Ir nu gan cilveki. Mes pat ar kaiminiem apmainamies ar kartinam, sokoladi un ziediem uz dazadiem svetkiem.Vai ne. Mum sar ta ir un ar kolegiem ari. Tas tomer ir attieksmes jautajums. Kaut neliels bet uzmaniba saplecinajums un cienas. Ne nu ir kau skopi cikveki un loti slikti audzinati, bet labak izvelos ar tadiem tad nekomunicet.
Es draugam,draugsman - arii neko nedavinajam viens otram. Pat dzimsanas dienas/varda dienas. Un es neraudu. Ta ir bijis vnm.zini ko par tadam attiecibas saka vuriesi sava starpa? Tev jau vecit labi nav japiepulas, sama tapat prieciga ka kads vispar vinai ir, naudu ar ietaupi.
Mana ģimene manu otru pusīti apdāvina un iepriecina, bet viņa ģimene un radi man nekad neko nav uzdāvinājuši... Nekad un neko...
pie vecmāmiņas, kas nedzīvo viņa mājā.
es ieeju iekšā, iedodu dāvaniņu, apsveicu...
apsēžam pie galda, paēdam... viņa aiziet uz istabu... atnāk... iedod katram rokās dāvanu... man...NEKO. Es knapi noturēju pokerface . Patiesībā tajā brīdī gribējās raudāt.
Lai draugs pats izanalizē situāciju un tiek galā ar savu radu " putniem", ja vēlas ar meiteni kopā ciemoties.ka saprotu draugs ari neko nedavinaja, un pec pagajusa gada iznirgasanas par autori neko neteica savai gimenei.
Es tiešām izplūstu asarās, tikko pa durvīm būtu izgājusi.
Vai pat tūlīt tualetē apraudātos!