Muskuss Ok varbūt tavs vīrietis ir pārbaudījies, bet lielākā daļa tik saka ka viss ir ok, bet nav pārbaudījušies nemaz. Kamēr rokās viņš tev neiedod ārsta izrakstītus papīrus kur ir skaidri un gaiši rakstīts tas ka viņš ir vesels un infekcijas nav, tikmēr nevar 100% uzticēties vīrietim šajā ziņā. Kā arī vienmēr ir iespēja ka var viņam paslīdēt kāja, paņemties ar kādu citu un tad ko saķert.
Protams vīrietim ir pašam jaizvēlas tas vai šī metode viņam būs labākā vai nē, bet tur jau tā sāls, ka neviens par šīm problēmām nesāk kārtīgi domāt, līdz viņas neparādās. Tie uzskati tomēr lielākoties ir spītība, nevēlēšanās atrast piemērotākos līdzekļus lai nebūtu jābojā savs organisms. Vai arī protams klasiskais teiciens lai izvairītos no prezervatīviem -"man ir alerģija pret lateksu" kas pietam uz daļu sieviešu ļoti labi strādā ja viņas pašas nav izglītojušās un nezina ka ir arī pieejami prezervatīvi bez lateksa.
Man nav iebildumi ka sieviete nevēlas rīt hormonus, man nav iebildumi ka vīrietis ir pret hormoniem, tas ir labi! Bet tomēr ar tādu pašu mīlestību un rūpēm ir jāttiecas arī pret citiem aizsargāšanās veidiem un tomēr prezervatīvi ir viss drošākie un nekaitīgākie šajā ziņā, kā vīrietim, tā arī sievietei. Un kā jau teicu iepriekš, tā teikšana ka nepatīk prezervatīvi rodās galvā un nepareizā prezervatīvu izvēlē.
Jā, mēs visi apzināmies to risku ja izmantojam pārtraukto, tikai daļai tā nav īsti izvēles iespēja jo lūk ir tik akli iemīlējušās ka izvēlas labāk paciest katru mēnesi to stresu un uztraukumus nekā vienkārši pateikt vīrietim ka tagad mēs aizsargāsimies ar prezervatīviem.
Sievietēm šo metodi izmantot nevēloties bērnu ir pilnīgi aplami, jo viņa jau pakļauj sevi riskam palikt stāvoklī. Vīrietis jebkurā mirklī var aizmugt tālajās zilajās, bet sieviete paliek ar sekām.
Es arī esot jauna un naiva ilgus gadus izmantoju pārtraukto, lai gan bērnus negribēju un tad arī es biju tik naiva ka lai gan tika runāts par citiem aizsargāšanās variantiem, es nekad neuzdrīkstējos tos uzspiest partnerim, lai gan to vajadzēja darīt! Ja jau sekss tik ļoti patīk un gribās, tad labāk to darīt droši, nevis gadiem ilgi katru mēnesi uztraukties, būs vai nebūt? Tagad pēc tās nervu bojāšanas es vairs nekad nepieļauju tādu iespēju par pārtraukto, vismaz ne kamēr nevēlos bērnus, līdz ar to rezultātā ir gan daudz mierīgāks prāts, gan arī tu jūties tomēr aizsargāts no iespējamajām sekām. Un esmu arī nonākusi situācijā ka gribulis ir neizsakāms, bet nav prezervatīvi, bet pat tad es esmu pateikusi NĒ, jo netaisos pakļaut sevi tam riskam un tā kā es esmu vienīgi atbildīga par savu ķermeni, tad es labāk pasūtu cilvēku ratā nekā pakļaujos viņa iegribām.
Un tās pašas tabletes jau tikai aizsargā no palikšanas stāvoklī, bet tie prezervatīvi ir labākais veids kā droši nodarboties ar seksu, neuztraukties par neplānotu grūtniecību vai infekcijām. Protams viss drošākais veids tomēr ir nenodarboties ar seksu.
Var jau dažādi attaisnoties, bet tas nemaina faktu ka tomēr izvilkšanu ārsti neatdzīst par kontracepcijas metodi un tā ir ļoti nedroša.