Jā, ir sāpīgi. Man pēdējo stundu pirms iešanas uz dzemdību zāli sāpēja tā, ka knapi atceros kā rāpoju pa grīdu. Atelpas brīžu tikpat kā nebija starp kontrakcijām. Pati izstumšana likās kā milzu atvieglojums. Bet varu nomierināt ar to, ka kopumā kontrakcijas bija sāpīgas tikai kādas 3 - 4h. Pirms tam mierīgi čiloju pa vannu un istabiņu. :)
Un jā, tas ir jautri, ka nedzemdējušas meitenes biedē cita citu - "jā, ir šaaausmīgi sāpīgi, miljoons reižu trakāk nekā var iedomāties utt.". Tā ir tikai daļa stāstu. Ir arī vieglas un ātras dzemdības. Nevar paredzēt kurā grupā gadīsies. :-P
jā, ir šaaausmīgi sāpīgi, miljoons reižu trakāk nekā var iedomāties utt.
dēļ visiem šausmu stāstiem par vismaz 10h mocīšanos labākajā gadījumā un 100 % negulētām naktīm un laika neesamību pat matus izmazgāt, es nedzemdēju ātrāk un žēl , ka tā , būtu zinājusi cik ar bērnu ir viegli , mans jau sen skolā ietu.
Nē, nav. Bet tas laikam kā kurai šķiet. Manas dzemdības daktere ielika super vieglo un ātro kategorijā, bet es viņai tobrīd nepiekritu, jo tāpat pasākums sāpīgs :D
Neesmu dzemdējusi. Ļoti gribu bērnu. Man bail no tām sāpēm. Mēnešreizes man ir vieglas,varbūt pāris reizes gadā sāp to laikā,bet ja sāp ,tad tā ka asaras acīs un jālūdzas,dzemdības drošvien man būtu v trakākas,es drošvien sajiktu prātā :D
Fionna, pirmkārt netā lielākā daļa būs šausmu stāsti. Par labo parasti nerunā (Arī citās jomās tas ir tāpat). Sievietes simtiem gadu dzemdē un nejūk prātā. Ja laicīgi iet pie ārsta un uz pirmsdzemdību nodarbībām, varbūtība, ka būs ļoti grūti un sāpīgi, ir minimāla. Toties fināla sajūtas ir neaprakstāmas (l)
Wee, man tieši otrādi bija. Stāstīja, ka viss būs ok, ja nesatrauksies utt. Teica arī, ka no sāpēm nav jābaidās, tās nav nebeidzamas un tas, ka netā raksta, ka gribēšu nomirt un būs elle, redzēšu, ka tā nebūs. Nebija arī.
nu es tajā brīdī domāju, ka viss, tā izskatās pēdējā stundiņa un tad es sapratu , ka trakāk vairs nebūs un nebija arī :D :D , bet nu pa lielam uz to brīdi man šķita , ka tās ir trakākās 5h manā mūžā. Tagad atskatoties, laikam jau nebija tiiiiiiik traki , bet nu traki bija :D