ka tas ir pieaudzis vīrietis , kurš jau kaut ko ir izdarījis un vēl daudz izdarīs.un ko vins tadu nozimigu kaut vai pedejos 5 gadus ir izdarijis?
ka tas ir pieaudzis vīrietis , kurš jau kaut ko ir izdarījis un vēl daudz izdarīs.
kā ir es nekad neziedoju visiem šīem slimajiem bērniem kurus rāda pa tv , kapēc , tapēc , ka palielam tā ir vecāku utopija un iz
wee Tu tā kā ej pēc principa "stiprākais izdzīvo".
vispār pa lielam , jā , skarbi , bet patiesi....
Man pietiek ar to , ko tu nosauci , man viņš asociējas ar radio skonto ...painformesu nelielu laika spridi, un tagad tur sen, sen nav!
kā ir es nekad neziedoju visiem šīem slimajiem bērniem kurus rāda pa tv , kapēc , tapēc , ka palielam tā ir vecāku utopija un iz
jā es uzskatu , ka Anniņai ( ļoti atvainojos ja kādai anniņai šobrīd vāc ziedojumus ) jāsaziedo nauda operācijai , lai viņa varētu norīt siekalas vai 15 gados pastāvīgi nokārtoties , ir mazāk būtiska , sabiedrībai kopumā , nekā pieauguša ģimenes cilvēka zaudējums + šeit ir diezgan lielu lomu spēlē ierobežotais laiks . Bet šitā pēršanās par ziedošanu ir galīgi nevietā.un vai poati neperies pieminedama tos bernus?
painformesu nelielu laika spridi, un tagad tur sen, sen nav!
un vai poati neperies pieminedama tos bernus?
tavi it kā argumenti šoreiz tiešām ir galīgi smieklīgi un nevietāne, tavi ir tragikomiski! Bet es nebrinos,m jo ta jau esi tu musu ipatne.
s tikai minēju savu iemeslu kapēc šoreiz rīkojos tā , kā rīkojos , savukārt tad atnāci tu un painformēji , ka redz viņam bagāti draugija cilveks ziedo no siresd vins nevienu par to neinforme, un atskaites nesniedz!