Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sony Xperia M4 un Huawei P8 lite īpašniecēm

Reitings 74
Reģ: 19.08.2013
Sveikas!

Esmu jauna telefona meklējumos un līdz šim acīs iekrituši divi, jau tematā minētie modeļi.
Esmu ievākusi informāciju no dažādiem cilvēkiem un interneta par šiem modeļiem, bet tik un tā ir vēl dažas neskaidras lietas.
Būtu jau sen izvēlējusies Sony ( liekas uzticamāks), bet mani biedē 8gb iebūvētā atmiņa, pašreizējam telefonam ir 32gb, tāpēc baidos, ka var nepietikt. Lasīju, ka lietotājam paliek knapi 2gb, pēc visiem sistēmas failiem. Pieļauju, ka tas var bremzēt telefona ātrumu. Tātad: varbūt kāda zina vai ir iespējams pārvietot aplikācijas uz SD karti ( aplikācijas pašreizējā telefonā: Viber, whatsapp, Waze, FB, Messenger, Instagram, Endomondo- vai šīs aplikācijas pārvietot var- lasīju, ka daudzas nevar, bet nav minētas kuras).
Un telefonu īpašniecēm jautājums par par abiem telefoniem: vai ikdienas darbībām telefons darbojas ''gludi''? Un vai xperia tiešām karst tik ļoti pat pie parastām darbībām, kā ir rakstīts dažos blogos?
15.12.2015 17:15 |

Reitings 90
Reģ: 24.11.2014
Nosacīti nesen ģimenē iegādājāmies abus šos telefonus. Es ikdienā izmantoju Huawei, bet draugs- Sony. Pagaidām neko sliktu nevaram pateikt, lai gan telefoni pie mums ir tikai pāris nedēļas.
Arī ar aplikāciju lejuplādi un telefona ātrumu pagaidām problēmu nav un mēs abi esam aplikāciju cilvēki, telefonos aplikāciju netrūkts. Kā arī draugs nav īsti sūdzējies,ka telefons baigi siltu.
15.12.2015 18:54 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Man ir sony M4, visas aplikācijas, bildes glabājas sd kartē. vienīgais, kas nepatīk, ka uz ekrāna jau ir divas švīkas, kas radās atrodoties somā, manam samsungam divos gados nebija nevienas. kamera ne visai. un, ja telefons mēdz uzkrast.
15.12.2015 19:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits