tas atrisnās to , ka kāda jaunietim nebūs jāsēž cietumā un jāizcieš nepamatots sods , es uzskatu , ka par šo nav taisnīgi sodīt ar tādu pašu sodu , kā kādu, kurš dzērumā ir ko demolējis, piekāvis otru vai nozadzis
Mans variants atrisinātu to, ka jaunieši jau no padsmit gadiem nekļūst par noziedzniekiem (pircējiem vai pārdevējiem), ka ir zināma marihuānas izcelsme un iespējamie piejaukumi, ka izpaliek visa kriminālā bagāža - kontrabanda, konflikti tirgotāju/piegādātāju vai konkurējošu tirgotāju starpā utt
Man ir bijusi saskarsme ar zāles pīpētājiem un visi viņi ir kaut kādi bremzēti un neadekvāti! Turklāt daudzi jau tik tālu nopīpējušies, ka nesa savu iedzīvi no mājām, un gala beigās zaga! Jā, jā, no jūsu mīļās zāles. Darbs man tāds, ka ir bijusi saskarsme.
Arī paziņu lokā viena meitene pīpēja, nu vai ziniet- intelekta kritiens šai meitenei bija straujš. Pati kļuva nekāda, parunāt ar neparko vairs nespēja, pazuda viņai intereses. Nezinu nevienu normālu cilvēku, kas pateiktu, ka zāle ir ok.
Tu saviem berniem piedavāsi legālu zalīti ???
"Atslābinieties bērniņi, paņemiet kāsīti, skolā bija grūta diena" ???
Variants - audzināt savus bērnu tā lai viņi nesāk tīņu gados, ne smēķēt, ne dzert, ne lietot "nekaitīgo marihuānu".
Marihuānas lietošanas rezultātā mazinās cilvēka prāta spējas, vājinās spējas mācīties, tiek traucēta uztvere, rodas miega traucējumiem, palielinās iespēja saslimt ar depresiju, psihozēm. Marihuānas lietošana pasliktina cilvēka spēju veidot jaunas atmiņas un koncentrēties. THC ietekmē sarežģītu uzdevumu veikšanas spēju, fizisko vingrinājumu izpildi un auto vadīšanu. Pētījumi rāda, ka marihuānas negatīvā iedarbība uz uzmanību, atmiņu un mācīšanās spējām var ilgt dienām vai nedēļām ilgi pēc lietošanas.
Īpaši nelabvēlīgi kaņepju produkti ietekmē jaunu, augošu cilvēku smadzenes, jo tās vēl tikai attīstās..
Ilgtermiņa lietotāji marihuānas ietekmē var saskarties ar sekojošiem riskiem:
· tā var novest līdz atkarībai;
· paaugstinās hroniska klepus, bronhītu un citu nopietnu elpošanas ceļu saslimšanas risks;
· paaugstinās šizofrēnijas risks;
· var rasties nemiera, depresijas un amotivācijas sindroms jeb intereses zudums par sevi un apkārt notiekošo.
Marihuānas dūmi līdzīgi kā tabaka sastāv no toksiskiem gāzu maisījumiem, daudzi no kuriem ir zināmi kā bīstami plaušu darbībai. Marihuānas smēķētājiem var būt daudzas līdzīgas elpošanas problēmas kā smēķētājiem, tāds pats ikdienas klepus, nopietnāka un biežāka saslimstība ar krūškurvja orgānu saslimšanām un augstāks plaušu infekciju risks.
Marihuāna potenciāli var izraisīt arī plaušu un citu elpošanas ceļu daļu vēzi, jo tā satur līdz pat 70 % vairāk kairinātāju un kancerogēnu nekā tabaka.
Ilgstoši lietojot marihuānu, var rasties atkarība, cilvēkiem arvien grūtāk kļūst kontrolēt narkotikas lietošanu un nav iespējams tās lietošanu pārtraukt pat, ja tas traucē citiem viņu dzīves aspektiem. Ir aprēķināts, ka apmēram 9 % no lietotājiem kļūst atkarīgi. Lielāks daudzums novērojams jaunāku cilvēku un to, kas sāk lietot pusaudžu gados vidū.
Ja bērni gribēs, viņi apreibināsies ar jebko un tas jebkas būs krietni sliktāks variants par legālu, tīru, kvalitatīvu zāli.. No peiredzes - bērni apreibinās no līmes, maisiņiem un tualetes atsvaidzinātājiem, klepus sīrupiem u.c. zālēm, muskatriekstiem, spaisiem utt
Variants - audzināt savus bērnu tā lai viņi nesāk tīņu gados, ne smēķēt, ne dzert, ne lietot "nekaitīgo marihuānu".
Ja jau tev zināma droša metode, kā izaudzināt bērnus, kuri nedara to, ko vecāki negrib, lai viņi dara - iesaku izdot grāmatu, kļūsi stāvus bagāts
Ja mans pilngadīgais, spriestspējīgais bērns gribētu uzpīpēt zāli, nu tad lai dara.
Jā, no alkohola arī rodas visādās ķibeles. Bet 90 %zāles pīpētāju sāk to darīt arvien biežāk, jo zāle rada atkarību. Daudz ātrāk kā alkohols. Jo lielākā daļa alkoholu var visu mūžu lietot ar mēru, bet zāles pīpētājam šī mēra sajūta agri vai vēlu beidzas.
Ja cilvēkam ir nosliece uz atkarībām, viņš to atradīs, tās būs narkotikas, alkohols, azartspēles, vienalga. Un ja cilvēkam aizbrauc jums, pārdod vecāsmammas mantas pa kluso, veic noziegumus, tas nav tādēļ, ka smēķē, bet tādēļ. Ka ir psihiski nelīdzsvarots un par tādu viņu nav padarījusi marihuāna.
Izlasi kārtīgāk, es minēju, ka man darbs tāds, ka esmu ar daudz zāles pīpmaņiem saskārusies.
ka man darbs tāds, ka esmu ar daudz zāles pīpmaņiem saskārusies.