Čau! Es ļoti vēlos dabūt līdzīgus šiem kādi ir bildēs figūras! Mājas apstākļos? Kā un kādus vingrojumus jādara? Un kam tieši? Vai ir iespēja , ja es skaitos pēc kaulu uzbūves šauro gurnu īpašniece, taču dēļ taukiem un neveselīga dzīves veida man ir resns, plats vai es varu noteivēt un dabūt mazdrusciņ muskulīšus?
Kā tādas kājas var dabūt?Tik tievas?
Un kas ir ar vēderu jādara, lai dabūtu tādu presīti? Vai arī tādu kāds ir otrajā bildē vēders?
ēst tiešām var visu, bet maz. Patrenē gan cardio gan vienkāršos vēdera preses treniņus un ja vēl ēdīsi pēc minētā principa- visu var, bet maz, tad rezultāts neizpaliks
un jā, ja ir apņēmība, tad nevajag ne maksāt treneriem uztura plānam, ne iet uz sporta zālēm. Vaļā youtube un darbojies! :)
Es neaizrautos ar cukuru!Eestu sameeriigi,bet saatiigi un noteikti vingrotu!
Lai dabuutu speeciigu kermeni ir jaastraadaa ar sevi-tas nav taa-sodien taa dariisu,bet riit vairs nee...
Visur var, bet maz. Kas tas par principu :D
Ir jāuzņem visas uzturvielas tik, cik tev ir nepieciešams. Ja vēlies nodzīt tauciņus, jāveido kaloriju deficīts, bet ne jau štampāt čipsus.. ir jābūt visām uzturvielu grupām iekļautām, iesaku palasīt internetā basic principus par uzturu.