Es nesūtītu naudu, ja man neteiktu, kas par slimnīcu. Vēl citiem brīdinājumu uzrakstītu, lai netic. Cilvēki, kam tiešām naudu vajag tādām lietām, vienmēr pastāsta, kura slimnīca utt, jo ir ļoti labi zina, ka cilvēki, kas ziedo, tomēr vēlas pārbaudīt, ar ko darīšana un tāpat zina, ka nevienu svešu pie slimā tāpat nelaidīs, līdz ar to nav jāuztraucās arī par to, ka visi tagad ies viņu apmeklēt.
Nesen draugos šādi uzskrēju virsū vienam puisim, kas par sviestmaizi bija gatavs mainīt Samsung Galaxy S6 Edge ar nelielu plaisu ekrānā. Esot apdoršināts un remonts izmaksātu nieka 30€. Pajautāju, kāpēc neremontē pats. Vārds pa vārdam un skaidrs - krāpnieks. Neviens normāls cilvēks telefonu, kam remonta izmaksas ir 30€, bet cena normālos veikalos (Nerunāsim par apšaubāmas izcelsmes interneta veikaliem) tikai nedaudz zem 600€, neremontētu pats, bet mainītu pret citu telefonu, kas viņa maciņā uztaisītu mīnusu uz vairāk kā 100€? Viņam, protams, šis jautājums nepatika, dabūju uzbraucienus, pat draudus ar policiju, jo es viņu apmelojot. Rezultātā viņš izdzēsa savu sludinājumu un tagad spokojas ss.lv, kur neviens neko komentēt nevar.
Tā, ka izlemiet pašas, kam dodat savu naudu. Ja kaut kas liekas aizdomīgs, labāk paskatieties kādu citu, kas ir godīgāks. Ir cilvēki, kam naudu tiešām vajag, bet agresīvas atbildes ir pirmā pazīme, ka jums darīšana ar krāpnieku. Tālāk sākas likumu piesaukšana, jo jūs viņiem neslavu ceļat un pēc tam pasūtīšana 3 mājas tālāk, jo ja neinteresē darījums/ziedot, tad neesot jāmaisa gaiss.