Vespera, turies, saņemies! Lai cik grūti to būtu izdarīt, Tev ir jāsaņemas, jo tikai ar mierīgu prātu Tu spēsi visam tik vieglāk pāri. Visstiprāko veselību Jūsu ģimenei ;-)
Vispār Labrīt! :-) Es šodien esmu bastotāju. Bastoju skolu, bet ja es nebastotu es neizdarītu visu, kas man jāizdara līdz piektdienai. Jāpabeidz iepirkt skolotājam dāvanu, jau vakardien ar vienu kursabiedru skraidījām pa pilsētu meklējot galvenās detaļas, šodien man jāatrod visi pārējie sīkumi un jāizdomā kā iesaiņot. Tad vēl jānopērk sastāvdaļas desertam un jāpagatavo tas, lai varētu piektdien vest uz skolu, kad svinēsim Ziemassvētkus. Vēl ceturtdienas vakarā pīrāgi jāizcep. Visam pa vidu vēl tāpat skola, darbs, šovakar vēl viens termiņš. Darbu daudz, laika maz!
Nākošnedēļ tāds pats scenārijs būs un vēl pat trakāks.:-D
Es ļoti vispār pārdzīvoju par to, ka Ziemassvētku būs jāpavada ar lietu un +12 grādiem, visdrīzāk. Skatoties bildes no LV, nožēloju, ka nepirkām biļetes un nelidojām uz LV šajā laikā. No otras puses priecājos, jo beidzot pēc 5 gadu pārtraukuma pavadīšu Ziemassvētkus kopā ar savu mammu. :-)