Bikini tendences

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Sveiki!

Nekad nessmu sheit veidojusi shada tipa diskusijas, bet kur gan citur, ja ne cosmo :D
Aizsaku sarunu ar draudzeni, kura apmekleja ginekologu, tur uzsakusies saruna par bikini vaksaciju. Arste izteikusi atzinibu, ka pedejaa laikaa atsakas mode - vairs nevakset visu, tikai malinas. Kads ir juusu viedoklis? Kaa ir realitatee, vaksejat visu, malinas, taisat frizuuru un visu parejo nost? :D
Nu, piemeram, juus ietu uz randinu ar jaunu puisi, vaksetu visu nost? Kaads vispar ir viedoklis viirieshiem (vairumam). No virieshu puses esmu dzirdejusi tikai vienu viedokli - tikai un vienigi visu nost. Atlauts tikai mazu trijsturiti vai stripinu :D

Vairak ilustrativa materiala no manas puses nebus :-D
19.12.2015 16:37 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Tas jautajums bija par tendenci? Nezinaju, ka dzekiem tagad arii populari buut pilnigi plikiniem :D
21.12.2015 22:58 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
Man tik šausmīgi nepatīk svītriņas vai trīsstūrīši, tad labāk ataudzis viss, bet vispār esmu par brazilian :)
Vīriešiem gan labāk patīk mazliet ataudzis, pilnīgi pliks kaut kā neuzrunā tā :p
21.12.2015 23:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits