neko neuzdāvināja.. jau atkal

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
Un ne jau dāvanā tā sāpe... Attieksmē... Mana ģimene manu otru pusīti apdāvina un iepriecina, bet viņa ģimene un radi man nekad neko nav uzdāvinājuši... Nekad un neko... Es pat apsveru arī nākamgad neko nedāvināt... Tas tomēr ir gana pazemojoši... Tu tin un tin dāvanas kā muļķis, skrien pa veikaliem, bet pretī nedabū pat ne kartiņu... ne ziemīšos, ne jubilejās... (t)
26.12.2015 16:15 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Likumus palasi un lasi, ko rakstu, nevis akli aizstāvi sievietes.

Pati arī palasi likumus, zināsi kā palīdzēt brālim. :)
27.12.2015 00:14 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Lasu un briinos, nu kur taadi virieshi veel ir, kuri lauj sevi taa manipuleet! Taja stastaa neiet kaut kas galigi kopaa.... Ja es gribetu skirties un es butu gimenes naudas maks, taa sieviete neredxetu nevienu centu no manis- ledusskapis pilns, bernam est ir ko- ir! Viss! Kaut kaa neliekas ticami tas viss... Drizak pats virietis nevar aiziet un kaut ko raustas, vai kaut kas nav lidz galam pastastiits...
27.12.2015 00:16 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Story, raustās, raustās, es taču pat uzrakstīju, kāpēc raustās. Tādā mazā miestā ar to grūti cīnīties.
27.12.2015 00:19 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Alexxa, un kādas ir brālim attiecības ar sievas vecākiem? Viņi zina par situāciju?
27.12.2015 00:23 |

Reitings 6040
Raustas ka samelos kaut ko? Ka vins sit? Ka vins dzer? Nu neticunkantaa ir... Ka tik vienkarsi var aiziet un pateikt - mani virs sit, bernu vinam neredzet... Nu neticu... Policija uz majam saukta nav? Sista sieva nav? Tad par ko uztraukties??
27.12.2015 00:23 |

Reitings 6040
kamer vins vinas draudiem paklausis, tikmer tam beigas nebus. Iesaku jums aiziet pie kada zinoshaaka cilveka par to parunaties...
27.12.2015 00:25 |

Reitings 2342
Story, raustās, raustās, es taču pat uzrakstīju, kāpēc raustās. Tādā mazā miestā ar to grūti cīnīties.

Miests nav atsevišķa valsts, nepārspīlē.
27.12.2015 00:28 |

Reitings 7408
Dianna, sievas māte zina visu un meitu atbalsta. Brālis pats esot vainīgs, ka tāds muļķis.

Story, policija ir vajadzīga pilsētā. Mazā miestā pietiks, ka māte un meita sāks dziedāt veikalos vai pastā, ka ir bijuši gadījumi, kad pēc 2 nedēļām tam viss pagasts ticēs kā faktam, pie kam, nevis nesenam, bet tā, itkā tā jau būtu veca infa un tā tas bijis vienmēr, attiecīgi bāriņtiesa (Kas ir tā paša pagasta iedzīvotāji) nolems "ai nu ko tur daudz, visi taču zina, kāds viņš ir!" un izlems, ka bērnu neredzēt. Laukos, vietās, kur visi viens otru pazīst, tieši tā notiek.
27.12.2015 00:32 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Lasu jau es tevi, Alexxa, lasu un vairak redzu emocijas nekaa jebkadus konkretus faktus par to kapec sieva ir ljauna. Visu ko tu uzrakstiji var pateikt par pilnigi jebkuru sievieti, vajag tikai lai shii sieviete nesimpatizee. Taadas apsudzibas ir dzirdetas simtiem reizu un ne tikai pret sievaam, bet ari pret meitaam, maasaam, maateem, draudzeneem.
Kapriiza, seezh viiram uz kakla, nekad viiru nav milejusi, tas viss ir loti subjektivi. Pilnigi pietiek virietim razljubit sievieti, lai taa pateiktu. To ka vinu starpaa ir nopietnas problemas neapstridu, bet izsmalcinata aprekinataja un aferiste shii sieviete nav. Tadas sievietes nekad skali savas aferas neatklaj , "es tevi nekad nemilju; es tev bernu atnemsu" drizak ir ievainota dzivnieka baurosana nekaa afresites platisanas. Aprekinatajas parak labi prot cilvekie cakaret smadzenes un cilveku, kurs vinas smalkos tiklus ir atklajis, drizak novedis lidz nepratam neka atdzisies kaut viena apsudziba.

Atliks vien sievai palaist pīli, ka vīrs sit, ko viņš nedara, kad jau viss pagasts runās par viņu kā par tādu

Un viirs var plaist piili, ka sieva iet pa kreisi.
27.12.2015 00:32 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
Lasu un briinos, nu kur taadi virieshi veel ir, kuri lauj sevi taa manipuleet!

pazīstu sociālos darbiniekus, kas tieši strādā mazā pagastiņā, nu nav tas tik vienkārši, ka māte pateiks, cik tēvs slikts un viss, aprūpes tiesības nost. drīzāk uz kaut ko vēl klusībā cer, ja jau necīnās par savu dzīvi.
27.12.2015 00:33 |

Reitings 7408
Ctn, likumi jau skaitās tie paši, bet tur neviens neko īpaši nepārbauda. Nopietni. Uz daudz ko piever acis, daudz ko noklusē, ko vajag, piedomā klāt un pasniedz kā faktu. Mamma arī dzīvo mazā miestā un tieši pēc tāda principa arī tur viss risinās. Dažas paziņas ir no maziem ciemiem, visur viss vienādi - palaid pareizo pīli un tam jau tic kā neapgāžamam faktam - galvenais lai sliktu runā, labam jau neticēs.
27.12.2015 00:34 |

Reitings 2342
Mazā miestā pietiks, ka māte un meita sāks dziedāt veikalos vai pastā, ka ir bijuši gadījumi, kad pēc 2 nedēļām tam viss pagasts ticēs kā faktam, pie kam, nevis nesenam, bet tā, itkā tā jau būtu veca infa un tā tas bijis vienmēr, attiecīgi bāriņtiesa (Kas ir tā paša pagasta iedzīvotāji) nolems "ai nu ko tur daudz, visi taču zina, kāds viņš ir!" un izlems, ka bērnu neredzēt. Laukos, vietās, kur visi viens otru pazīst, tieši tā notiek.

Ehh, nu beidz... Liec punktu šai tēmai, jo sāc runāt pilnīgas muļķības.
27.12.2015 00:34 |

Reitings 6040
TalisQualis

Nu tieshi taa, es neticu ka normalam virietim, kursh ir - solids, ar labu darbu, iet ar bernu ara, pavada laiku, nebljaustas majas, nedzer, nesit sievu utt, peksni atnems bernu! Tadelj teicu, ka tur ir kaut kas no vins nestasta lidz galam, kadel nevar aiziet. Jabut lielam iemeslam, lai bernam nelautu tikties ar tevu!
Drizak izsktas, ka pats negrib aiziet un tik chikst :/
27.12.2015 00:38 |

Reitings 7408
Ctn, jums ir teorija, bet praksē tas nav tā.
Ja vienam būs radi vai draugi bāriņtiesā, otrs gadiem tiesāsies, lai iegūtu tiesības vismaz tikties ar bērniem. Iztiesāties jau var, bet tas aizņem tādu laiku, ka bērns pēc tam pats vairs tēvu nepazīst un pie naidīgākas mammītes bērnam vēl ir samācīts, ka tēvs ir slikts. Ir bijuši gadījumi. Tas nav tā, kā pilsētā, kur neviens Tevi nepazīst un viss ir jāpierāda. Tieši tāpēc, ka tas jau ir bijis, brālis tik ļoti raustās no tā, ka viņam būs tieši tas pats.
27.12.2015 00:39 |

Reitings 3925
Pagasts tik tiesham nav visa karaliste. Pienemsim pagasta tiesa pienems bralim nelabveligu lemumu, bet Latvija civiltiesiskos lemumus var parsudzet augstaka tiesu instancee. Pienemsim, ka tiesa nav prasijusi pieradijumus par vira rokas pacelsanu, tada gadijuma uz shii pamata var lemumu parsudzet augstaka tiesu instancee. Turklat bralis labi pelna, tatad nauda nav problema.
27.12.2015 00:40 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tas jau arī kā kurā miestā. Protams ne visur tā ir, bet ir jau arī savi mazie nostūri kur visādas preteklības notiek lai tik panāktu savu. (t)
27.12.2015 00:41 |

Reitings 2342
Eh, Alexxa, ja ir interese, atraksti PM, apskaidrošu situāciju no juridiskās puses ar potenciālajiem risinājumiem.
27.12.2015 00:41 |

Reitings 6040
Turklat bralis labi pelna, tatad nauda nav problema

tieshi to gribeeju pierakstiit, ka, ja nauda nav problema nesaprotu par ko jauztraucas?

Bet ka jau teicu, izskatas, ka virietim patik chikstet un neko nedarit...:-/
27.12.2015 00:43 |

Reitings 4
Reģ: 13.11.2015
Arī man ir attiecības ar draugu nedaudz vairāk par diviem gadiem. Manā ģimenē ir pieņemts vienam otru apdāvināt gan dzimšanas dienās, gan ziemassvētkos. Bet drauga ģimenē dāvanas tiek dāvinātas ļoti, ļoti reti.
Neskatoties uz to, katru gadu svētkos, kaut kādus sīkumiņus tomēr uzdāvināju. Protams, ne vienmēr saņēmu ko pretī, bet mani tas neuztrauca, jo zināju, ka viņiem nav naidīga attieksme pret mani.
Taču šogad, man par lielu brīnumu, drauga mamma man uzdāvināja māla krūzīti , ar uzrakstu ''Meitiņa'' . Tajā brīdī, tiešām sapratu, ka neesmu viņa ģimenei vienaldzīga. Dāvaniņa aizkustināja.
27.12.2015 00:43 |

Reitings 3925
Ja jau taja miesta pietiek tikai palaist piili, lai dabutu bernu sev, kapec tad bralis pirmais nevar palaist piili, ka sieva iet pa kreisi, ka vina sit bernu, ka vina dzer, ka vina nerupejas par bernu, ka vina atstaj bernu bez uzraudzibas? Turklat tiesa pretendejot uz berna aizbildniecibas tiesibam ir vel japierada, ka bernu vares materiali nodrosinat, bet mammitei darba ta nav.
27.12.2015 00:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits