to darīt, lai iegūst augstāko izglītību tajā jomā un darbojas pati kā audzinātāja. Nu, ja vēl nesaprastu, tad ,visticamākais, es vienkārši paziņotu, ka labāk lai ar mani nerunā un netraucē strādat uzbāžoties ar saviem padomiem, viņas izvēle strādat turot muti, vai doties desmitās laimes meklējumos.