Decembris ir jau gandrīz, gandrīz pusē un man šķiet, ka interesanti būtu arī šogad uztaisīt Cosmo nomināciju diskusiju! (l)
Atceramies interesantas un savdabīgas diskusijas un tik pat interesantus lietotājus. Nominējam lietotājus, atceramies dažādus spārnotos teicienus un citas pērles. Ceru, ka būs interesanti! :)
Vispār wee vīrs būtu pelnījis arī balvu- lielākais daunis , kurš te atvilkās pakladzināt ka viņa stulbo sievu apbižo forumā .. tāds cirvis :D vismaz zināms purnā tagad tas suns ;) un varbūt pat noderēs dzīvē :D
Nopietni tā bija?? :-D Cik kompleksainam cilvēkam jābūt lai aizstāvētu sievieti ANONIMA vidē :-D:-D
Es dotu vēlvienu nomināciju- miermīlīgākā lietotāja un tā varētu būt Cormeum ;-) Neesmu vēl šajos dažos mēnešos redzējis kādu agresīvu komentāru no vinas puses, vai ka mēginātu provocēt vai anonīmi apsaukāt kādu.
Nominēju Nordicbelle par viss labāko padomdevēju fitnesā un veseligu uztura autori.
Nominēju visas cosmo meitenes -Nominācijai Foršākās sievietes šajā forumā. :-)(l)
Es varu pateikt vienu, kas man krīt acīs šogad - daudzas kosmietes nemāk rakstīt vārdu "vislabākais", bet sadala to "viss labākais", radot bezsakarīgus tekstus, ko grūti uztvert. Tāpēc iesaku lasīt arī kaut ko prātīgāku, nevis tikai forumus! :)
Bija , bija.. tas par wee vīreli..
nu ok, es pats to pāķi provocēju, tad viņš vēl te ievilkās, un ielika kaut kādu saraksti no fb ar mani. kurā pats sevi par leilāko lohu pataisa :D tupākus cilvēkus par tiem abiem grūti sameklēt .. poh vēl tas, ka viņš ir totāls urļiks :D to pat nebija jāņem vērā ;D
to ko es lieku fb, tā ir mana privāta darīšana man nav jāpaskaidro kaut kādai utei tas, ko lieku fb
Bet tieši tāpat taču Unique nav jāskaidro slimam šizofrēniķim, kāpēc viņa savā profilā liek bērnu bildes :)
Un par to privātumu - tas laikam tev ir svešs jēdziens :) Jo bildes taču varēja apskatīt visi, ne? :)