Sveikas, meitenes! Kurām ir jaunākais iphone, kā jūs uzstādījāt citu zvana signālu? Jo es nevaru ielādēt nevienu dziesmu bezmaksas, caur usb vadu vispār neko nevar izdarīt, vienkārši neļauj ielādēt un viss.
es šaubos, ka Itunes ir tas remix , ko vēlos. Nu skumji ka tā. Samaksā par telefonu milzīgu naudas summu un pat dziesmu sev izvēlēties brīv nav ļauts :D
Pameklē youtube video pamācības kā ielādējot online ir iespējams pārveidot par uz Iphone atpazīstamu zvana toni. Vienīgi, ja nekļūdos, tad max ilgums šādam zvana signālam ir 30sek. Palabojiet kāda, ja kļūdos.
Tā nav tikai jaunākā iphona problēma :D visiem iphone tā ir!
Vari izmantot, piemēram, aplikāciju garageband, apgriezt dziesmu un saglabāt, kā zvanu toni.
Vari youtube paskaties citus iespējamos veidus.
Pavisam vienkārši, ielādē datorā itunes, no youtube datorā ielādē savu dziesmu, piereģistrē itunes savu iphone kontu, ar usb pieliec telefonu pie datora, itunes rādīsies visas tavas bildes, aplikācijas utt. Ievelc savu dziesmu pie mūzikas playlistes un sinhronizē itunes datora aplikācijā ;)
Kamera slikta, nefokusē normāli, katru reizi jāpiespiež, lai nofokusētu tuvākas lietas/vai tālākas. tas ir arī jaunākajam edge.
Un tas, ka daudz nevajadzīgu programmu. Telefons ātri sāk kārties, ilgi lādē fotogrāfijas utml. Daudz kas nepatika... 2.5 gadus nostaigāju ar savu 3 galaxy. Pietika :)
Es gan laikam nevaru iedomāties, ka būtu kaut kas cits bez android, esmu jau pieradusi, viss apmierina :D Bildes žurnāla vākiem netaisu, tāpēc mani apmierina :))
Arī man iepriekš divus gadus bija android, patika tur viss, bet kad nopirku iphone6, uzreiz biju starā, daudz labāka kamera, ātrs viss, vienkārš un ērts (l)