neko neuzdāvināja.. jau atkal

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
Un ne jau dāvanā tā sāpe... Attieksmē... Mana ģimene manu otru pusīti apdāvina un iepriecina, bet viņa ģimene un radi man nekad neko nav uzdāvinājuši... Nekad un neko... Es pat apsveru arī nākamgad neko nedāvināt... Tas tomēr ir gana pazemojoši... Tu tin un tin dāvanas kā muļķis, skrien pa veikaliem, bet pretī nedabū pat ne kartiņu... ne ziemīšos, ne jubilejās... (t)
26.12.2015 16:15 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
ta ir intima dzive.

Nav gan. Tā vairs nav ģimene. Un vīrietim arī vajag atbalstu, un kur lai viņš to meklē, ja ne pie savas ģimenes - māsas? Nu, nav arī vīrieši tik stipri, lai vieni tiktu ar visu galā. Kaut vai morāli atbalstīt. Sievietes var visu apspriest, bet vīrietim vienam ar problēmu jātiek galā, kad draud atņemt vienīgo bērnu?(t) Saucamā sieviešu loģika. Un māsa nav svešs cilvēks, bet gan ļoti tuvs.
26.12.2015 23:13 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Brālim ir ar viņu kopīgs bērns, tāpēc viņa tiek ņemta līdzi pie mammas uz pasākumu, citādi mamma mazbērnu neredzēt. Vienam ar bērnu neļauj braukt. Es? Es tiešām neaizbraucu. Svinēju mājās, kam man lieki nervus svētkos maitāt?
26.12.2015 23:13 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Rīdziniece, viņa ir bērnudārza vecuma mazbērna/brāļameitas MAMMA.

Attiecīg, runāt par ex sievu, kurai nav vietas ģimenes ziemassvētkos, īsti nevar.
ja, bet ex sieva . Tatad tema kur sievietei otras pusites vecaki un radi sogad neuzdavinaja neko vareja so neminet.
26.12.2015 23:14 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Kapec bralis ar tevci apspriez savu un savas sievas intimo dzivi?

Man ari tads pats jautajums radaas. :-O Mamma varbut ari zina par delina gulamistabas nedienam?

Man gribetos zinat cik tad vins pelna, ka tai launajai raganai ir iemesls vinu tureet pie sevis un audzinat bernu, kuru labratak atdotu savai matei audzinasana?
Atskaitot to, ka shii sieviete uzvedas kaa diktators, es neko citu konkretu kapec vina ir slikta neizlasiju, aaa vina vel Alexas bralim seksu nedod, bet to principa Alexai nebutu jazina par tik intimam detalam. Parejais ir viena vieniga lirika par to cik vina ir slikta sieviete,, bet kapec tiesi netiek teikts.
Dazus plusus es gan vinaa redzu- vinai gribejas stabilas, ilgstosas attiecibas, ja reiz vina uzstaja uz lauliba un salidzinosi atri apprecejas. Neko sliktu tur nesaskatu. Virieti izvelejas normalu ar labu algu, nedzerosu. Tas tagad slikti skaitas? Drizak man liekas, ka Alexas bralis vai nu vinu pa istam nemileja vai ari vispar preceties negribeja un gribeja dzivot draudzenes mainot.
Parasti racionaalaa Alexxa soreiz izklausas pec prastas baabietes intrigantes.
26.12.2015 23:14 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Viņa ir viesis ziemassvētku pasākumā, kurā notiek apdāvināšanās. Atiiecīgi, namamāte iepakoja slaveno "sveci no piemājas veikala", Alexxas minēto "štruntu".

Manuprāt, absolūti pa tēmu - nemīlēts viesis ziemassvētku ballītē ar apdāvināšanos, kuram tomēr simboliska dāvaniņa ir iegādāta pieklājības pēc.
26.12.2015 23:16 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Te ta sieva pasniegta ka slika mate, slinke, briesmone , bet bralis idealais., Man ir aizdoams ka dzive ir pilnigi citadak, ABI LABI ir tads teiciens. Un ja sieva te teiktu, tad dzirdetu ari pilnigi ciutu stastu. ja man saka ka kads ir patsm, pats sliktakais tas vien nozime ka iespejams kas nav te tirs.
26.12.2015 23:18 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Labi, liekam mierā brāli un sievu :)

Davai, par dāvanām!
26.12.2015 23:19 |

Reitings 7408
Vatson, ja Tu nokāptu no savas pārliecības par to, ka visi vīrieši ir slikti un sievietes nekad nav vainīgas, saprastu to, kas te citiem jau ir pielecis. Apprecējās, lai pašai nebūtu jāstrādā (Ciparu nesaukšu, bet tas tiešām ir pietiekami liels, lai pat daļa Cosmo aizdomātos uz to pusi), ko ir teikusi tekstā. Bēnu sagādājā, lai viņš vairs nevarētu aiziet, kad to sapratīs, ko arī ir teikusi tekstā un manā klātbūtnē. Par intīmās dzīves esamību vai neesamību fakta pēc zinu, ja palasīsi likumus, kuros ir par šķiršanos, sapratīsi, kam man tāda informācija. Ja Tavuprāt sieviete, kas spēj šādi izteikties par bērnu un uzvesties saviem vārdiem atbilstoši, steidzami apprecējās aiz mīlestības un vēlmes pēc laimīgas laulības, tad man vairs nav ko piebilst. Vienīgais, ko viņa grib ilgstoši - sponsoru savām kaprīzēm.
26.12.2015 23:21 |

Reitings 7408
Rīdziniece, te vairāk vietā ir teiciens "Kur aitas, tur cirpēji."
26.12.2015 23:23 |

Reitings 3925
Rīdziniece, vinas bralis tiesam varbut labs virietis, bet varbut negribeja preceties vai isti negribeja precet tiesi so sievieti, skirties no vinas varbut ari negribeja un tad nu sava neizlemiba ljaavaas pierunaaties laulibam un tagad ir nelaimigs gan pats, gan sieviete.
Tas ko Alexxa rakstija par so situaciju, vards varda simtiem reizu esmu dzirdejusi ieprieks, visparastakais standarta teksts. Kur taas attiecibas lauliba un gimene ir nogajusas greizi mes te varam tikai minet, bet nu objektivo patiesibu Alexxa ari noteikti nestasta.
26.12.2015 23:25 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Es ar savu raksturu laikam izēstu draugam Visas smadzenes, līdz vinjam aizietu kā es jutos, kad mani visu priekšā noignorē ar apsveikumiem. "Tev tā tikai liekas" man neder. Atkarībā no vinja komentāriem, domātu ko darīt tālāk. Pretējā situācijā pajautātu vecākiem kāpēc tā un gadījumā, ja nezin ko dāvināt, lai paprasa man, vai palūdz man nopirkt. Par Alexxas brālja situāciju.. Nu vispār šeit tiek cita tēma apspriesta un, manuprāt, sakars nav. Skaidrs, ka tagad smags periods gjimenē un novēlu, lai brālim viss uzlabojas un satiek "savu" sievieti.. Tomēr sameras gadījums ir kaut kas cits..:-)
26.12.2015 23:27 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Ko visi uzbruka Alexxai? Neviens no mums jau īsti nevar zināt, kāda situācija tur viņas brālim ir. Bet, ja tiešām tā, kā Alexxa apraksta, tad ļoti skumja situācija un žēl tā vīrieša. :/
26.12.2015 23:39 |

Reitings 3925
Alexxa, tev runajot par savu brali pilniba pazud racionala domasana.

-vina piespieda brali appreceties
- uztaisija bernu, lai bralis no vinas nevaretu aiziet
- van draud, ka bernu vins vairak neredzes, ja izskirsies

Piedod, atvaino bet vina ar varu nevareja tavu brali apprecet un ar varu pargulet lai bernu uztaisitu. Tikai nesaki ka vina tavu brali atkartoti izvaroja. Tavs bralis pats piedalijas.
Berna esamiba vel nevienu gaajeeju nav atturejusi aiziet, jo ipashi virieti. Un kada vel berna vairak neredzesana? Ko tu murgo? Kada valsti tu dzivo?
Milejis vins to sievieti cik saprotu nav, taa sieviete noteikti to pec kaazaam saprata. Virietis uzlabot attiecibas cik noprotams ari negrib, bet grib skirties, bet nevar sanemties to istenot. Logiski, ka tur labas attiecibas nebus. A ko tu gribeji? Domaa taa sieviete nav cilveks, vinai juutu nav?
26.12.2015 23:41 |

Reitings 3925
*vina draud
26.12.2015 23:42 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Diemžēl katram ir iespēja uz kļūdām dzīvē, bet pat ja tas notika, tas nekādā gadījumā neattaisno brāļa sievas rīcību. Loģiski, ka pazudīs racionāla domāšana, jo brāli jau mīl un par viņu uztraucas.
26.12.2015 23:44 |

Reitings 59
Reģ: 21.10.2015
Tiešām žēl(s) Man šodien vārda diena un mamma nebija aizmirsusi bet par dāvanu pat nebija domājusi tad es viņai pārmetu bet tomēr beigās dāvanu dabūju kā arī tev iesaku nedāvināt tiem cilvēkiem kas tev nedāvina;-)
26.12.2015 23:45 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Es gribeetu dzirdeet, konkreetu piemeeru, ko tieshi taa shausmiigaa Alexas braalja sieva dara? Kaa izpauzhas shiis "briesmones" izdariibas? :-D

Jo bez konkreetiem piemeeriem izklausaas, ka viiramaatei vienkaarshi nepatiik, ka miiljotajam deelinjam jaanes mamuts un Alexa piebalso liidzi :-D

Taatad, kas konkreeti tiek dariits? :-D
27.12.2015 00:07 |

Reitings 7408
Vatson, kurš vīrietis, kurš nav iemīlējies, piekritīs kāzām, ja tam nav kāda cita iemesla? Parasti to dara, ja meitene stāvoklī, bet viņa stāvoklī palika laiciņu pēc kāzām.
Tu lasi to ko es rakstu, jeb to, ko gribi izlasīt?
Tā ir viņa, kas viņu nekad nav mīlējusi, izlikās, lai apprecētos, pati teica. To, ka brālis gribēja ģimeni un bērnus, to viņa zināja, tāpēc jau arī tik ātri viņš piekrita precēties un bērnu, domāja, ka viss būs forši un nevienu neklausīja, kad viņam teica, lai nesasteidz, lai iepazīst labāk to dāmu.
Sākumā, brīdi pēc kāzām, kad sākās jautrība, visi viņas diktatora kaprīzes uztvēra kā daļu no grūtniecības, bet grūtniecība beidzās, taču nekas nemainījās. Kas notika tāds, ka brālis saprata, kāpēc patiesībā viņa gribēja precēties, es šeit nerakstīšu. Tur bija vairākas pērles viena aiz otras. Beigās viņš pateica, ka šķirsies un tad uzzināja no viņas pašas, ka nav kļūdījies un bērns jau tam arī bija vajadzīgs - šķirsies, paliksi bez bērna. Tādi teksti ir bijuši arī manā klātbūtnē. 57days pareizi saprata situāciju. Aizbildniecību pār bērnu nosaka attiecīgās pašvaldības bāriņtiesa, kurā nu viņi dzīvo. Tur, kur viņi abi dzīvo, (Latvijā tas ir, starp citu), ir nedaudz vairāk kā 500 iedzīvotāju. Atliks vien sievai palaist pīli, ka vīrs sit, ko viņš nedara, kad jau viss pagasts runās par viņu kā par tādu. Tur neviens nevienus pierādījumus tam, ka sit, neprasīs. Viņa to labi zina un tieši tas arī iet lietā, tāpēc man patika 57days doma, ka viņiem jāpārvācas citur - uz kādu apdzīvotāku vietu, kur sišanas fakts būs jāpierāda ar zilumiem pie ārsta, nevis pietiks ar to, ko tantes uz soliņa runā. Vīrietim, kas ir vardarbīgi izturējies pret sievu, var liegt tiesības tikties ar bērnu.
Likumus palasi un lasi, ko rakstu, nevis akli aizstāvi sievietes.
27.12.2015 00:08 |

Reitings 3925
Taatad, kas konkreeti tiek dariits?

Ar varu appreceja, izvaroja un liek pelnit naudu. Skirties nelauj, citadi vins bernu nekad vairs neredzes. Tiri vai brinums, ka taa maatiite vinu pec seksa neapeda.
27.12.2015 00:11 |

Reitings 7408
DieKleineHexe, ar Tevi es diskusijās neielaidīšos. Ja kādai piedzimst bērns, tātad mauka un virinājusi kājas nevietā, ja kāda aizstāv vīrieti, lai kas viņš viņai arī nebūtu, tātad noteikti vajag viņa naudu. Tev citu viedokļu nav jau gadiem, neredzu iemeslu Tev kaut ko skaidrot.
27.12.2015 00:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits