nu ļoti viegli var iegādāties, ja zini no kā
ja gribētu likvidēt točkas tas jau sen būtu izdarīts , kaut vai tik elementāri, kā kontrolpirkums ar iezīmētu banknoti, točkas , bija un būs.
Dekriminalizācijā , tie regulēts, cik tu drīksti nēsāt līdzi/turēt mājās . Tu vari nepirkt marihuānu , bet izaudzēt pats kaut vai 1 krūmu. Tevi nebūs krimālatbildība , par to , ka tev ir vairāki grami kabatā un tu ej uz reggi ballīti. Es domāju , ka sabiedrībai kopumā būs lielāka skāde , ja jaunietis tiks cietumā , nekā turpinās pīpēt 5dienās zaļo.
Daudzās valstīs arī eiropā to praktizē un ir atdzinuši par veiksmīgu.
ja gribētu likvidēt točkas tas jau sen būtu izdarīts
andres, Tu, laikam, pēc sevis spried. bet nu feini, feini, ka zini, ko kurš labāk izvēlēsies.Es labāk izvēlos kādu piektdienu izdzert četrpaku alus un iet gulēt nekā apreibināties ar huiņu, kas tevi iespaido katru reizi savādāk un katrs apreibināšanās stāvoklis var būt atkarīgs no tava tā laika garīgā. Vienreiz pamēģināju to sūdu. Nebija ne čills, ne laba sajūta. Protams rīt gribējās un miegs nebija pēc tam, bet salīdzinot ar saviem četriem aliņiem, labāk iedzeru nekā cīnos ar disorientāciju un daļēju paškontroles pazaudēšanu.
Es labāk izvēlos kādu piektdienu izdzert četrpaku alus un iet gulēt nekā apreibināties ar huiņu, kas tevi iespaido katru reizi savādāk un katrs apreibināšanās stāvoklis var būt atkarīgs no tava tā laika garīgā. Vienreiz pamēģināju to sūdu. Nebija ne čills, ne laba sajūta. Protams rīt gribējās un miegs nebija pēc tam, bet salīdzinot ar saviem četriem aliņiem, labāk iedzeru nekā cīnos ar disorientāciju un daļēju paškontroles pazaudēšanu.
max 2 mēnesī, lai nepierastu tādā veidā atpūsties un izklaidēties-ir ok.
garantija nav nekam Nacionālās apvienības partijas biedra dēlam piederēja vairākas spaisa točkas , tas ir policijas darbs kopumā , kontrolēt un likvidēt pārkāpumus un tas nav neiespējami, un nav tā , ka tikai kāda izredzētā valsts to var paveikt , visu var ja grib , ja negrib tad atrod 101 iemeslu, kapēc nevar aizliegt spaisu.
Bet tur jau tā lieta ka lielai daļai tas 2x mēnesīpieaug līdz 4x mēnesī un tā ar laiku skaits pieaug. Tāpat kā ar alkoholu, kofeinu, nikotīnu uncitām baudvielām. Īpaši kaitīgi ir tiem, kam smadzenes ir jau tendētas uz rituālu atkarību.
reizi nedēļā jau ir par daudz, zāle pieradina ar psiholoģisko atkarību, ir ļoti nenormāli jānopīpējas, lai kļūtu fiziski atkarīgs.
reizi mēnesī-ir ok.
reizi pāris mēnešos-ir ok.
max 2 mēnesī, lai nepierastu tādā veidā atpūsties un izklaidēties-ir ok.
bad trip , shit happens , bet tas jau nenozīmē , ka tā ir visiem un arī , tev var nākamreiz tā nebūt , te sākumā jau tika minēts par marihuānas daudzveidību , katrai šķirnei savs efekts , kam interesēs un vajadzēs tas zinās , ko iestādīt un ko ar to darīt ....
Spaisu jau izmeta no apgrozības un atzina kā nelegālu un to ierobežoja līdz zālīšu lietotāju līmenim.
tātad- kompānija pie vainas, jo tikai regulārie smēķē vienatnē.
ja pavada laiku ar cilvēkiem, kas bieži smēķē marihuānu- nū, ja, ka sāks biežāk smēķēt....
ja zālītes uzvilkšanai ir gadījuma raksturs un tas noticis dažādās kompānijās, maz ticams, ka baigi ātri sāks daudz smēķēt.
tiesa, es sāku smēķēt, kad man bija kompānija tāda, toreiz dzīvoju vēl kopā ar vienaudžiem vienā dzīvoklī, tāpēc arī sāku arvien biežāk un biežāk smēķēt, viens no iemītniekiem ļoti daudz smēķēja un pavilka arī citus.
mani galvenokārt tāpēc, ka tad varēja ātri aizmigt, es parasti smēķēju tieši pirms gulētiešanas, lai nav jāmocās ar aizmigšanu pārgurumā.
smu redzējis gandžu atkarīgos, kas atsit savu dīleri līdz asins atvemšanai, tikai tāpēc, ka grams par daudz atjaukts.
Tā riska zona ir mūsu jaunatne.
Protams, sabiedrības spiediens un bodīšu nekaunība darīja savu , bet šī situācija un laika ilgums kurš bija vajadzīgs valdībai, pierādīja , ka nekas nav neiespējams. Un es varu apgalvot , ka nebūs , kā ar spaisu , ne slimnīcas ne narkoloģijas centra palātas un psihenes nebūs pilnas ar zāles pīpētājiem !