Zāles pīpēšana.

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Sveikas! Pat nezinu ko darīt, esmu laimīgās attiecībās ar puisi, mēs viens otru mīlam, gribam ğimeni, precēties. Viņš nedzer, nesmēķē, strādā in cenšas mūsu dēļ darīt visu. Bet ir viens BET, viņam ik pa retai uzpīpē zāli, man tas ļoti nepatīk, saskatu tajā tikai to pašu sliktāko.
Esam arī kopā pīpējuši, darīju to, lai saprastu, kas viņam tajā tik ļoti patīk.
Nezinu varbūt man, tad kaut kas nav kārtībā, jo nespēju to pieņemt, mums ir tikai par to strīdi un mani tas ļoti apbēdina, kad viņš atkal uzpīpē.
Varbūt kādai ir tāda pati situācija bijusi.
26.12.2015 23:43 |

Reitings 12
Reģ: 27.12.2015
Zāles pīpēšanu uzskatu par pretīgu padarīšanu. Nekad neveidotu attiecības ar meiteni, kura ik pa laikam smēķē zāli. Ir dzīvē daži piemēri redzēti :-/
Draugu vidū ir daži kaislīgi zāles pīpmaņi, ne daži, bet daudz. Pats senāk smēķēju katru vakaru, pat darba laikā, pārtraukumos, braucot pie stūres, vai vienkārši chillā kaut kur vazājoties.
Bet reāli tas ir ļoti trulls laika kavēklis, un ļoti trulla relaksēšanās metode. Ir atsevišķi gadījumi, kad to varētu uzskatīt par pieņemamu. Piemēram sportojot, pēc lielām slodzēm vakarā dažus dūmus, vai pēc intensīvas piepūles darbā. Bet tad ļoti mazos daudzumos, bez chill efekta, vnk, saldākam miegam, un lai mazliet palīdz novērsties no darba, sporta utt. labi atpūstos, un tad veltītu laiku citām lietām.
Zālei saku Nē. Ar izņēmumu, medicīniskos nolūkos, ar ārsta ziņu, vieglās devās. 8-)8-)
28.12.2015 01:02 |

Reitings 12
Manā skatījumā, zāle ir prasta, lēta relaksēšanās metode, ar nevajadzīgiem blakusefektiem. Pretīgu garšu, pretīgu smaku, un padara cilvēku kā vafeli. Līdzīgi kā 2l plastmasa alus, ko veči ietriec. Zāle ir kaut kas līdzvērtīgs, ja tā ir ikdienas padarīšana. Lētts, smirdīgs, pieradums, un staigā šaurām acīm kaut kur klaiņo. :-/
28.12.2015 01:08 |

Reitings 12
turklāt zāles pīpmanim ir prastuma piesitiens. Lai arī kādā gaismā ,pozitīvā galvenokārt, netiek atrādīta zāles pīpēšana amerikāņu kino, žurnālos, intervijās utt. Zāles pīpmanis attiecības bojātu. Labāk lai ir kašķi, kāds strīds par normālām lietām, nevis sapīpējies mieramika.
Te vēl daži kaut ko minēja par kokaīnu, tad to arī biju iemīļojis. Bet tas ir pavisam cits stāsts. Mīlestību pret to es vēl spētu izprast, bet ne jau pret zāli :D
un bija man druška, kura kurīja.. vairāk dēļ tā, ka bieži sāpēja galva, un bija visādas problēmas, un emocionāli grūts brīdis. Reāli, ja viņa nebūtu kurījusi, iespējams mēs būtu kopā. Vnk saskaroties ar to, ka viņa grib ar draugiem sakurīt , vai pazvana lai atvedu kāsi, ja varu. Un kad atved, vēl tā pateicība un prieks.. nu cmoon.. kā kaut kādai bomzenei. Jutos kā tiekoties ar kaut kādu cheap bitch. :-(:-/
28.12.2015 01:39 |

Reitings 401
Reģ: 01.11.2011
Nelasīju visu diskusiju, bet par sex pēc zāles lietošanas gribēju pateikt, ka tas ir labākais sex ever. Visas maņas daudzkāršojas un tik ļoti izjūt ik pieskārienu, uhhh. Lasot šo tēmu pilnīgi sagribējās uzpīpēt un pasexot. Omg, kad, atceros... superīgākais, spēcīgākais, izjustākais orgasms.(l)
28.12.2015 04:57 |

Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Tu noteikti viņu pietiekami labi pazīsti, lai saprastu, vai tas ir tikai tāds periods dzīvē. Ja jau ir viss kārtībā, uzcītīgs, strādīgs, varbū viņam tas ir nepieciešams. Citam pēc smagas darba nedēļas palīdz atslābināties glāze vīna un grāmata, citam vajag ieslēgt Pink floyd un kāsīti, citam pietiek ar treniņu. Un tās ir mainīgas lietas. Ja viņš to dara viens, nevis kompānijas ietekmē, tad ir izlēmis, ka tā ir labāk viņam konkrētajā brīdī.
Noskaidro, vai viņš ar to domā aizrauties arī turpmāk, un, ja tev nav pieņemama atbilde, sadzīot jums būs grūti. Varūt variet kāsīti aizstāt ar kādām kopējām nodarbēm, kaut ko aizraujošu.
28.12.2015 07:52 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Mani uz pakaļas atstāja trāpīgi komentāri , prieks ka šeit ir cilvēki kam ir kāda saprašana. Nu par Dombrovu man vispār nav ko teikt uzskatu , ka viņam vispār nevajadzētu publiski muti vērt vaļā , pats līdz galam nesaprot kas ir kas ..... :D
Bet vispār es par šo tēmu vakar daudz štukoju un pat parunāju ar saviem draugiem , secinājumi bija , ka pa lielam cilvēkiem ar tik atšķirīgiem uzskatiem un nespēju pieņemt , ka otrs pīpē/nepīpē , vienkārši nav pa ceļam tur tā domāšana savādāka , tāpat kā tiem kuri vispār nelieto alko , nu tā vienkārši ir , kā te meitenes teica, ka zāles pīpētāji ir ar saviem putniem nu tāpat es varu teikt par atturībniekiem , bet nu tas tam šķiet ir tikai loģiski.
Piemēram , man būtu pilnīgi vienalga , ja mans vīrs neēstu gaļu , līdz brīdim kamēr viņš nesāktu žēlot manis apēsto pusdienu trusi.
Un gandža tiešām ir tik dažāda , ka to var atrast atbilstošu jebkura velmēm un noskaņojumam :)
28.12.2015 10:50 |

Reitings 467
Reģ: 24.08.2015
Wee šoreiz loti labi uzrakstīja. Pilnīgi piekrītu.
28.12.2015 11:00 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Man trūkst vārdu attiecibā pret Dombrovu , viņš taču pats nesaprot ko runā , cik vajag nopīpēt , lai tevi aizvestu uz slimnīcu ? Viņš vienā maisā bāž gandžu, spaisu un heroīnu ! Nopietni !? Kur ir veselais saprāts un kaut kādu elementāru faktu izvērtēšana , nu nav brīnums , ka mūsu valsts ir tur kur ir , gan jau šī nav vienīgā tēma par kuru viņam nav nekādas saprašanas .... :D :D :D
28.12.2015 11:39 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
ka zāles pīpētāji ir ar saviem putniem nu tāpat es varu teikt par atturībniekiem , bet nu tas tam šķiet ir tikai loģiski.
Piemēram , man būtu pilnīgi vienalga , ja mans vīrs neēstu gaļu , līdz brīdim kamēr viņš nesāktu žēlot manis apēsto pusdienu trusi.
Un gandža tiešām ir tik dažāda , ka to var atrast atbilstošu jebkura velmēm un noskaņojumam

Piekrītu šim viedoklim.

Bet būtībā, ja daudzi izmisīgi kliedz, ka jāaizliedz ir marihuāna, utt lietas, tad arī jāaizliedz tajā pašā laikā ir gan alkohols, gan cigaretes. Jo, ja aizliedz, tad varētu visu un miers. Nebūs lieki kašķi par to kurš ir labāks un kurš sliktāks.
28.12.2015 12:11 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Man šķiet, ka visa sāls ir tajā, ko trešais diskusijas dalībnieks jau pieminēja - tas nav tradicionāli Latvijai un pasaulei. Tādēļ tas šķiet nepareizi. Būtu gadu gadiem smēķējuši marihuānu,bet aizliegtais auglis būtu alkohols, būtu tieši šādas sarunas par alkohola legalizācuju pasaulē. Un strikts nē būtu daudz reiz spēcīgāks nekā šobrīd pret marihuānu, jo nelabvēlīgā ietekme ir entās reizes lielāka. Cilvēks vienmēr baidās no tā, ko nezin.
Jāsmejas, ka iekasē akcīzes no alkohola nodokļa, ha. Nu lūk arī atbilde, kādēļ alkohols ir legāls, bet marihuāna ne. Varētu iekasēt akcīzi no marihuānas, tad citu dziesmu dziedātu.
28.12.2015 12:27 |

Reitings 12
Apreibinošu vielu slavināšana un reklamēšana jau vien ir zināma stulbuma pakāpe. kas attiecas uz wee.. viņa ir meiča, kurai jebkādā veidā pelnīta nauda nesmird, kurai vienas nakts sakari ar klubu meiču škiet ok, un zāle arī ir ok, relax. varu pateikt, ir atšķirība starp nopelnītiem 500eiro, vinnētiem vai nozagtiem 500eur. un ir atšķirība starp aliņā un palaistuvēs notriektiem 500eur, vai jaunu mēbeli mājās. tikai tu esi tik tupa lai to nesaprastu. un kurš normāls pāris, ģimene, vāktu no kluba sadzērušos meiču uz mājām ?? :D neviens ;) liekot uz spēles veselību pirmkārt, un tādu lietu kā pašcieņa. Tam ir domāta iepazīšanas, un vajadzīga zināma uzticēšanās ;) Par zāli, vsp nerunāsim... Tu to atklāti reklamē, un dali vēl cilvēkus, ka zāles pīpmanim nav pa ceļam ar to, kurš strikti ir pret.. :D Nē , ir pa ceļam, ja pīpmanis ir spējīgs pieņemt lēmumu otram par labu, vai atrast kompromisus. tās ir parastas lietas attiecībās. tas nav saistāms ar gaļas neēšanu utt.
par sex runājot.. ka tas ir labāks, un wow orgasms... ir arī labākas kombinācijas- čalim kokaīns, meičai extasy.. ;) bet ir vēl viens labāks variants- 2 iemīlējušies cilvēki skaidrā prātā ;)
protams, zāli sapīpējot, pat paika garšo labāk, dročīt varētu būt brīnišķīgi, un sajūtas super.. :D
man ar shroomiem reiz bija konkrēts kaifs, biju tik high, ekstāze.. bet tas neko man nedod, tāds feiks.
bomžiem un lohiem ir domāta zāle.
vēl gudrinieki piemin politiķus :D legalizāciju. fuck off! kurījiet savos kaktos, kā to dara arī izslavētajā holandē :D
28.12.2015 12:29 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Var jau spriest, cik zālīte ir nekaitīga un forša.. tomēr cilvēki tiek hospitalizēti tās lietošanas dēļ. Un ir cilvēki, kam hroniskas lietošanas sekas atstāj negatīvas pēdas veselībā..
Es šādu legalizāciju neatbalstu vien jau jaunāko paaudžu dēļ..
Vispār mani arī pārsteidz zālītes atbalstītāju īpatsvars.. domāju, ka būs mazāks :)
Varbūt cilvēki vairs īsti nemāk atslābināties bez šādām palīgvielām?
28.12.2015 13:06 |

Reitings 33
Reģ: 30.05.2015
Runājot par weediņu, tas nemaz nav tik slikts, tas atslābina un pat nomierina. Ja nu vienīgi tas nav kas cits, nekā vienkarši zaļais. Jo esmu skatījusies daudz video par to, kad ir valstis kur maziem slimiem bērniem slimnīcās un mājās laiž caur sistēmu zāli notiektās devās, jo tur uzskata, kad tas ārstē un nomierina cilvēku, kā arī ārstē vēža šūnas. Vel viens video - kāda veca sieviete uzaugusi tikai no kaņepju sviesta, viss ko viņa gatavo - viņa liek klāt šo zālīti. Es protams uzskatu, ka tas nav nekas slikts. Cik cilvēku - tik viedokļu
28.12.2015 13:22 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja jau būtu tik nekaitīgs, kad medicīnas grāmatās par to nerakstītu.. ne jau no zila gaisa izzīda simptomus :D
Agrāk arī kokaīnu aktīvi izmantoja medicīnā.. :D
28.12.2015 13:25 |

Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
28.12.2015 13:27 |

Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
Man ir diezgan dalītas jūtas par zāli.. No vienas puses, alkoholu noteiktu neuzskatu par labāku opciju un tas, ka marihuānu izmanto vēža ārstēšanā ir fakts, bet, no savas pieredzes, man šķiet, ka regulārie zālītes pīpētāji (t.i. vairākas reizes nedēļā) ar laiku izmainās raksturā, paliek apātiskāki, pret visu ir vienaldzīga vai nenopietna attieksme.
28.12.2015 13:31 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Mani varētu mācīt kā grib, es palikšu pie sava, zāle nav ļaunuma kalgals. Un spaiss ir kas pavisam cits. Nevajag jaukt. Stulba un kā dārzenis nepalieku, uzpīpēju arī ģimenes klātbūtnē un viņi neatsķir esmu vai neesmu pīpējusi :D
Un zāle ir tik daudz dažādu veidu , ka izvēlēties var vieglāku, smagāku, tādu no kuras smiesies, no citas labāk domāsies u.t.t :)
28.12.2015 13:40 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015

28.12.2015 13:42 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Kāpēc marihuānas lietotāji vienmēr cenšas pierādīt ka alkohols ir sliktāks ?
Un zālīte ir aizlieta tikai tāpēc, lai netraucētu alkohola apritei.
Un narkologi arī slēpj patiesību.

Tādi uzskati jau vien liecina par atkarību...
28.12.2015 13:48 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Neatbalstu zāles pīpēšanu, kur nu vēl reizi nedēļā. Jā, esmu kādas reizes 3 pati to darījusi, nekāds baigais efekts nav bijis, bet man apkārt ir daudz draugu un paziņu, kas zāli pīpē gandrīz katru dienu, vakaros atslodzītei. Tad tik var nobrīnīties. Ir puisis, kas saka, ka pats jūt - atmiņa nav vairs tā, kas bija agrāk, lēnāks paliek (pīpē kādus gadus 4), vēl viens vīrietis, kas zāli pīpē 10 gadus, vienreiz man lepni teica, ka nav jau tik traki, varot izturēt pat 2 dienas, kad neuzpīpē. Bet tā ikdienā tik klāt parastajām mazliet un viss aiziet. Un kāds viņš ir? - patiešām deģenerējies cilvēk, knapi teikumu normālu var pateikt, tik lēns, ik pa laikam rādās kkas.

Nu nē, ja mans draugs ko tādu piekoptu ik nedēļu, kategoriski nē. Ok, reizi gadā - jā, jo es nevaru mest akmeni tajā, ko pati kādreiz esmu darījusi, bet nekas labs tas nav
28.12.2015 14:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits