Labrīt :)
Tikko modos, pavisam drīz jau jābrauc uz Rīgu un atkal taja pilsētas skrējienā jāmetas iekšā.. Arvien vairāk sapņoju par dzīvi ārpus rīgas, vairāk gribas pie dabas un mieru.
Labrīt. Šodien uz 4h aizbraukšu uz darbu un rīt vēl uz 4h.
Labi, ka darbā visu laiku jāsēž pie datora, savādāk man būtu bijusi slimības lapa uz 2 nedēļām.
Bijām aizbraukuši pie maniem vecākiem, vakar tētim bija dz.d., tad sadāvinājām dāvanas un uztaisījām svētku vakariņas.
čau!
vakardienas ballīte rauj jumtu! man tagad sāp galva, bet bākā ir litrs karstvīna, jo manas draudzenes tādus nedzer. :-D
vakar pirmo reizi biju Pilsētas vārtos. Jau pie garderobes secināju, ka to iestādi apmeklē interesanta auditorija.
šodien atslodzes diena, jāattīrās no šiem svētkiem.:-D
1) man gļučī garumzīmes, jo meita izrāvs taustiņu :D
Dievinu šīs brīvdienas , dāvanu kalni , ēdienu kalni un vispār super garīgais , jāiet ar meitu skatīties trušus un vispār prasās pēc ziemīgām pastaigām , rit sola -10 (l)
Šokoprieks - ha, es ar pilsētas vārtos pabiju :D ilgi mani uz turieni lauza aiziet, jo publika tur tiešām ir interesanta :D Bet mūzika ir ok, pie attiecīga stāvokļa :D
Tā kā plānoju beidzot likt tiesības, varbūt kādai pastkastītē ir ieslīdējusi vismaz līdz 2016. gada martam derīga Mustang dāvanu karte, ko gribētu iemainīt pret šokolādi, šampi vai vīnu? :)
Šodien pa mājām, man tagad tik smuki snieg aiz loga (l) gribās beidzot to ziemu sagaidīt!
Rīt atkal uz darbiņu, bet pēc tam būs 5 brīvdienas , tas ļoti priecē.(l)
Ameliya, nav. Man deklarētā adrese ir pie vecākiem, kuri dzīvo Kurzemē. Pati tagad dzīvoju Rīgā, steidzami vajadzēja ģimenes ārstu, pastāstīju situāciju un mani pieņēma.
Gintija, kurā pusē atrodies?
Mēs ar gaidam sniedziņu, dosimies tad pastaigā uz mežu, pagaidām spoži spīd saule un temperatūra plusos. Pamale gan nomākusies tumša :-)
Čau labrīt !! Noskaņojums pēc svētkiem diezgan miegains, bet man līdzīgi kā citām dāmām drīz būs ceļš uz rīgu. Es ļoooti gaidu sniegu, bet nu kā būs tā būs. Man ir maziņš jautājums beztēmā : ko lai dara jaunajā gadā ?? Diez ir pieejams kāds viesnīcas numuriņš rīgā jaungada naktī ??;-)
Vakar ar draudzeni spridzinājām Vecrīgas klubus. Sen tā ballēts nebija. Ap rīta pusi mājās atbraucu. Galva nesāp, jo praktiski dzerts vispār nebija. Draudzenei gan šodien laikam paģiras. :D