Šī gada negatīvās atklāsmes, pārdomas

Reitings 192
Reģ: 15.06.2013
1) Random thoughts. Red Cab taksometru firmas pakalpojumus nākas lietot reti, bet nesaprotu, kāpēc pēdējā gada laikā katru reizi šoferis drausmīgi smird. :D Un vienmēr, agrāk tā nebija.

2) Kā arī šodien izmēģināju Woki Toki ēdienu piegādi - nejaušām pēc ieteikuma. Kad veicu pasūtījumu, mana atbildēja - Jūs jokojat vai tiešām gribat pasūtīt. Kaut ko tādu nebiju piezīvojusi visā savā ēdienu pasūtīšanas vēsturē pa tālruni. :D Un jā, ēdiens negaršīgs, zemē nomesta nauda, sen nav bijusi tāda sajūta, ka nomesta zemē.:-)

Kādas Jums ir šī gada pārdomās par kaut ko konkrētu, ja ir... padalieties.
24.12.2015 00:31 |

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Manas atklāsmes:
*Ziņu portālu komentētēji - 95% no komentāriem izskatās pēc o, ielikts jauns raksts, jāiet pievienot komentārs (visi negatīvi)
*Kā jau citas minēja - internets - kauna stabs. Nedod Dies, tev paslīdēs kāja, pa visu internetu izvazās.
* Politiskās nejēdzības - gan LV, gan pasaulē.
* Cilvēku steiga (kas jau garāk bija, bet paliek arvien trakāk), tās dēļ nevērība, neizpalīdzēšana, dusmas, ja kāds ko dara lēni.
* NAUDA, $$$, naudiņa... visi skrien kā nenormāli, dzenas 3 darbos, lai tikai būtu lupatas un citi mēsli. It kā vairs citas vērtības neeksistētu.
24.12.2015 11:54 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Aij, meitenes tur ir garš stāsts, ļoti garš, ka nespēju šeit tā paskaidrot. Bet būtībā brālis(20g) savārījis lielus sūdus, nespēj arī normāli risināt problēmas. Nevar ar mani parunāt sakarīgi, visas parprastās lietas sastāsta vecākiem un tad es un draugs esam pie visa vainīgi un brālis nevainīgs. Vakar ar vecākiem saruna beidzās, ka mani pasūtīja tētis dir*t, no rīta pazvana jaunākajam brālim, pajautā vai viņš arī uzskata brāli par vainīgu, ja tā ir, tad es viņam novēlu priecīgus svētkus un par jums bezmaz vienalga kā pavadiet svētkus. Vecāki netiek mājās uz svētkiem, šie atrodās francijā, viņiem svētki sabojāti, savstarpēji arī sastrīdējušies, brālis vēl piešauj eļļai uguni un esmu beigās pie visa vainīga. Tāds šoks, ka pat asaras nebirst aiz šī visa pārdzīvojuma. Bet sāp ļoti, ka ģimene tā spēj nodarīt.
24.12.2015 12:09 |

Reitings 2342
Mr.Penguin, Tu biji zibens novedējs. Tev tika par visu - par Ziemassvētkiem bez sniega, par vecāku savstarpējiem kašķiem un nedienām, par... par... Nekorekti, nesolīdi, met no sevis to visu nost. Tev ir draugs, sviniet kopā svētkus! :)
24.12.2015 12:13 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Šī gada secinājums - dažu cilvēku ļaunumam un skaudībai nav robežu. Sāku ticēt ļaunām acīm. :-|
24.12.2015 12:57 |

Reitings 2258
Šī gada secinājums - dažu cilvēku ļaunumam un skaudībai nav robežu. Sāku ticēt ļaunām acīm.
+1000
24.12.2015 14:28 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Manas šī gada negatīvās atklāsmes ir tikai par sevi - kad iet super labi, tad nez kāpēc pašai ir jāsačakarē praktiski visas dzīves jomas (laikam palika garlaicīgi :-D). Laikam 2016 tiks veltīts, lai visu salabotu un salāpītu. Un tā vairs nedarītu :-P

Bet nu, protams, karš un politika arī nav patīkami. Bet nejūtu, ka es kā parasts cilvēks tur varu ko ietekmēt diemžēl.
24.12.2015 14:41 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nevaru neko negatīvu atcerēties... Nav jau tā, ka visu gadu viss bija tikai uz pozitīvās nots, taču arī nekas tik traki negatīvs, lai to baigi iegaumējusi un ieciklētos, nebija noticis.
24.12.2015 14:56 |

Reitings 331
Reģ: 23.12.2015
Lv ir daudz ļaunu cilvēku :-D ahh un skaudīgu sieviešu, kas gatavas kādu nolīdzināt līdz ar zemi, lai tikai sajustos labāk.
24.12.2015 15:02 |

Reitings 421
Gada galvenā atziņa- par mani domā un uztraucas tikai saujiņa cilvēku (ģimene, paši tuvākie draugi), pārējiem manas problēmas ir vienaldzīgas. Cilvēki it kā jūt līdzi, pašausminās, varbūt pat papriecājas, bet par citu problēmām ātri aizmirst. Cilvēki tiešām IR nežēlīgi pret tiem, kurus nemīl!
24.12.2015 15:04 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Aijaijaaa

Un Tev ik pa laikam patīk parādīt ka mani zini un pabikstīt ar pirkstu, vai ne? :D
Nenoliegšu, man raksturs ir šerps, bet katrs jau mēs esam citādāki, tapēc jau dzīvot ir tik interesanti :-P
24.12.2015 15:30 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Gada vilsanos uzreiz gruti iedomaties, toties ir karsta un blonda dienas vilsanas.
No rita atklaju, ka PC skarienjutiga pele ir beigta. Labi, samekleju veco bezvadu peli, bet tai nav usb pulkis, saprotau, ka saja maja kur berni visu izmeta un virietis svarigas lietas noslepj taa, ka taas vairs nav atrodamas, to pulki meklet nav jegas. Dodos aukstaja, riebigaja veejaa uz veikalu pec peles un pie sevis lamaju gan bernus, gan viiru. Noperku peli, piesledzu, parvedu majas bernu no privatsundam un vins man prasa vai pele jauna. Saku, ka jauna bija japerk jo usb spraudnis vecajai pazudis. Berns vecajai pele nonem vacinu, a tur usb pulkis pelei vedera iesprausts. (s)
Zinaju jau, ka dazam pelem usb pulkis ir bazams dibena, bet vedera paskatities neienaca prata. (s)
24.12.2015 15:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)