Zāles pīpēšana.

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Sveikas! Pat nezinu ko darīt, esmu laimīgās attiecībās ar puisi, mēs viens otru mīlam, gribam ğimeni, precēties. Viņš nedzer, nesmēķē, strādā in cenšas mūsu dēļ darīt visu. Bet ir viens BET, viņam ik pa retai uzpīpē zāli, man tas ļoti nepatīk, saskatu tajā tikai to pašu sliktāko.
Esam arī kopā pīpējuši, darīju to, lai saprastu, kas viņam tajā tik ļoti patīk.
Nezinu varbūt man, tad kaut kas nav kārtībā, jo nespēju to pieņemt, mums ir tikai par to strīdi un mani tas ļoti apbēdina, kad viņš atkal uzpīpē.
Varbūt kādai ir tāda pati situācija bijusi.
26.12.2015 23:43 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Nē,nu miss joker, var jau Tev salikt pretī arī čupu zinātniskus apstiprinājumu saitus par to, ka no Marihuānas ir vairāk labuma, nekā ļaunuma. Bet vai vajag? Propogandas ir pietiekami daudz interneta vidē, tāpat kā infa par to, kā marihuāna ārstē rindu dažādu saslimšanu un neļauj tām attīstīties. Taj skaitā vēzim.
27.12.2015 11:43 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
un jā , nejauksim lūdzu spaisikus ar marhuānu ! no gandžas neiet sviestā...
27.12.2015 11:43 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
nejauksim lūdzu spaisikus ar marhuānu
27.12.2015 11:48 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Askepott Tu jau pirmā saki mest linkus par to kāpēc zālīte ir laba un glābj pasaulu.
Es jau teicu, saprāta devās tas nav nekas slikts un ir tik pat pieņemams kā šampja dzeršana uz jauno gadu vai cigaretes uzpīpēšana pirms lielā eksāmena, bet es neuzskatu ka tas ir prātīgi teikt ka zālīte ir visa laba un ne kripatiņa sliktā no tā nevar būt.
Nekas nav labs, bez sliktā.
Tā aizstāvēšana ir tāda pati kā tad kad alkoholiķis aizstāv alkoholu vai smeiķētājs cigaretes.
27.12.2015 11:50 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
MJ, smEIķētājs, mEIģināt.... tev tipiskas, bet citiem - reti izplatītas kļūdas. Kurā Latvijas pusē tā runā? (interese par vietejiem dialektiem, nekas cits)
27.12.2015 11:52 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Jā, iemetu linku, jo tas ir uzskatās stāsts par to, ka no marihuānas neviens neiet sviestā. Tieši otrādi. Padara dārzeni par cilvēku. Ja būtu tā, kā Tu saki, neviens tēvs savus 11 gadīgos bērnus ar marihuanu nebarotu.
Un nē, es nesmēķēju marihuānu, bet zinu, kas ir marihuāna.
27.12.2015 11:56 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Alkohols, marihuāna, cigaretes - tās ir apreibinošas vielas kas izraisa atkarību.
Iedarbība un sekas gan katram ir savādākas.

Kāpēc viens ir legāls un otrs nav ?
Vai tad nepietiek ar alkohola un smēķēšanas problēmām sabiedrībā. Vēl vienu problēmu legalizēt ?

Pasaciņas par marihuānas nekaitīgumu ir smieklīgas. Opiātus un morfīnus arī izmanto medicīnā. Tas nenozīmē ka tie ir nekaitīgi.
Zālītes aizstāvji uzskata ka narkologi laikam neko nesaprot ja apgalvo ka marihuāna nav nekaitīga un vairāk tic kaut kur samakšķerētiem klipiem par "brīnišķīgo zālīti"
27.12.2015 12:18 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
ar marihuanu nebarotu.

labi vārdi , jo marihāna nav obligāti japīpē, no tās var vārīt pienu , cept kondetorejas izstrādājumus un ko tik vēl nedarīt un , jā efekts būs tāds pats kā pīpējot ;)
27.12.2015 12:25 |

Reitings 1138
Reģ: 23.12.2013
nevajag piipeet suuudus, tad probleeemas nebuuus.
protams, ka nekas nav 100 % labs, bet nu nevajag tagad gvelzt mulkjiiibas, ka draugi palikushi kaaa pilniigi atkariigi un pamulkji. Ja ir laba zaale un pietiekamaa daudzumaa, tad viss ir kaartiibaa! Nevajag jau uzreiz saliidzinaat ar tiem kuri peerk pirmos suuudus, kas pagaadaas.
27.12.2015 12:34 |

10 gadi
Reitings 505
Reģ: 26.08.2013
Pēc tēmas jau bija skaidrs, ka vūsndiskusija n lapu garumā :-D. Uzskatu, ka kvēlajiem aizstāvjiem nevajag pārāk glorificēt zālīti. Jebkurai apreibinošai vielai ir savi blakusefekti.

Pats esmu par, atbalstu dekriminalizāciju, bet tikai par tīru mantu un arī par pīpešanu ne biežāk, kā 2-3 reizes gadā.
27.12.2015 12:48 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Manuprāt, ir jāpaskatās uz visu kopējo situāciju, kurā tiek pīpēta zāle. Kādi ir apstākļi, utt. Piemēram, ja Tavam draugam dzīvē ir lieli stresi/skriešanas - darbi, ģimenes lietas, u.c., tad ir tīri jēdzīgi uzvilkt kāsi vakarā, lai atslēgtos no dienas skriešanām un varētu padomāt arī par kaut ko citu. Vajadzētu attīstīt izpratni, pirmkārt, par to, cik nenormāls un nedabisks ir divdesmit pirmais gadsimts ar savu tempu, to, kādu ietekmi uz cilvēku (un tā veselību) atstāj stress un to, vai marihuānas blakusefekti gadījumā nav mazāk kaitīgi kā stresa blakusefekti. Reizēm cilvēks pat nav spējīgs atslēgt galvu no darbiem līdz pat iemigšanai, līdz ar to, nākamajā rītā jūtas vienkārši pretīgi. Tā kā pati (un draugs) piederu pie šī varianta, labāk sešos vakarā uzpīpējam, parunājam par skaisto un filozofisko, nekā besinām viens otru ar savu pēcdarba garīgo. Pēc vienas normālas brīvdienas pīpēt arī nevelk.

Protams, ja dzīvē laika pietiek un ar stresa menedžmentu viss ir okei, tad arī zāles pīpēšanu var atstāt ballītēm/filmām. Piemēram, nevaru iedomāties, ka man varētu gribēties pīpēt zāli, kad esmu laukos un ir citas lietas, ko darīt.

Draņķīgi Jūsu gadījumā ir tas, ka pīpē tikai džeks, jo ir forši, ja abi partneri dzīvo uz viena viļņa - vismaz, ar izpratni par otra sajūtām un pieredzēm. Ieteikums parunāt ar viņu un saprast iemeslus, kāpēc - varbūt mīļotajam tiešām ''strādāšana / cenšanās jūsu abu labā'' ir saspringta lieta, līdz ar to - jābūt saprotošai. Un mietpilsoniskie aizspriedumi jāmet pie malas - tāpat jau uz katra soļa mūsu prāti tiek ietekmēti un mēs tiekam indēti ar visu veikalā nopērkamo pēc kārtas, tāpēc satraukties par nomierinošu kāsi ir supertizli.
27.12.2015 12:50 |

Reitings 3551
Manuprāt, ir jāpaskatās uz visu kopējo situāciju, kurā tiek pīpēta zāle. Kādi ir apstākļi, utt. Piemēram, ja Tavam draugam dzīvē ir lieli stresi/skriešanas - darbi, ģimenes lietas, u.c., tad ir tīri jēdzīgi uzvilkt kāsi vakarā, lai atslēgtos no dienas skriešanām un varētu padomāt arī par kaut ko citu.

Tas pats attaisnojums ir alkoholiķiem.

Stress ir normāls psiholoģisks stāvoklis laiku pa laikam. Un jāprot ar to tikt galā bez zālītēm vai alkohola. Un kāds gan ir " lielais stress" - darbs/ģimene/bērni - tā ir normāla dzīve.

Ja cilvēks ir nonācis karā, kad no stresa var prātā sajukt, tad vēl var saprast ka nevar savādāk atslābināties.
Bet mūsdienu sadzīviskie stresi ir tikai atrunas apreibināšanās lietošanai.
27.12.2015 13:02 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Cien, Askepott...

Katram cilvēkam ir skaidrs, kādēļ marihuāna nav legāla, bet alkohols ir. Ja vien alkohols augtu nereālā ātrumā katrā saimniecībā.. Tad tas arī būtu nelegāls.

Jā.. zinām.. tiešām zinām? :D :D

http://www.drugpolicy.org/blog/how-did-marijuana-become-illegal-first-place
27.12.2015 13:25 |

Reitings 3551
Katram cilvēkam ir skaidrs, kādēļ marihuāna nav legāla, bet alkohols ir. Ja vien alkohols augtu nereālā ātrumā katrā saimniecībā.. Tad tas arī būtu nelegāls.

paciņa rauga + 6kg cukura, brāga ir, pārdzen un alkohols gatavs. Tur nav nekā sarežģīta.
Viena litra izmaksas būs ~ 1-2 Eur

Tas ir vienkāršāk nekā uzaudzēt marihuānu
27.12.2015 13:30 |

Reitings 17203
Jā, iemetu linku, jo tas ir uzskatās stāsts par to, ka no marihuānas neviens neiet sviestā. Tieši otrādi. Padara dārzeni par cilvēku. Ja būtu tā, kā Tu saki, neviens tēvs savus 11 gadīgos bērnus ar marihuanu nebarotu.
Un nē, es nesmēķēju marihuānu, bet zinu, kas ir marihuāna.

Man nav iebildumi ka marihuānu izmanto ārstnieciskos nolūkos kas notiek zem ārstu uzraudzības un kontrolētās devās, bet tas ka cenšas ikdienā cilvēks attaisnot savu lietošanu ar to ka kādam tas palīdz ar veselību ir absurds.
27.12.2015 13:40 |

Reitings 17203
57days Atvainojos par savām kļūdām, cenšos tos niķus izdzīt, bet draumīgi iesēdies, it īpaši kad uz ātro tiek rakstīts. (s)
27.12.2015 13:43 |

Reitings 89
Reģ: 28.05.2013
Zāles smēķēšana nearko neatšķiras no alkohola, cigaretēm u.c. narkotikām. Katrs var darīt, ko grib, bet, ja šis cilvēks nespēj atmest šo netikumu tevis dēļ, tad laikam jums nav vērts būt kopā. :-(
Tas, ka šīs visas lietas palīdz atbrīvoties no stresa, spriedzes ir muļķības un lētas atrunas, ir daudz citi normāli veidi, kā atslābināties un nomierināties, pats vienkāršākais = atbilstošas sporta aktualitātes kaut vai. Un personīgi es uzskatu, ka alkohols dēļ tā spējas cilvēku degradēt fiziski un garīgi arī būtu jāaizliedz, bet tas nekad nenotiks, jo alkohols pastāv jau tūkstošiem gadu un tas saistās ar tradīcijām, kultūrām, parašām utt. Tādēļ arī mums būtībā ir uzskats - alkoholu aizliegt? Nu nē, tas taču nebūtu pieņemami. :-/
Jā, es neesmu galīgi pareizā, arī iedzeru dažreiz saprāta robežās, arī zāli esmu mēģinājusi un neteikšu, ka man nepatika. Bet savu dzīvi dzīvoju tā, ka man to nevajag, un cenšos šādas lietas aizvietot ar kaut ko vērtīgāku un mazāk degradējošu.
Esmu strādājusi par brīvprātīgo ar cilvēkiem, kam ir atkarības, nu sorry, bet arī pārlieka zāles pīpēšana degradē - cilvēks paliek lēns, miegains, neuzmanīgs, vienaldzīgs, depresīvs.
Zelta vidusceļš ir, ka visam jābūt ar mēru, bet foršāk ir, ja spēj bez šīm lietām iztikt vispār, un tas ir iespējams!!!:-)
27.12.2015 15:12 |

Reitings 326
Reģ: 11.01.2015
Esmu lietojusi zāli un skatos, ka te daudzas izmisīgi aizstāv. Esmu arī bijusi kopā ar puisi, kuru iesēdināja par izplatīšanu, un apgrozijos tajos "tusiņos"un redzēju kas notiek ar cilvēkiem, kad tie kļūst ATKARĪGI no zāles (no tās rodas atkarība, no pašas SAJŪTAS ko tā rada). Un varu teikt tikai par savu pieredzi -nožēloju, lai gan lietoju ļooti maz salīdzinot ar visiem maniem draugiem, kopš tā laika mana atmiņa ir neatgriezeniski pasliktinājusies. Un tieši kopš vienas vasaras kad tā biežāk palietoju. Spriežat paši, bet tās kuras aizstāv, ka marihuānā nav NEKĀ slikta - ko jūs teiktu, ja uzzinātu, ka jūsu dēls/meita to lieto? -apsveicu, malacis?! Ja jau nekas nosodāms tajā nav..
27.12.2015 15:17 |

Reitings 803
Reģ: 15.12.2015
Saprotu tevi, ir mazliet līdzīga situācija. Puisim patīk uzpīpēt marihuānu ar draugiem. Man gan nepatīk un es nepīpēju, uz mani slikti iedarbojas. Esmu teikusi, ka man nepatīk, ka viņš uzpīpē un es esmu skaidrā,jo tāds kā dārzenis, tirliņš man blakus. Nu ok, viņš to respektē un manā klātbūtnē nepīpē, bet nu kad ar draugiem tad jau sanāk un man neliekas vairs normāli, ka tas notiek citreiz pat pāris reizes nedēļā. Celt scēnu un aizliegt netaisos, jo nekas jau nemainīsies, tāpat pīpēs aiz muguras, varbūt mazāk, bet nu... Viss jau ir lieliski attiecībās, pa lielam tiešām nav kur piesieties, bet nu tā zālīte... ko es nākotnē ar tādu darīšu, ja dzīvi nemāk baudīt skaidrā prātā un viss liekas interesants tikai uzpīpējot. Par kaitīgumu, nezinu, nemāku teikt, bet nu cilvēks par dārzeni paliek, miermīlīgu varbūt, bet dārzeni. Un jā, tie cilvēki paliek atkarīgi no tās labās sajūtas, ko marihuāna sniedz.
27.12.2015 16:44 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Nevar jau aizliegt neko, tas tik vinu saniknos, tici man. Man ar besitu ja kaut ko parmestu.
27.12.2015 18:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits