Zāles smēķēšana nearko neatšķiras no alkohola, cigaretēm u.c. narkotikām. Katrs var darīt, ko grib, bet, ja šis cilvēks nespēj atmest šo netikumu tevis dēļ, tad laikam jums nav vērts būt kopā. :-(
Tas, ka šīs visas lietas palīdz atbrīvoties no stresa, spriedzes ir muļķības un lētas atrunas, ir daudz citi normāli veidi, kā atslābināties un nomierināties, pats vienkāršākais = atbilstošas sporta aktualitātes kaut vai. Un personīgi es uzskatu, ka alkohols dēļ tā spējas cilvēku degradēt fiziski un garīgi arī būtu jāaizliedz, bet tas nekad nenotiks, jo alkohols pastāv jau tūkstošiem gadu un tas saistās ar tradīcijām, kultūrām, parašām utt. Tādēļ arī mums būtībā ir uzskats - alkoholu aizliegt? Nu nē, tas taču nebūtu pieņemami. :-/
Jā, es neesmu galīgi pareizā, arī iedzeru dažreiz saprāta robežās, arī zāli esmu mēģinājusi un neteikšu, ka man nepatika. Bet savu dzīvi dzīvoju tā, ka man to nevajag, un cenšos šādas lietas aizvietot ar kaut ko vērtīgāku un mazāk degradējošu.
Esmu strādājusi par brīvprātīgo ar cilvēkiem, kam ir atkarības, nu sorry, bet arī pārlieka zāles pīpēšana degradē - cilvēks paliek lēns, miegains, neuzmanīgs, vienaldzīgs, depresīvs.
Zelta vidusceļš ir, ka visam jābūt ar mēru, bet foršāk ir, ja spēj bez šīm lietām iztikt vispār, un tas ir iespējams!!!:-)