Neuzskatu zāles pīpēšanu par pasaules galu, bet man tas nepatīk un neatbalstu. Ja dzīve grūta, tad jādomā, kā kaut ko mainīt. Nevis ar pīpēšanas palīdzību visas problēmas nobāzt tumšā pažobelē un gaidīt, kad tas viss sasniegs kritisko masu un aumaļām gāzīsies ārā. Zāles pīpēšana, iedzeršana, ēšana, iepirkšanās - tie ir mehānismi, kā efektīvi aizmirst par problēmu, nevis to atrisināt. Bet nekas jau nekur nepazūd.
Par "vajag pīpēt tīru mantu"... Te tas pasniegts tā, it kā visi pīpētāji būtu marihuānas eksperti. Realitāte gan vidējais pīpētājs kūpina to, ko var dabūt. Kā viņam pārliecināties par kvalitāti - ticēt narkotirgoņa godavārdam vai vadīties pēc pašsajūtas? Smelties gudrības internetā, kur, protams, neko nepatiesu nekad nevar izlasīt? Cik daudzi cilvēki vispār zina izcelsmi tam, ko pīpē?
Tieši tāpēc es esmu par legalizāciju, lai gan marihuāna un regulārie pīpētāji man vienkārši riebj. Bet šai lietai derētu vairāk kontroles un caurspīdīguma, lai cilvēki gadiem bezjēdzīgi nesēž cietumos, lai beidzas narkobiznesa razborkas un lai nezināmas izcelsmes zāle nebūtu pieejama katram trīspadsmitgadniekam.