Vai mākat kombinēt?

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Zinu, ka ir sievietes kas no pirmā acu skata spēs pateikt kas ar ko iet kopā, citai vajadzēs ilgāku laiku. Taču ir arī tādas, kas nu nekādi nemāk saskaņot apģērbu,piemeklēt atbilstošus aksesuārus. Kā ar Jums ir? Kam pievēršat vislielāko uzmanību? Vai ir kas tāds ,kas sagādā Jums problēmas? :-)
21.12.2015 14:22 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Es laikam nekad veikalā pērkot kādu lietu nedomāju, ar ko es to vilkšu. Bet nekad nav bijis tā, ka nav ar ko saskaņot un tāpēc stāv skapī. Jo, ja man kas iepatīkas, tad zinu, ka būs kur uzvilkt. Jo es nekad nepirktu kaut kāda apšaubāma stila apģērbu ar dīvainu piegriezumu vai kliedzoši spilgtās krāsās, kas neiet kopā.
Uzskatu, ka man ir laba gaume un nav nekādu problēmu sakombinēt apģērbu.
Lielākās problēmas man sagādā nopirkt kaut ko, ko man tiešām vajag un jau iepriekš esmu izdomājusi kā tieši tam jāizskatās, piemēram, atrast vienkāršas piegulošas melnas bikses reizēm var būt neiespējamā misija. Diemžēl ļoti bēdīgi mūsu veikalos ar apģērba izvēli.
22.12.2015 11:55 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Man šķiet, ka protu kombinēt. Vispār jau daudz domāt nevajag, jo man pārsvarā skapī ir vienkārša veida apģērbi. No rotām parasti izvēlos dabīgos akmeņus :)
22.12.2015 14:56 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Šķiet, ar kombinēšanu man viss kārtībā, jo bieži dzirdu komplimentus par un ap to..

Tomēr vairāk nomāc apģērba atrašana veikalā. Draudzene, piemēram, ieiet veikalā un dažu minūšu laikā atrod labākās pērles. Esmu spiesta vairākas apļus izmest, lai saprastu, kas varētu derēt :D
22.12.2015 15:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits