Negaidiiju uz tik aatru atsauciibu! es pati diezgan biezhi esmu majaas un vakaros velakais varu ierasties ap 18, bet protams ir ljooooti retas reizes kad esmu veelak kaa vinsh, bet tad vinsh taa pat man uzzvana un apjautajaas kur esmu un ko daru!Man nesagadaa problemas atbildeet uz vinja jautaajumiem, pat pashai gribas padaliities, bet vinjam viss ir preteeji, es nedrikstu jautaat neko! Ar vaardu regulaari es domaaju praktiski katru vakaru pedejo meneshu laikaa! protams citreiz ir taa ka vinsh pa dienu ir maajaas uz paris stundaam un tapat vakaraa ap sho laiku izbrauc araa. Vins saka ka ir dariishanas, bet es uzskatu ka visas dariishanas ja grib var nokaartot pa dienu, nevis veelaa vakaraa ja veel zini ka otram tas nenaak pie sirds. Pie tam vinjam nav oficiala darba un ir daudz briivaa laika. Es pat neuzskatu par vajadziigu vinjam jautaat ko vinsh dara pa dienaam, jo nu es pati saprotu ka nav jaatskaitaas par katru soli un tas butu stipri par daudz. Bet nu tie veelie vakari mani vnk izved no pacietiibas un pie tam ka es pat nedrikstu neko jautaat! Daudzas reizes esmu teikusi, nu tacu pazvani, pabriidini, bet nee, vinsh to uzskata par beernu daarzu. To ari gribeju no jums noskaidroot vai tas jums liekas veels! Esmu augusi savadakaa gjimenee kur pa dienu bijam darbaa vai skolaa un vakaraa visi kopiigi pavadijam laiku.
Aizvakar bija striids par sho visu jo neiztureeju jo atbrauca majaas ap 23. Vakar zinot manu nostaaju par veliem vakariem atkal atbrauca 22 .... man tas liekas par daudz!!! Nav taa ka es vinjam neliekos interesanta vnk mums laikam ir parak atskiriigi uzskati par gjimenes dziivi!