Zāles pīpēšana.

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Sveikas! Pat nezinu ko darīt, esmu laimīgās attiecībās ar puisi, mēs viens otru mīlam, gribam ğimeni, precēties. Viņš nedzer, nesmēķē, strādā in cenšas mūsu dēļ darīt visu. Bet ir viens BET, viņam ik pa retai uzpīpē zāli, man tas ļoti nepatīk, saskatu tajā tikai to pašu sliktāko.
Esam arī kopā pīpējuši, darīju to, lai saprastu, kas viņam tajā tik ļoti patīk.
Nezinu varbūt man, tad kaut kas nav kārtībā, jo nespēju to pieņemt, mums ir tikai par to strīdi un mani tas ļoti apbēdina, kad viņš atkal uzpīpē.
Varbūt kādai ir tāda pati situācija bijusi.
26.12.2015 23:43 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Ha-ha, ielikt zinātniskus linkus par marihuānas ietekmi uz organismu tagad skaitās propaganda:-D Bet tas, ko nemitīgi par marihuānas ietekmi uz cilvēka organismu stāsta kaut vai tā pati Psihiatrijas un narkoloģijas centra vadītāja Astrīda Stirna, narkologs Strazdiņš un vēl vesela rinda narkologu ir pupu mizas, viņi nesaprot, ko runā, bet skuķītes, kas medicīnai un reālai praksei medicīnā ar atkarīgajiem pat tuvumā nav stāvējušas gan zina, kas ir un kas nav propaganda. Cirks gatavais:-D Labāk jau palasīt PR guru Jurģi Liepnieku un viņam līdzīgos- stilīgi māk sevi pasniegt:-D:-D Tāpat palasiet, kā notiek tā ārstēšana ar marihuānu kaut vai tajā pašā Kalifornijā - tiešām esat pārliecinātas, ka ārsti saka, ka to visi neierobežotā daudzumā var lietot un nekas nebūs. Tiešām????
27.12.2015 18:26 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Protams, ir tādi , kuri paliek atkarīgi. Bet man no zāles rokas netrīc, un piemēram varu pīpēt 1x mēnesī, vai 1x nedēļā un kad beidzas, es nesāku meklēt , kur dabūt vēl, pohu man nav. Lūk no alkohola ir tā, ka aiziet ciet , un es 100% neatbalstu alkoholu priekš manis un viņa. Violetta1 gan te tādu murgu sarakstīja. Es zem alko seksot nevaru, bet zem zāles varu un kā vēl :D
27.12.2015 18:28 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
et tas, ko nemitīgi par marihuānas ietekmi uz cilvēka organismu stāsta kaut vai tā pati Psihiatrijas un narkoloģijas centra vadītāja Astrīda Stirna, narkologs Strazdiņš un vēl vesela rinda narkologu ir pupu mizas, viņi nesaprot, ko runā, bet skuķītes, kas medicīnai un reālai praksei medicīnā ar atkarīgajiem pat tuvumā nav stāvējušas gan zina, kas ir un kas nav propaganda.

Jā, es vienreiz skatījos interviju, kur Ārstu savienības vadītājs Pēteris Apinis "argumentēja" marihuānas kaitīgumu. Viņš to pamatoja ar slimnīcas gadījumiem, kad spaisu sapīpējušies dauņi nonāca slimnīcās. Tas bija viņa neapstrīdamais arguments. Diezgan nožēlojami. Ļaunākais bija tas, kas viņš patiešām cilvēkus pārliecina, ka spaiss ir tā pati marihuana par ko mēs te runājam, lai gan atšķirība ir apmēram tāda pati kā sālim un pipariem. Divas absolūti dažādas vielas, kas varbūt vizuāli izskatās līdzīgas.

Jāsaka, ka visi jau pieminētie un arī nepieminētie ar zinātnisko grādu apveltītie cilvēki nav spējīgi izteikt pamatotu viedokli, jo tas viņu aprindās ir jābalsta uz pētījumiem, kas mūsdienu Latvijā nav veikti.

Vēl populārs viedoklis šādiem cilvēkiem ir atsaukties uz Latvijas likumdošanu, kas marihuānu nostāda vienā kategorijā ar heroīnu un kokaīnu. :-/
27.12.2015 18:36 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
kas marihuānu nostāda vienā kategorijā ar heroīnu un kokaīnu.

Ar šiem diviem es to nesalīdzinātu, bet ar alkoholu gan varētu zāli nostādīt vienā kategorijā.

Fionna Principā mums ir līdzīga doma, vienīgā atšķirība ir tāda ka es vairāk esmu par alkohola lietošanu mazos daudzumos lai atslābtu, nevis zālīti, tev atkal pretēji ka zālīte ir laba, bet nedod dievs alkoholu lietotu.
Galu galā nevajag ne vienu ne otru lietot par daudz un tad jau arī nekādas problēmas nebūs.
27.12.2015 18:52 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Latvijas likumdošanu, kas marihuānu nostāda vienā kategorijā ar heroīnu un kokaīnu.

https://m.youtube.com/watch?v=BSywUhzRBUo Dombrava nesaprot, kas ir marihuāna un kas ir spaiss. Visā kopumā, interesanta diskusija.
27.12.2015 18:53 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Visu ar mēru un viss būs labi :)
27.12.2015 18:53 |

Reitings 326
Reģ: 11.01.2015
Nesaprotu kā jums izdodas seksot zālītes ietekmē ;) ne man, ne manien draugiem un draudzenēm tas nav izdevies īsti - čalim ta stāv ta nestāv, meitenei viss sauss. Nez. Pīpējot zāli viss atslābst un jūties kā dārzenis, kāds vel sekss?? Zālīte kaltē muti un acis, tāpēc arī paliek sarkanas, tad kādā veidā jums tur lejā var palikt mitrs? Neticu
27.12.2015 19:09 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Mēs varam noliegt problēmu pilnībā - kā Dionīss saka: darbs/ģimene/bērni, vai tad tās ir problēmas?! Bet, manuprāt, vai tā patiešām ir īstā dzīve VISIEM?), vai iet problēmā iekšā, piemēram, situācija ar šļirču maiņām narkomāniem. Tātad bombardējošs stress no visām pusēm diemžēl ir mūsdienu realitāte; mēs, protams, varam atsaukties, ka stiprākie izdzīvo un par vājākajiem mums nospļauties. Taču varam arī izvērtēt, kuri līdzekļi ir MAZĀK kaitīgi kopējai situācijai. Zināms, kādu agresiju var izraisīt alkohols, smagās narkotikas, cik ģimeņu un likteņu nav izjaukti alkoholiķu (bet arī viņi ir cilvēki un ne jau par tādiem atkarīgajiem dzimuši) dēļ utt.

Jebkurā gadījumā zālītei ir nomierinošais, atslābinošais (tiesa, arī ar pacēlumiem) efekts, un tajā, ka cilvēks var noķert pavisam citu, pārmainītu un mierīgāku kopējo skatu uz dzīvi, neredzu īpašo problēmu. Un tas NAV dārzenis! Nu nav visu mūžu jāskrien ar galvu sienā tikai naudas dēļ, nu nav zaudētas mājvietas dēļ jādara pašnāvības. Par pārmērībām un atkarībām es te nerunāju, bet atkal, vienmēr būs iemesli apakšā, kāpēc cilvēks lien kādā atkarībā, azartspēlēs, ekstrēmajā sportā utml.
27.12.2015 19:09 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Nesaprotu kā jums izdodas seksot zālītes ietekmē ne man, ne manien draugiem un draudzenēm tas nav izdevies īsti - čalim ta stāv ta nestāv, meitenei viss sauss. Nez. Pīpējot zāli viss atslābst un jūties kā dārzenis, kāds vel sekss?? Zālīte kaltē muti un acis, tāpēc arī paliek sarkanas, tad kādā veidā jums tur lejā var palikt mitrs? Neticu

Pavisam vienkārši. Cilvēks parastais par "zālīti" spriež pēc tā, ko viņš vienreiz vai divreiz ir iepircis kādā caurspīdīgā vai ne tik caurspīdīgā maisiņā. Arī spriedums par lapiņu rodas no līdzīgām atsauksmēm- kur kāds ir kaut ko no kaut kā nopircis/ dabūjis/ izaudzējis, bet patiesība ir tāda, ka marihuānai ir vairāk kā 70 dažādu sugu, kas atsķirās pēc to iedarbības, izmēra, smaržas, izskata un citiem tikpat nozīmīgiem parametriem.

Ir tādas, kas noved transā(couchlook), ir tādas, kas liek smieties(sativa tipa), tādas, kas padara nežēlīgi sausas acis vai rosina milzīgu ēstgribu un ir tādas, ar kurām var sasniegt tādu orgasmu, par kuriem var grāmatu sarakstīt.. :P

Tas ir vēl viens iemesls maldiem, kad cilvēki spriež par marihuānu, bez nekāda seguma. Kāds kaut ko dzirdēja, vai kādā vārtrūmē kaut ko zaļu nopirka un tad nu verdikts ir gatavs..
27.12.2015 19:51 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Lai ietaupītu laiku aprakstos par negatīvo zālītes ietekmi.. uzrakstīšu to, ko iepriekš šādās tēmās esmu deklamējusi - no tiem, kas pīpē regulāri zālīti, nezinu nevienu sakarīgu.. Tiem cilvēkiem ir kaut kādi dīvaini putni galvā.. manuprāt :D

Man ar tādu puisi nebūtu pa ceļam :)
27.12.2015 22:43 |

10 gadi
Reitings 86
Reģ: 02.11.2012
Sāku tikties ar čali, kas to darīja bieži. Protams, pavilkos viņam līdzi. Un tā pīpējām pīpējām līdz tas bija katru vakaru un brīvdienās jau rītā vakarā... aaa tas bija reāli jautri. Varējām pusnakti nosēdēt filozofējot un smejoties.. un sekss bija labs! Ja bijām noguruši, tad vienkārši atlūzām un miegs bija superīgs. Bet, protams, atkarība paliek atkarība! Jo dienu iztikt bez nebija interesanti un tie milzīgie naudas izdevumi.. ik pa 2-3 dienām... woow! Bet tad vienā dienā čalis pateica nē, kopš tās dienas neesam pat domājuši un mēğinājuši, jau 2 gadus! Un ziniet, sekss arī ir labs! Hihi :-D
27.12.2015 22:56 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Sāku tikties ar čali, kas to darīja bieži. Protams, pavilkos viņam līdzi. Un tā pīpējām pīpējām līdz tas bija katru vakaru un brīvdienās jau rītā vakarā... aaa tas bija reāli jautri. Varējām pusnakti nosēdēt filozofējot un smejoties.. un sekss bija labs! Ja bijām noguruši, tad vienkārši atlūzām un miegs bija superīgs. Bet, protams, atkarība paliek atkarība! Jo dienu iztikt bez nebija interesanti un tie milzīgie naudas izdevumi.. ik pa 2-3 dienām... woow! Bet tad vienā dienā čalis pateica nē, kopš tās dienas neesam pat domājuši un mēğinājuši, jau 2 gadus! Un ziniet, sekss arī ir labs! Hihi

Pēc rakstības stila arī var redzēt, ka ilgāku laiku esi vilkusi zaļo :) Hihi
27.12.2015 23:03 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Es nebūšu tā, kura teiks, ka tas ir drausmīgi slikti. Zinu daudz pārus, kuros vīrietis katru vakaru pie tv izdzer vienu vai divus aliņus tā relaksējoties pēc garas darba dienas. Līdz ar to es neteiktu, ka aliņš katru vakaru būtu labāks par kāsi vienreiz nedēļā. Bet nu tās ir tikai manas domas - es vispār neesmu tā, kura nosodīs ko dara citi cilvēki.
27.12.2015 23:11 |

Reitings 568
Reģ: 20.04.2009
Pēc rakstības stila arī var redzēt, ka ilgāku laiku esi vilkusi zaļo Hihi

Un pati kko vēl stulbāku jau nevarēji uzrakstīt.
27.12.2015 23:12 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Pavisam vienkārši. Cilvēks parastais par "zālīti" spriež pēc tā, ko viņš vienreiz vai divreiz ir iepircis kādā caurspīdīgā vai ne tik caurspīdīgā maisiņā. Arī spriedums par lapiņu rodas no līdzīgām atsauksmēm- kur kāds ir kaut ko no kaut kā nopircis/ dabūjis/ izaudzējis, bet patiesība ir tāda, ka marihuānai ir vairāk kā 70 dažādu sugu, kas atsķirās pēc to iedarbības, izmēra, smaržas, izskata un citiem tikpat nozīmīgiem parametriem.

Ir tādas, kas noved transā(couchlook), ir tādas, kas liek smieties(sativa tipa), tādas, kas padara nežēlīgi sausas acis vai rosina milzīgu ēstgribu un ir tādas, ar kurām var sasniegt tādu orgasmu, par kuriem var grāmatu sarakstīt.. :P

Tas ir vēl viens iemesls maldiem, kad cilvēki spriež par marihuānu, bez nekāda seguma. Kāds kaut ko dzirdēja, vai kādā vārtrūmē kaut ko zaļu nopirka un tad nu verdikts ir gatavs..

Tieši tā arī ir.
27.12.2015 23:46 |

Reitings 796
Tikko noskatījos ievietoto linku uz diskusiju. Sīlis un Horens visu pareizi pateica, tikai Dombrava, kurš pats nekad mūžā nav smēķējis marihuānu, izlikās, ka saprot par ko runā. Labi, man pašai personīgi ir vienalga - esmu smēķējusi divas reizes mūžā pirms daudziem gadiem, ikdienā nejūtu nepieciešamību to darīt, taču tas, kas man nepatīk ir tas, ka mūsu valstī, kurā vīrs var nosist sievu esot alkohola reibumā vai kaut kāds morāls, atvainojos, kroplis nogalināt jaunu sievieti (es par konkrēto E.Pupiņas lietu) iedos (labākajā gadījumā!) 10 gadu cietumsodu, bet nereti runa iet par vēl mazākiem termiņiem, kuri pierāda to, ka par slepkavību nereti paliec tikpat kā nesodīts, taču tad, ja tiec aizturēts ar marihuānas paciņu kabatā, draud brīvības atņemšana līdz 15 gadiem. Tas, lūk, man šķiet absurds.
Tāpat Dombrava savu pozīciju attaisnoja ar to, ka nevēlas, lai cilvēki degradētos vēl vairāk, kas, manuprāt, bija tiešs spļāviens Nīderlandes un citu valstu, kurā marihuāna ir legāla, sejā. Ja viņaprāt visi marihuānas smēķētāji no tā degradēsies, tad sanāk, ka Amsterdamā jau sen visi būtu sajukuši prātā, lai gan patiesība ir tieši cita un Nīderlande ir viena no bagātākajām Eiropas valstīm un mums būtu daudz ko no tās mācīties.
Vismaz es uzskatu, ka alkohols (lielos daudzumos) ir vēl kaitīgāks, jo ne tikai noved pie baltajām pelītēm, agresivitātes, slepkavībām, bet arī pašnāvības mēģinājumiem un nereti pie nāves, taču, tuvojoties Jāņiem, TV ik pa divām minūtēm tiek reklamētas alus četrpakas un 24-pakas tādā veidā reklamējot nāvējošu atkarību, kamēr runas par marihuānu tiek izslēgtas pilnībā.
Manuprāt, to visu varētu skaidrot ar to, ka Latvijā cilvēki vispār joprojām ir ar PSRS laika domāšanu. Ja jaunieši un pieaugušie līdz +/-40 gadu vecumam vēl atbalsta attīstību un iešanu līdzi laikam, vecākie nereti (es nerunāju par visiem!) joprojām nespēj pieņemt to, ka pasaule mainās. Un tas, diemžēl, nav tikai sakarā ar šo tēmu, bet nespēju pieņemt atšķirīgo kopumā - nekad Latvijā, atšķirībā no, piemēram, Anglijas, nebūs tā, ka bankā varēs sēdēt cilvēks ar tetovējumu uz kakla vai pasta nodaļā strādāt panks ar grebeni. Nemaz nerunāšu par tādām lietām kā seksuālās minoritātes, cilvēki ar citu ādas krāsu utt. utjp. Latvieši nespēj pieņemt "atšķirīgos" un tas, diemžēl, nereti man rada sajūtu, ka patiešām dzīvoju Padomju Savienībā vai kādā valstī, kura ir tik tālu no realitātes un dažādības, ka joprojām nespēj saredzēt tās sev apkārt, visus mēģinot ievietot kādā konkrētā rāmī.
Atvainojos, aizmaldījos prom no sākotnējās tēmas, gribējās tikai izteikt savas domas nedaudz plašāk kā savā iepriekšējā komentārā.
28.12.2015 00:22 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
pīpējam kopā, līdz ar to šādu problēmu nav

Ha, ha, ha :D

The same there
28.12.2015 00:34 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
lai gan patiesība ir tieši cita un Nīderlande ir viena no bagātākajām Eiropas valstīm un mums būtu daudz ko no tās mācīties.

Tas gan jau ir tikai un vienīgi zālītes legalizēšanas nopelns :D :-D
28.12.2015 00:42 |

Reitings 89
Reģ: 28.05.2013
Ophelia, man patika tavs komentārs.
Vēlos piebilst, ka tā ir klasika - cilvēks baidās no tā, ko nezin, tādēļ sodi ir tik stingri par narkotikām, kaut arī tās, kā es pati uzskatu, ir ''='' ar alkoholu, konkrēti zāle pat mazāk kaitīga, taču tas nemaina manu pozīciju, ka kādas no šīm lietām vispār būtu jālieto vai jālegalizē, jādekriminalizē vai whatever.
Jo tas taču ar ir PSRS mantojums - ''ja sit tad mīl'', jā, protams, vīrs piedzeras, iekausta sievu, viss ok, mīl taču!:-( Bet jauno mēs negribam pieņemt, tāda ir daļēji jau mūsu - bijušo PSRS valstu mentalitāte, izstumt citus, dzīvot pēc iekaltiem standartiem. PSRS laikos tak seksa ar nebija :-D , narkotiku ar nebija, jā, kā tad, mamma man stāstīja, kā nebija - viskas bija, tikai partija to slēpa un klusēja par tādiem gadījumiem. Un par to degradāciju gan es daļēji piekrītu - mēs kā sabiedrība neesam tik attīstīti, lai spētu izmantot tikai to labāko, ko dod tāda marihuānas legalizēšana, mēs izmantosim vairāk to slikto pusi (t) un šīs arī ir sekas pēc PSRS. Pēc gadiem 50, pieņemu varētu būt laiks, ka varētu legalizēt, bet, būtībā es to neatbalstu vienalga. Bet katrs/a dara kā grib :-) Sorry, mazliet gan nost no tēmas, bet es smagi cīnos ar 1 darbu un vajag attiet nost no tā visa :-D :-D
28.12.2015 00:49 |

Reitings 796
cormeum, ja godīgi, nemaz nebrīnītos par to. :D Pie tam nav dzirdēts, ka tur būtu ļoti augsts noziedzības vai slepkavību līmenis. Visi mierīgi, dzīvo, uzpīpē un nestreso par niekiem. :D

patricija4, paldies! :) Jā, piekrītu. Par alkoholu vispār nesaprotu - visi runā par tā nodarīto postu, redz, ko tas dara ar cilvēkiem, taču tas joprojām, atšķirībā no cigaretēm, tiek reklamēts. Mans patēvs ir alkohola atkarīgais un tādas reklāmas mudina cilvēku par to domāt - piemēram, sēdi pie TV, redzi aliņa reklāmu un nodomā, ka varbūt jāaiziet uz veikalu pakaļ vienam, kurš realitātē, atkarīgajiem, diemžēl, beidzas ar dienām ilgu plostošanu. Esmu realitātē redzējusi kā tas notiek.
Par pārējo arī varu tikai piekrist. No vienas puses, kā rakstīju savā iepriekšējā komentārā, atbalstu legalizāciju tā iemesla dēļ, lai cilvēki netiktu sodīti ar tik drastiskiem sodiem, taču tai pat laikā nezinu vai mūsu sabiedrība tam šobrīd ir gatava. Respektīvi - skatoties uz mūsdienu jauniešiem (protams, ne visiem, bet daļu) baidos par to, ka šāda likuma pieņemšana radītu visatļautības sajūtu jauniešos, kuri ir tendēti uz apreibinošu lietu lietošanu. Tā teikt - koks ar diviem galiem...
28.12.2015 01:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits