Vatson, kurš vīrietis, kurš nav iemīlējies, piekritīs kāzām, ja tam nav kāda cita iemesla? Parasti to dara, ja meitene stāvoklī, bet viņa stāvoklī palika laiciņu pēc kāzām.
Tu lasi to ko es rakstu, jeb to, ko gribi izlasīt?
Tā ir viņa, kas viņu nekad nav mīlējusi, izlikās, lai apprecētos, pati teica. To, ka brālis gribēja ģimeni un bērnus, to viņa zināja, tāpēc jau arī tik ātri viņš piekrita precēties un bērnu, domāja, ka viss būs forši un nevienu neklausīja, kad viņam teica, lai nesasteidz, lai iepazīst labāk to dāmu.
Sākumā, brīdi pēc kāzām, kad sākās jautrība, visi viņas diktatora kaprīzes uztvēra kā daļu no grūtniecības, bet grūtniecība beidzās, taču nekas nemainījās. Kas notika tāds, ka brālis saprata, kāpēc patiesībā viņa gribēja precēties, es šeit nerakstīšu. Tur bija vairākas pērles viena aiz otras. Beigās viņš pateica, ka šķirsies un tad uzzināja no viņas pašas, ka nav kļūdījies un bērns jau tam arī bija vajadzīgs - šķirsies, paliksi bez bērna. Tādi teksti ir bijuši arī manā klātbūtnē. 57days pareizi saprata situāciju. Aizbildniecību pār bērnu nosaka attiecīgās pašvaldības bāriņtiesa, kurā nu viņi dzīvo. Tur, kur viņi abi dzīvo, (Latvijā tas ir, starp citu), ir nedaudz vairāk kā 500 iedzīvotāju. Atliks vien sievai palaist pīli, ka vīrs sit, ko viņš nedara, kad jau viss pagasts runās par viņu kā par tādu. Tur neviens nevienus pierādījumus tam, ka sit, neprasīs. Viņa to labi zina un tieši tas arī iet lietā, tāpēc man patika 57days doma, ka viņiem jāpārvācas citur - uz kādu apdzīvotāku vietu, kur sišanas fakts būs jāpierāda ar zilumiem pie ārsta, nevis pietiks ar to, ko tantes uz soliņa runā. Vīrietim, kas ir vardarbīgi izturējies pret sievu, var liegt tiesības tikties ar bērnu.
Likumus palasi un lasi, ko rakstu, nevis akli aizstāvi sievietes.