Zāles pīpēšana.

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Sveikas! Pat nezinu ko darīt, esmu laimīgās attiecībās ar puisi, mēs viens otru mīlam, gribam ğimeni, precēties. Viņš nedzer, nesmēķē, strādā in cenšas mūsu dēļ darīt visu. Bet ir viens BET, viņam ik pa retai uzpīpē zāli, man tas ļoti nepatīk, saskatu tajā tikai to pašu sliktāko.
Esam arī kopā pīpējuši, darīju to, lai saprastu, kas viņam tajā tik ļoti patīk.
Nezinu varbūt man, tad kaut kas nav kārtībā, jo nespēju to pieņemt, mums ir tikai par to strīdi un mani tas ļoti apbēdina, kad viņš atkal uzpīpē.
Varbūt kādai ir tāda pati situācija bijusi.
26.12.2015 23:43 |

Reitings 457
Reģ: 30.01.2012
Kā mani tracina, ka NARKOTIKAS pielīdzina alkoholam vai cigaretēm. Jūs paši laikam esat tā nopīpējušies, ka vairs nefiltrējat kas ir kas. Man ir bijusi saskarsme ar zāles pīpētājiem un visi viņi ir kaut kādi bremzēti un neadekvāti! Turklāt daudzi jau tik tālu nopīpējušies, ka nesa savu iedzīvi no mājām, un gala beigās zaga! Jā, jā, no jūsu mīļās zāles. Darbs man tāds, ka ir bijusi saskarsme.
Arī paziņu lokā viena meitene pīpēja, nu vai ziniet- intelekta kritiens šai meitenei bija straujš. Pati kļuva nekāda, parunāt ar neparko vairs nespēja, pazuda viņai intereses. Nezinu nevienu normālu cilvēku, kas pateiktu, ka zāle ir ok.
Man pilnīgi vienalga, darat ko gribat, kaut duraties vārtrūmē, bet beidziet te slavināt šo narkotiku! Atceraties, ka šo varbūt lasa arī jauni cilvēki. Viens te vēl teica, ka zāle nav narkotikas. Nu kādā mucā jādzīvo, lai nezinātu, ka marihuāna klasificējas kā narkotika!
28.12.2015 17:09 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
tas atrisnās to , ka kāda jaunietim nebūs jāsēž cietumā un jāizcieš nepamatots sods , es uzskatu , ka par šo nav taisnīgi sodīt ar tādu pašu sodu , kā kādu, kurš dzērumā ir ko demolējis, piekāvis otru vai nozadzis

Alkoholisms ir vainu pastiprinošs apstāklis nozieguma veikšanā.

Pusaudžu alkoholisms jau tā ir liela problēma.
Vel vajag legalizēt "nekaitīgo zālīti" lai jauns cilvēks ar patstāvīgo "atslābināšanos" bendētu sev smadzenes.
28.12.2015 17:12 |

Reitings 3551
Mans variants atrisinātu to, ka jaunieši jau no padsmit gadiem nekļūst par noziedzniekiem (pircējiem vai pārdevējiem), ka ir zināma marihuānas izcelsme un iespējamie piejaukumi, ka izpaliek visa kriminālā bagāža - kontrabanda, konflikti tirgotāju/piegādātāju vai konkurējošu tirgotāju starpā utt

Tu saviem berniem piedavāsi legālu zalīti ???
"Atslābinieties bērniņi, paņemiet kāsīti, skolā bija grūta diena" ???

Variants - audzināt savus bērnu tā lai viņi nesāk tīņu gados, ne smēķēt, ne dzert, ne lietot "nekaitīgo marihuānu".
28.12.2015 17:17 |

Reitings 176
Reģ: 04.11.2015
Man ir bijusi saskarsme ar zāles pīpētājiem un visi viņi ir kaut kādi bremzēti un neadekvāti! Turklāt daudzi jau tik tālu nopīpējušies, ka nesa savu iedzīvi no mājām, un gala beigās zaga! Jā, jā, no jūsu mīļās zāles. Darbs man tāds, ka ir bijusi saskarsme.
Arī paziņu lokā viena meitene pīpēja, nu vai ziniet- intelekta kritiens šai meitenei bija straujš. Pati kļuva nekāda, parunāt ar neparko vairs nespēja, pazuda viņai intereses. Nezinu nevienu normālu cilvēku, kas pateiktu, ka zāle ir ok.

Tu tiešām nezini, neesi lasījusi ne par vienu tādu gadījumu ar alkoholiķiem, kad cilvēks nodzeras, zaudē darbu, autovadītāja tiesības un beigās sāk zagt, slepkavot vai bomžot stacijas tunelī? Ar ko tad šie alkoholiķi labāki par zāles pīpētājiem? Un nepazīsti nevienu gadījumu, kad alkoholu lieto ar mēru - pa svētkiem? Tad kāpēc neiebrauc, ka arī zāli var lietot dažādi - var katru dienu pīpēt pa septiņām reizēm un var pāris reizes gadā?
28.12.2015 17:20 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Elizabete. Nē es zinu ka pašlaik arī ir problēmas ar to un var dabūt to jebkurš jaunietis. Es tomēr domāju ka ja pat tā tiktu legalizēta tad ņemot vērā kādas cenas ir tām pašām cigaretēm un alkoholam, tad arī zālītei cena nebūtu no lētākajām, līdz ar to tā pat vel vairāk jauniešu vērstos pie dīleriem jo tur tad tas iznāks lētāk to iegādāties, principā tā pat kā ar kontrobandas cigaretēm, toties par to ko tajā dīleru zālītē liek iekšā būs vel mazāk zināšanas.
Ja pašlaik vismaz daļa jauniešu uzskata zālīti par sliktu vai vismaz ko tādu ko nevajadzētu lietot daudz, tad līdz ar tās legalizēšanu tas jau tiks uzskatīts kā kas atļauts vai labs, ko gan nevajadzētu pieļaut arī.
Legalizējot zālīti var atrasinat varbūt kādu problēmu, bet līdz ar to var arī rasties vel vairāk problēmas.

Lai nu kā, par kaut cik saprātīgām darbībām es esmu, ja varētu ar legalizēšanu ko atrisināt utt. tad es nebūtu pret, bet es šeit redzu vairāk slikta ka var nākt no tā nekā laba.
28.12.2015 17:22 |

Reitings 176

Variants - audzināt savus bērnu tā lai viņi nesāk tīņu gados, ne smēķēt, ne dzert, ne lietot "nekaitīgo marihuānu".

Ja bērni gribēs, viņi apreibināsies ar jebko un tas jebkas būs krietni sliktāks variants par legālu, tīru, kvalitatīvu zāli.. No peiredzes - bērni apreibinās no līmes, maisiņiem un tualetes atsvaidzinātājiem, klepus sīrupiem u.c. zālēm, muskatriekstiem, spaisiem utt.
28.12.2015 17:24 |

Reitings 457
Jā, no alkohola arī rodas visādās ķibeles. Bet 90 %zāles pīpētāju sāk to darīt arvien biežāk, jo zāle rada atkarību. Daudz ātrāk kā alkohols. Jo lielākā daļa alkoholu var visu mūžu lietot ar mēru, bet zāles pīpētājam šī mēra sajūta agri vai vēlu beidzas. Bļāviens, jūs tiešām domājat, ka narkologi ir stulbi????
Marihuānas lietošanas rezultātā mazinās cilvēka prāta spējas, vājinās spējas mācīties, tiek traucēta uztvere, rodas miega traucējumiem, palielinās iespēja saslimt ar depresiju, psihozēm. Marihuānas lietošana pasliktina cilvēka spēju veidot jaunas atmiņas un koncentrēties. THC ietekmē sarežģītu uzdevumu veikšanas spēju, fizisko vingrinājumu izpildi un auto vadīšanu. Pētījumi rāda, ka marihuānas negatīvā iedarbība uz uzmanību, atmiņu un mācīšanās spējām var ilgt dienām vai nedēļām ilgi pēc lietošanas.

Īpaši nelabvēlīgi kaņepju produkti ietekmē jaunu, augošu cilvēku smadzenes, jo tās vēl tikai attīstās..

Ilgtermiņa lietotāji marihuānas ietekmē var saskarties ar sekojošiem riskiem:

· tā var novest līdz atkarībai;

· paaugstinās hroniska klepus, bronhītu un citu nopietnu elpošanas ceļu saslimšanas risks;

· paaugstinās šizofrēnijas risks;

· var rasties nemiera, depresijas un amotivācijas sindroms jeb intereses zudums par sevi un apkārt notiekošo.

Marihuānas dūmi līdzīgi kā tabaka sastāv no toksiskiem gāzu maisījumiem, daudzi no kuriem ir zināmi kā bīstami plaušu darbībai. Marihuānas smēķētājiem var būt daudzas līdzīgas elpošanas problēmas kā smēķētājiem, tāds pats ikdienas klepus, nopietnāka un biežāka saslimstība ar krūškurvja orgānu saslimšanām un augstāks plaušu infekciju risks.

Marihuāna potenciāli var izraisīt arī plaušu un citu elpošanas ceļu daļu vēzi, jo tā satur līdz pat 70 % vairāk kairinātāju un kancerogēnu nekā tabaka.

Ilgstoši lietojot marihuānu, var rasties atkarība, cilvēkiem arvien grūtāk kļūst kontrolēt narkotikas lietošanu un nav iespējams tās lietošanu pārtraukt pat, ja tas traucē citiem viņu dzīves aspektiem. Ir aprēķināts, ka apmēram 9 % no lietotājiem kļūst atkarīgi. Lielāks daudzums novērojams jaunāku cilvēku un to, kas sāk lietot pusaudžu gados vidū.
28.12.2015 17:25 |

Reitings 3551
Ja bērni gribēs, viņi apreibināsies ar jebko un tas jebkas būs krietni sliktāks variants par legālu, tīru, kvalitatīvu zāli.. No peiredzes - bērni apreibinās no līmes, maisiņiem un tualetes atsvaidzinātājiem, klepus sīrupiem u.c. zālēm, muskatriekstiem, spaisiem utt

No savas pieredzes - var neapreibināties ne ar ko pusaudžu gados. Var ar visu. Tā nu vecāku vaina pārsvarā ir.

Vēl viena legāla apreibināšanās tikai pasliktinās situāciju. Var iedzert, uzsmēķēt un uzvilkt kāsi - viss taču legāls, kādas problēmas.
Domā ka atļaus zāli, alkoholu vairs nelietos ??? Muļķības
28.12.2015 17:30 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013

Ak dieviņās, ko tu tur murgo?

1. Es neatbalstu marihuānas lietošanu un neuzskatu to par nekaitīgu, bet neuzskatu to arī par pasaules galu.
2. Es neatbalstu marihuānas pārdošanu nepilngadīgajiem.
3. Ja mans pilngadīgais, spriestspējīgais bērns gribētu uzpīpēt zāli, nu tad lai dara.

Ja jau tev zināma droša metode, kā izaudzināt bērnus, kuri nedara to, ko vecāki negrib, lai viņi dara - iesaku izdot grāmatu, kļūsi stāvus bagāts :D
28.12.2015 17:32 |

Reitings 3551
Ja jau tev zināma droša metode, kā izaudzināt bērnus, kuri nedara to, ko vecāki negrib, lai viņi dara - iesaku izdot grāmatu, kļūsi stāvus bagāts

Nevajag nemaz tik daudz...
Es nesāku ne smēķēt, ne lietot alkoholu pusaudžu gados. Nesmēķēju vēl joprojām un alkoholu saku lietot kaut kur ap 20 gadiem.

Man ir bērni, vecākajam ir 16, pagaidām viss ir OK
Nevajag nekādu grāmatu, bet pavisam kaut ko citu savai ģimenei.
28.12.2015 17:39 |

Reitings 457
Ja mans pilngadīgais, spriestspējīgais bērns gribētu uzpīpēt zāli, nu tad lai dara.

Vo, bļin, to es gribētu redzēt, cik ļoti tev tas patiks. A ja koku gribēs iešņaukt, m?
28.12.2015 17:43 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Bērnam nav jāmāca ne smēķēt, ne lietot alkoholu, bet, kā dzīve pierāda, alkoholu jaunieši lieto bieži. Un ja man būtu jāizvēlas, ļaut smēķēt marihuānu vai lietot alkoholu, es būtu par marihuānu. Un runa neiet par ikdienu, bet gan par atsevišķiem gadījumiem. Labprātāk redzu savu bērnu pārrodamies mājās no ballītes zāles afektā, nekā alkohola. Ideālā gadījumā skaidrā, bet par to neiet runa.
vecāki bieži vien ar saviem, pilngadību sasniegušajiem bērniem, paceļ glāzi svētku dienā. Tā sānak, arī ir piemēra rādīsana, ka lietot alkoholu drīkst. Tad kādēļ nevarētu ar savu bērnu svētku dienā uzpīpēt marihuānu? Vai tas nebūtu viens un tas pats? Viss pārējais ir atkarīgs no cilvēka individuāli. Tāpat kā vecāki mācā iedzert reizēm, māci arī smēķēt ar prātu.
Ja cilvēkam ir nosliece uz atkarībām, viņš to atradīs, tās būs narkotikas, alkohols, azartspēles, vienalga. Un ja cilvēkam aizbrauc jums, pārdod vecāsmammas mantas pa kluso, veic noziegumus, tas nav tādēļ, ka smēķē, bet tādēļ. Ka ir psihiski nelīdzsvarots un par tādu viņu nav padarījusi marihuāna. Drīzāk Tu mājās saldi čučēsi pēc uzsmēķēšanas, nekā iesi kaimiņu apzagt. Neesmu smēķējusi gadus desmit, bet rinda paziņu smēķē un pat agresīvākie veči, izrādās, dziļi sevī slēpj mīļumu, kurš parādās tieši pēc marihuānas uzpīpēšanas. Tusiņš ar draugiem, kur galds pilns ar šņabi, vai tusiņš ar pāris gramiem marihuānas? Jautājumu nav.
28.12.2015 17:44 |

Reitings 176
Jā, no alkohola arī rodas visādās ķibeles. Bet 90 %zāles pīpētāju sāk to darīt arvien biežāk, jo zāle rada atkarību. Daudz ātrāk kā alkohols. Jo lielākā daļa alkoholu var visu mūžu lietot ar mēru, bet zāles pīpētājam šī mēra sajūta agri vai vēlu beidzas.

Kur pamatojums šiem pieņēmumiem? Izklausās, ka kaut ko pati izgudroji un sludini - 90% zāles pīpētāju izraisa vairāk ķibeles nekā alkoholiķi; zāle rada ātrāku atkarību nekā alkohols; alkoholu var lietot visu mūžu un nepalikt atkarīgs, bet zāli nevar lietot tā, lai nepaliktu atkarīgs.

Tavā garajā penterī pamatojumu šiem absurdiem apgalvojumiem neatradu, nemaz nerunājot par to, ka varu tādu pašu iekopēt par alkoholu un nikotīnu, kur būs rakstīts par šo vielu kaitīgumu.
28.12.2015 17:45 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014

attiecīgā vecumā , pie attiecīgajiem apstākļiem, es labprāt, uzpīpētu kopā un iedzertu garšīgu vīnu :)
28.12.2015 17:46 |

Reitings 176
Ja cilvēkam ir nosliece uz atkarībām, viņš to atradīs, tās būs narkotikas, alkohols, azartspēles, vienalga. Un ja cilvēkam aizbrauc jums, pārdod vecāsmammas mantas pa kluso, veic noziegumus, tas nav tādēļ, ka smēķē, bet tādēļ. Ka ir psihiski nelīdzsvarots un par tādu viņu nav padarījusi marihuāna.

+
28.12.2015 17:47 |

Reitings 457
Izlasi kārtīgāk, es minēju, ka man darbs tāds, ka esmu ar daudz zāles pīpmaņiem saskārusies. Es esmu šokā, reāli, ka tik liela daļa atbalsta narkotikas. Un vēl saviem bērniem atļautu. Jums smadzeņu tiešām vairs nav?
28.12.2015 17:48 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Jā, zālīte no gogoļa ielas. :D
28.12.2015 17:49 |

Reitings 176
Izlasi kārtīgāk, es minēju, ka man darbs tāds, ka esmu ar daudz zāles pīpmaņiem saskārusies.

1. Baigais pamatojums, lol. Pamato ar faktiem nevis "es strādāju, es tā domāju utt.". Tas tātad ir tavs subjektīvais viedoklis, kas balstīts uz subjektīvo pieredzi, nevis objektīvi fakti.
2. Ja strādā ar narkomāniem, tad varbūt būtu derīgi apmainīties ar pieredzi ar kādu, kas strādā ar alkoholiķiem, lai paplašinātu savu redzesloku un saprastu, ka alkohols nav mazāk kaitīgs par zāli.
28.12.2015 17:52 |

Reitings 11162
ka man darbs tāds, ka esmu ar daudz zāles pīpmaņiem saskārusies.

:D :D špaisiku ēra beidzās...
pīpē daudz vairāk cilvēku nekā tu vari iedomāties , bet ne katrs kāda to saka , līdzīgi kā ar gejiem un lesbietēm ;)
28.12.2015 17:52 |

Reitings 11162
*ne katrs kādam to saka
28.12.2015 17:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits