Dāvana draudzenei

Reitings 6
Reģ: 21.12.2015
Tātad cosmo sievietes, meitenes, šis vairāk ir attiecināms uz Jums kā daiļā dzimuma pārstāvēm.
Liet tāda, ka tuvojas Ziemassvētki un jāgādā ir dāvana savai sirds mīļotajai. Šie būs otrie ziemassvētki ar viņu, pirmajos mazliet izgāzos ar dāvana, tāpēc negribētu arī šoreiz nolaizt greizi, jo tiešām man ļoti viņa rūp un viņu mīlu un vēlos, lai viņa ir pārsteigta par dāvanu un visu pārējo.

Tad pēc šī visai viduvējā ievada, gribēju vērsties pie Jums pēc padoma:
1.ko jūs ļoti vēlētos saņemt ziemassvētkos no sava vīrieša? (Cenas aplitūda līdz 50€,vairāk pašreiz nevaru atļauties)
2. Kā Jūs vēlaties, lai Jums to pasniegtu, šo dāvanu?

Nevēlētos dzirdēt to variantu:" Tā taču ir tava draudzene un tev būtu jāzina, ko viņa vēlas!"

Gribu dzirdēt visdažādākos piedāvājumus!
21.12.2015 00:23 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Pastaisitu, ja nav laba pieredze konkreto lietu taisot, gan labak nedavinat.
21.12.2015 00:58 |

Reitings 6
Stop! Radās idejas. Paldies!
21.12.2015 00:59 |

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
Kā jau meitenes minēja, Tu viņu pazīsti vislabāk. Tad Tev jāzina viņas gaume, kādas smaržas viņai patīk, rotas, grāmatas, vai vispār par ko viņa priecājās?! Pasniegt es vēlētos, laikam standartā. Vai nu zem eglītes, vai vienkārši divvientulībā, smuki iesaiņotu. Vispār dievinu klāt vēstulītes.

Bija man viens draugs, kas arī nekad nevarēja izdomāt, ko dāvināt savai mīļotajai. Šad tad es viņam devu idejas, bet beigās tas pārvērtās, ka katros svētkos man vajadzēja izdomāt! Tad gan es neizturēju un pateicu, ko domāju! Pieaudzis vīrietis un nespēj savai sievietei dāvanu sarūpēt?
21.12.2015 01:02 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Vatson, tur taču grūti ko sabojāt.

Nu re, puisim radās idejas. Cerams, ka draudzenei patiks.
21.12.2015 01:06 |

Reitings 6
Daļai no Jums ir problēmas ar saprašanu. Ja es miermīlīgi jautāju pēc ieteikumiem tas nenozīmē, ka tieši izvēlēšos kaut ko konkrētu no Jūsu piedāvātā, gribu skatīties vienkārši plašāk. Nevajag mani norāt kā mazu bērnu te. Ticiet vai nē, bet es uzskatu, ka sievietes vienu otru saprot labāk kaut arī nepazīst viena otru. Tas ir tāpat kā vīrietis saprot vīrieti labāk. Esat pamanījušas, ka Jūsu dzimums jūs izprot labāk nekā draugs vai vīrs. Tieši tāpēc vēlējos dzirdēt variantus no Jums. Neesmu jau arī galīgs muļķis, zinu savu draudzeni.
21.12.2015 01:14 |

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
Ja jau neesi muļķis, tad malacis!

PS - nepiekrītu, ka vienmēr sava dzimuma pārstāve sapratīs labāk kā vīrs. Vīram/draugam ir jābū personai, kas uzklausa un ieklausās un arī saprot!
21.12.2015 01:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)