Un otrs jautājums-ko jūs liekat clutch tipa somiņās? Vai pietiek vietas telefonam, makam, atslēgām? Mans maks tādai somai ir par biezu, un nemaz nevaru iedomāties, kā tur iestūķēt vēl telefonu un maku.
Padalamies ar veiksmīgām clutch tipa somiņām.
Par klačenēm.
Man jau viņšas tik maziņas un uz pasākumu nav obligāti jāņem līdz lielais maks. Man ir dažās, ir arī jau ar iestrādātiem papildus nodalīgumiem/ kabatiņām - kartēm, naudai, telefonam ( kā liels maks ) tur arī pietiek vieta visādiem papildus lotiņiem :-D
Šādā tev ielīdīs vairāk
Šādā mazāk, bet netrikšu ka maz
http://g04.a.alicdn.com/kf/HTB1qsRxIXXXXXXaXVXXq6xXFXXXA/-font-b-Acrylic-b-font-font-b-Clutch-b-font-font-b-Bag-b-font.jpg
Šādā pavisam maz
Kalčenes jau ir tādas mazās opers/teātra somiņas, kurās ieliek tikai pašu nepieciešamo.
Kery.
Magnētiskās kartes ( maksajumu, bonusu utt... ) var ar laiku pārstāt strādāt. Tā teikt izlādēties, nepārtaukti esot tuvumā pie telefona. Tur saistība ar telefona iekšām un citplanētiesiem. :D
Es tik smalki nepateikšu, jāsauc palīgā Alexsa :D
Ir klačas kur varu ielikt maku, telefonu, atslēgas, kādu lūpeni un tušu.. Kā arī, kur vieta tikai telefonam, kādai lūpenei, atslēgam, kartēm/skaidrai naudai.:-)