Zāles pīpēšana.

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Sveikas! Pat nezinu ko darīt, esmu laimīgās attiecībās ar puisi, mēs viens otru mīlam, gribam ğimeni, precēties. Viņš nedzer, nesmēķē, strādā in cenšas mūsu dēļ darīt visu. Bet ir viens BET, viņam ik pa retai uzpīpē zāli, man tas ļoti nepatīk, saskatu tajā tikai to pašu sliktāko.
Esam arī kopā pīpējuši, darīju to, lai saprastu, kas viņam tajā tik ļoti patīk.
Nezinu varbūt man, tad kaut kas nav kārtībā, jo nespēju to pieņemt, mums ir tikai par to strīdi un mani tas ļoti apbēdina, kad viņš atkal uzpīpē.
Varbūt kādai ir tāda pati situācija bijusi.
26.12.2015 23:43 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Izlasi kārtīgāk, es minēju, ka man darbs tāds, ka esmu ar daudz zāles pīpmaņiem saskārusies. Es esmu šokā, reāli, ka tik liela daļa atbalsta narkotikas. Un vēl saviem bērniem atļautu. Jums smadzeņu tiešām vairs nav?

Tā ir garīga atkarība...
Visa tā marihuānas slavēšana un salīdzinašana ar slikto alkoholu jau parāda cik ātri cilvēki paliek emocionāli atkarīgi no "slavenas zālītes"
28.12.2015 17:54 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Visa tā marihuānas slavēšana un salīdzinašana ar slikto alkoholu jau parāda cik ātri cilvēki paliek emocionāli atkarīgi no "slavenas zālītes"

:D :D

gada cosmo pērle :D :D
28.12.2015 17:56 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
kādēļ neviens nemet pūku par kofeīnu? Kofeīns arī ir narkotiska viela un kofeīns lielos daudzumos var izraisīt saindēšanos un pat nāvi. Ko nu? :D
28.12.2015 17:57 |

Reitings 3551
kādēļ neviens nemet pūku par kofeīnu? Kofeīns arī ir narkotiska viela un kofeīns lielos daudzumos var izraisīt saindēšanos un pat nāvi. Ko nu?

Arī izdzerot lielu daudzumu ūdens cilvēks var nomirt
28.12.2015 17:57 |

Reitings 957
Arī izdzerot lielu daudzumu ūdens cilvēks var nomirt

nesalīdzini dienu un nakti. Nāves iemesli būs pilnīgi dažādi. Ar bulciņu arī vari aizrīties.
28.12.2015 18:00 |

Reitings 457
Reģ: 30.01.2012
A kapēc tieši marihuānu slavinat? Ja jau jums patīk narkotikas pielīdzināt alkoholam, ok. Alkoholam ir daudz veidi- šņabis, vīns, uttt.... Narkotikām arī- koks, opiāti, uc..Ko tad jūs tik švaki, tik pie viena turaties?
28.12.2015 18:03 |

Reitings 957
Spešal for amela

28.12.2015 18:10 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
A kapēc tieši marihuānu slavinat?
Pieļauju, ka paši lieto un patīk :D
28.12.2015 18:48 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Askepott

Galu galā tad tomēr marihuāna ir narkotika, līdz ar to arī ir atbilde kāpēc to nevajadzētu legalizēt. Recepšu zāles bieži vien arī izraisa atkarības, tieši tāpēc tās ir recepšu zāles un tieši tādai pašai vajadzētu būt marihuānai.
28.12.2015 18:49 |

Reitings 471
Pat nebiju domājusi, ka diskusija izvērtīsies tik plaši.
Dažām meitenēm jāsaka paldies, izlasīju arī labus viedokļus par tēmu

Bet ko darīt, ja šī lieta skar Tevi pašu un Tavu ğimeni? Es arī esmu no tiem cilvēkiem kam nepatīk ne alko, ne cigaretes ne cita veida narkotikas. Protams, neviena nav svētais un sanāk retu reizi arī lietot, bet ja tas sāk palikt arvien biežāk? Es jau uztraucos par otru cilvēku, ne jau par mani, ka redz ka MAN nepatīk. Negribu sagaidīt to brīdi, kad tiešām būs kādas sekas.
Mums vakar bija saruna atkal par to un viņš solījās vairs to nedarīt, varbūt kaut kad vēlāk uz kādu kā viņam liekas īpašu dienu, bet nepieļaus, ka būs bieži. Man gribas ticēt, bet ko darīt, ja apkārt visi pīpē? Viņa darbā kolēği, draugi un pat draugu meitenes, Jūs pat nevarat iedomāties cik daudzi to dara, tikai atšķirās ar to cik bieži.
Es viņu arī nevaru iebāzt maisā, bet zinu, ka atteikt viņam ļoti grūti.
28.12.2015 18:53 |

Reitings 957
MJ, es ļoti labi saprotu, ko Tu gribi teikt. Un tā nav jalegalizē, bet gan jāļauj cilvēkiem bez soda mēra lietot vieglās narkotikas un tā ir brīva izvēle, vai es vēlos smēķēt tabaku, marihuanu vai lietot kofeīnu. Tās visas ir narkotiskās vielas taču par kofeīnu nevienu nesoda. Tu smēķē un lieto kofeīnu un vēl alkoholu, es neko no tā nelietoju, vēlos tikai reizēm uzsmēķēt, bet mani par to sodīs, lai gan es lietoju vienu narkotisko vielu, Tu trīs. Tīri piemērs.
Legalizācija ir kas cits un par to runa neiet.
28.12.2015 18:57 |

Reitings 471
Tāpēc varbūt kaut kā pieņemt, samierināties, tikai nezinu vai varēšu.
Man jau no bērnības ir izteikts riebums pret alkaholu tātad arī pret pārējām vielām dēļ kurām izmainās un skatīties kā otrs apreibinās arī nevaru.
Un varbūt kādam būs smieklīgi, bet intīmo dzīvo ar to sabojāt arī negribu- es arī esmu dzirdējusi, ka ilgstoši lietojot var būt problēmas ar stāvēšanu, teicu savam puisom, viņš tikai pasmējās, ka tā neesot. Bet kurš, tad ies lielīties ar to, ka nestāv un saprast tieši, ka tas ir no zāles!? To var zināt tikai otrs, ar ko Tu dali gultu.
28.12.2015 19:01 |

Reitings 16391
Viņa darbā kolēği, draugi un pat draugu meitenes, Jūs pat nevarat iedomāties cik daudzi to dara

Vispār briesmīgi.. es jau arī diskusijas iespaidā sāku aizdomāties, ka patiesībā šī problēma ir dziļāka nekā manas ilūzijas ap to.
Uzskatu, ka cilvēks VAR atturēties no šī paraduma, ja vēlas.

Galu galā šis netikums ietekmē auglību. Ja nākotnē ir nopietnāki plāni par ģimenes dibināšanu, iesaku tomēr nopietnāk aprunāties par tēmu.. :-/
28.12.2015 19:06 |

Reitings 17203
Askepott Jā pārējie tevis minētie piemēri nav labi veselībai, bet tāpēc jau es arī neeju apkārt un nebauroju ka cigaretes vai dzeršana ir kas labs. Ja kādsm an ko kādreiz jautā par smēķēšanu tad es saku vienmēr ka labāk nemaz nesākt jo tas tik nodara skādi lielāku un ja līdz šim esi izticis bez, tad labāk arī nelietot.

Bet kā tu taisies apiet to ka netiek legalizēta marihuāna, bet tajā pašā laikā tu drīksti to lietot bez soda?

Man nav iebildumi ka mājas apstākļos kāds mierīgi uzpīpē to zāli un relaksējas, bet kā jau te var redzēt, tad to jau gana daudzi cilvēki dabū gatavu tā pat...
28.12.2015 19:07 |

Reitings 957
Bet kā tu taisies apiet to ka netiek legalizēta marihuāna, bet tajā pašā laikā tu drīksti to lietot bez soda?

Man nav iebildumi ka mājas apstākļos kāds mierīgi uzpīpē to zāli un relaksējas, bet kā jau te var redzēt, tad to jau gana daudzi cilvēki dabū gatavu tā pat...

Ar dekraminilizācijas palīdzību. Tā nav legalizēšana.
dabū gatavu, bet tas ir jādara pa kluso. Kādēļ? varbūt es arī gribu pabendēt savas plaušas 'legāli'. Zāle nav legāla, jo nenes ienākumus kā to dara alkohols un tabaka. varētu iekasēt akcīzi no tabakas, tāpat būtu legāla jau sen.
28.12.2015 19:24 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
varētu iekasēt akcīzi no tabakas, tāpat būtu legāla jau sen.

Sākt? Mosties! Tāda akcīze ir jau sen un diezgan liela.
28.12.2015 19:47 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Ups, es bišķi pārpratu.
28.12.2015 19:47 |

Reitings 3551
Spriežot pēc tekstiem izskatās ka lietotāju ir bezmaz vai puse tautas.
Lai gan man tuvu un pazīstamu cilvēku ir diezgan daudz, zinu tikai kādus pāris kuri to ir darījuši.
Laikam dzīvoju uz citas planētas, daudz tīrākas.

Secinājums viens - ja nelieto, tad arī nav ne vajadzības, ne vēlēšanās pēc zālītes. Neatkarīgi kāds stress vai problēmas ir bijušas.
28.12.2015 19:48 |

Reitings 17203
Askepott man gan ļoti nepatīk tas ka dēļ dekriminalizācijas cilvēks var tikt atbrīvots no administratīvā un kriminālsoda, jo viņš tak bija narkotisku vielu iespaidā.
Kā arī es nedomāju ka vajadzētu to atļaut audzēt katram mājās pašam. Par to ka cilvēks tiek pieķerts tās iespaidā vai pārnēsāšanā, man nav iebildumi, bet kurā brīdī varēs pierādīt to ka tā ir tava manta, nevis no kāda dīlere iegādāta? (ņemot vērā ka tajā brīdī pašam mājās viņa neaug)
Man tomēr liekas ka tur ir daži caurumi tajā idejā kuri ir jaizpilda pirms to var pieņemt.

Tad jau man drīzāk patiktu labāk tas ka varētu nopirkt to kā recepšu zāles aptiekā un recepti riekš tā varētu iegūt ja ārsts ir atdzinis ka veselības stāvoklis to atļauj vai arī pat uzlabo veselību, bet tam arī ir jābūt kontrolēti. Toties tādā gadījumā varētu kontrolēt to kādu marihuānu cilvēki lietotu, nevis katrs tagad mājas astākļos to var audzēt un nez kā vel apstrādāt.
28.12.2015 19:50 |

Reitings 16391
varbūt es arī gribu pabendēt savas plaušas 'legāli'

Tikpat labi kāds gribēs legāli pakairināt savas nāsis vai vēnas :D
28.12.2015 19:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits