Čau! Es ļoti vēlos dabūt līdzīgus šiem kādi ir bildēs figūras! Mājas apstākļos? Kā un kādus vingrojumus jādara? Un kam tieši? Vai ir iespēja , ja es skaitos pēc kaulu uzbūves šauro gurnu īpašniece, taču dēļ taukiem un neveselīga dzīves veida man ir resns, plats vai es varu noteivēt un dabūt mazdrusciņ muskulīšus?
Kā tādas kājas var dabūt?Tik tievas?
Un kas ir ar vēderu jādara, lai dabūtu tādu presīti? Vai arī tādu kāds ir otrajā bildē vēders?
Nu ja... no rīta maizītes vai putru labi daudz, pusdienās rīsus ar gaaļiņu, tad čipsus, vakariņās kartupeļus ar cīsiņiem, pa virsu majonēzi. Papildinot, ka meitene strādā ofisā pie datora, piemēram
Vai ir iespēja , ja es skaitos pēc kaulu uzbūves šauro gurnu īpašniece, taču dēļ taukiem un neveselīga dzīves veida man ir resns, plats vai es varu noteivēt un dabūt mazdrusciņ muskulīšus?
Kas ir resns/plats un vai uz tā resnā/platā vēlies dabūt muskuļus? :D
Ai, labi. Bet vispār tas ir atkarīgs gan no Tavas figūras tipa, gan no muskuļu grupām, kuras trenē un no tā, kā uzvedies virtuvē. Bet notievēt var ikviens un muskuļus uzaudzēt arī - vajag tikai gribasspēku. Un vai šādas kājas tiešām jau saucas tievas? Kādas tad ir Tev?
Nē, bet ar domu- viss, bet maz var saprast tā, ka varu apēst 2x dienā cīsiņus un būs labi. Vajag formulēt normāli, nevis - ēst visu, bet maz.. apēdu 2 banānus dienā, nākamajā dienā tikai vienu vistas gabalu, trešajā biezpienu.. nu kā, es taču ēdu visu. ;)
Apple_pie - tā jau otra galējība, par resnām nesaucu. Bet par tievām arī nē. Ļoti smukas, muskuļotas un formīgas kājas. Bet "tik tievas" man saistās ar ko citu. Laikam neko nesaprotu no mūsdienu kāju tendencēm :-D:-D:-D
Neuzskatu, ka tas kajas ir tievas- loti muskulainas gan.
Lai nomestu svaru, ir pilniba jaatsakas no alkohola ( jebkada!)! Jaseko lidzi tam, lai uztura nebutu treknu edienu un ari fast food. Nekadas konfektes, cipsi, mcdonalds vai jebkas, ko Latvija mil pirkt ka "nelielu uzkodu", jo tas jau nekas nav....8-)
Cataleya-piekriitu par to naskosanaos un to -kaadreiz jau var ...un tas aiziet-te Ziemassveetki,tad Jaunais Gads,tad kaada dzimsanas diena uttIr jaamaak sevi ielikt mazliet raamiitii,ja grib labi izskatiities gan aareeji,gan iekseeji!!!
Tas ir dziives veids!Ta ir izveele,ko mees gribam panaakt!:-)
To visu +- var iegut majas apstaklos... bet velams vismaz minimalais invenjtars tad - saliekamaas hanteles, fitnesa bumba, paklajins.....
Kas jadara?- reguylari un pareizi javingro + ikdiena jaievero pareizi sabalansetu uzturu + pilnvertigs miegs ......