Jūsu izvēlētā kontracepcijas metode

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
1. kādu kontracepciju lietojat?
2. vai esat apmierinātas ar šo izvēli?
13.12.2015 17:08 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
P.S. savulaik esmu ilgstoši mīlējusies ar prezervatīviem un izmēģinājuši visādus, jā ir Ok, bet nekad mūžā nepiekritīšu, ka ar ''īsto prezervatīvu'' ir tādas pašās sajūtas kā bez.

Vairākus gadus izmantoju izvilkšanu, tad arī izbaudīju to īsto mantu, slikti nebija, bet tas nav tā vērts ņemot vērā riskus. Tagad arī jau vairākus gadus aizsargājos un man nav radusies tā doma prātā ka bez tā prezervatīva bija labāk, bet es arī varu pateikt tā, ka ilgs laiks tika pavadīts līdz atradām īstos prezervatīvus kuri apmierināja mani un manu vīrieti, jo mēs arī izgājam tam cauri ka bija prezervatīvi kas man nepatika un bija arī prezervatīvi kas vīrietim nepatika.
Kā jau teicu, ja meklē, tad var atrast piemērotus prezervatīvus kas apmierinās abus.
18.12.2015 15:04 |

Reitings 235
Reģ: 21.02.2015
1. Nav seksa.
2. Es jau esmu pilnībā apmierināts, bet ej nu iestāsti to viņai.
18.12.2015 15:10 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Miss Joker
Jo izrādas ka ne visiem ir tajā šķidrumā sperma, tas ir tikai apmēram 1 no katra 3 vīrieša, tā kā varbūt tām kurām paveicies ka nepaliek stāvoklī no šīs metodes, tas ir dēļ tā ka seksa laikā esošajos izdalījumos nav tā sperma vienkārši, bet ar citu partneri var palikt stāvoklī jau pēc pirmās reizes.

wow, šo nezināju, tas daudz ko izskaidro! paldies :)
stc, ja nav noslēpums, kādus lietojat - kuri jums bija tie vislabākie? man jau šķiet, ka mūsu tirgū labāki par skin nav :D

Ja nebeidz ieksa, kada tur "izbaudisana pilniba" ?

arī piekrītu, pilnībā patiešām to tad nevar saukt. katrai metodei savi mīnusi
18.12.2015 15:23 |

Reitings 216
Reģ: 05.03.2015
Piekritīšu par jau iepriekš minētajiem Lifestyle Skyn. Tiešām atšķirība ir minimāla,pat teiktu,ka nekāda. Sākumā arī nepatika prezervatīvi, neko nejutu un tad nāca šie.
18.12.2015 16:11 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
par nožēlu jāatzīst, ka arī es jūtu atšķirību- ar vai bez. nesalīdzinu gan ar gāzmasku, bet atšķirība ir, jā, arī ar jau minētajiem skin.:-/
18.12.2015 16:18 |

Reitings 17203
KAĶIS mēs visādus izmēģinājām, citi bija ok, bet ne ideāli. Cits atkal plīsa vai vel kādi mistiskie brīnumi bija. Tad vel visādi mentola un garšas bija manā izpratnē pabriesmīgi, to pašu arī varu teikt par visādiem rievotajiem :D Beigās gan pavisam muļķīgi mums viss labāk derēja pat ļoti bieži redzamais Durex Real Feel bez lateksa. :D Tad nu tā kā šis gan mani , gan draugu pilnībā apmierina tad arī leitojam :) Bija arī vel viens kurš bija labs, bet tam es nosaukumu neatceros, to draugs labāk zina :D http://www.prezervativi.lv/lv/prezervativi/durex/durex-real-feel-10-dezute
Tomēr kā saka, visiem viens un tas pats neder, tāpēc katram ir individuāli jāpiemeklē tāds kurš viņiem viss labāk būs piemērots un patiks.
18.12.2015 16:38 |

Reitings 746
Un goda vārds, tas jau sāk palikt smieklīgi cik daudz sievietes raksta ka viņu kontracepcijas metode ir izvilkšana/pārtrauktais, lai gan officiāli tāda metode nemaz neskaitās.

Oij šito uzzināju, kas studiju sākumā biju praksē pie ginekoloģes ambulatori. Tad nu man pilnībā atvērās žoklis pārsteigumā, kad man pateica, ka vispār vairāk kā 80% tiek pielietots pārtrauktais :-O Es tajā laikā laikam vēl biju naiva un mani tiešām satrieca šī statistika un ka gienkoloģe to tik mierīgi pateica. Biju domājusi, ka sievietes ir apzinīgākas, bet nu redz nē. Galvenais, ka pārtrtaukto pielieto arī tās, kuras nevēlas tikt pie bērna, tas mani šokē visvairāk.

Par to izbaudīšanu pilnībā ar pārtraukto, nu kāda izbaudīšana pilnībā, ja pašā labākajā brīdī vīrietis nevar beigt tevī! Nu ok, var mutē, bet ne reizi vagīnā gan ne, tad jārauj ārā. Es to par pilnīgu izbaudīšanu nesauktu:-/
18.12.2015 16:44 |

Reitings 17203
maresete Es saku tā, visi cilvēki kuri izmanto pārtraukto ir jaizved un tādu īstu semināru par šo kur visu pasaka un parāda kā tas ir! Tad es domāju ka tā statistika tomēr arī samazināsies.

Ir pieredze ar vienu vīrieti kurš aizgāja pie ārsta un viņam parādīja tādu riktīgu ieskatu šajā visā un kādas var būt sekas utt. Viņš pēc tam izmanto tikai prezervatīvus!

Ok ja cilvēks pilnībā uzņemas to atbildību kas var nākt no tā, tad lai to dara, bet lai pēc tam nerodas tādi teksti kā "man liekas ka es esmu stāvoklī! Ko man darīt jo bērniņu pašlaik nevaru atļauties!?!" un tad sāk parādīties visas drausmīgās abortu tēmas, babybox utt. Jo vienkārši cilvēks nav izturējies ar cieņu pret savu ķermeni un partnera ķermeni.

Galu galā, visa tā lielākā atbildība var krist tieši uz sievietes pleciem, jo nu var jau arī redzēt kā realitātē notiek ka veči aizmūk prom ātri vien un daudzi neuzņemās to atbildību.
18.12.2015 16:55 |

Reitings 5119
Miss Joker
tie rievotie... :D vienreiz izmēģinājām haahaha man tā saberzēja tur visu, ka ātri vien pārtraucām un izmetām paciņu :D
18.12.2015 16:56 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Skin nav mēģināti laikam.Zinu,ka esam mēģinājuši One un vēl mētājas viens lifestyles ultra thin.Nu smird viņi!Pirms tam 3 gadus lietoju OK,varbūt vienkārši pieradu pie bez un tagad ar,es vairs tad vienkārši neredzu jēgu seksma.Visu laiku jūtu kā tā gumija tur staipās,viss paliek sauss un tā smaka.Fuj.Pirmās 3-4 dienas pēc mr neizsargājamies vispār,pēc tam ar pārtraukto un problēmu nav.
18.12.2015 17:03 |

Reitings 17203
KAĶIS Saberzts man nekas paldies dievam nav, vismaz ne ar pašreizējo draugu, ar ex gan man liekas ka viens tāds gadījums bija(tad gan es nezinu kādus prezervatīvus izmantoja un neienāca prātā apjautāties), ka pēc tam kā kovbojam gandrīz vai jāstaigā :D

Bet jā, mums ar draugu arī ir bijuši tādi gadījumi ka tiešām metam laukā visu paku un nekad vairs nepērkam :D Tāda bija mums attieksme pret vieniem ar smaržām un garšām, nu draugs jau uzvelkot viņu nebija pārliecināts par drošību un pusceļā tomēr nomainīja pret citiem jo tas konkrētais viņam likās ka tūlīt saplīsīs, toties kad uzvilka citu tā viss čiki briki un ok :D
18.12.2015 17:03 |

Reitings 17203
Harmony Pamēģini prezervatīvus bez latexa! Un pameklē arī internetā tādus kuriem nav smarža. Nu tad točna nevajadzētu būt tā ka visa istaba smirds, vai tomēr drusku pārspīlējums tur arī ir ? :-P;-)

Un tomēr tas sausums un berze nerodas no tā prezervatīva, tas ir dēļ tā ka nav pietiekams uzbudinājums kurš viss drīzāk tomēr rodas tieši no tās domas "atkal prezervatīvs!" un tad tu jau ieciklējies uz to ka nebūs labi.

Protams es arī pieņemu ka ja ilgus gadus nav lietoti prezervatīvi un tad uz sitiena vienā dienā pārietu uz viņiem tad tā atšķirība būs jūtama iespējams ar visiem, bet tur tad labāk nevis uzreiz pie pirmās reizes izmēģinot atmest ar roku, bet gan ja nebija kādas tehniskas nepatikas utt. tad izmēģināt tos prezervatīvus vel kādas divas reizes. Un to iespēju ka var nebūt gana mikla utt. var atrisināt ar lubrikanta palīdzību.

Vienīgā reize kad man tiešām bija jūtams diskomforts bija tieši dēļ mikluma trūkuma un jā tad loģiski tur nekas patīkams nav, bet tā bija viena reize un tāpēc ka īsti nebija tas noskaņojums uz to seksu utt. nevis prezervatīvu vaina.
18.12.2015 17:09 |

Reitings 5119
Harmony
pēc gumijas smird latekss. ja nav lateksa, nevar būt tā smaka, tā kā iesaku izmēģināt bez lateksa ;)
18.12.2015 17:11 |

Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
1. nav intīmu attiecību
2. jā, pilnībā apmierina
18.12.2015 17:12 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Un goda vārds, tas jau sāk palikt smieklīgi, cik daudz sievietes raksta, ka viņu kontracepcijas metode ir izvilkšana/pārtrauktais

++++ un piekrītu arī visam citam, ko MJ saka. Daudzu lietotāju komentāros parādās frāzes, par kurām atliek vien nošķobīties, cik mazizglītotas vai ignorantas tās ir. Par kurām tas domāts, gan jau pašas sapratīs :D
18.12.2015 18:12 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Pārtrauktais, apzinoties risku. Neatbalstu tādu metodi tiem, kas ir kategoriski pret bērniem. Vīrietis nesūdzas, ir pieradis, ideāli pieprot, jo neesam iekrituši, lai gan esam auglīgi. Tai pat laikā pieļauju, ka iekrīt tie, kas šo metodi līdz galam neprot. Tā teikt, izvelk 1 pilīti par vēlu.
18.12.2015 19:05 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Nerea, sperma var būt arī šķidrumā, kas izdalās pirms ejakulācijas...
18.12.2015 19:14 |

Reitings 17203
Nerea Tu nevari teikt ka vīrs to pieprot + tas nav pieprotams tik vienkārši, ja izdalās izdalījumi seksa laikā tad pa lielam to rezultātu nosaka tas vai viņam tur ir kustoņi tajā šķidrumā vai arī nav(apmēram 1 no 3 vīriešiem ir atrodami spermotozīdi seksa laikā izdalītajā šķidrumā).
Tā kā nē, var pat nebūt nekādas spermas pilītes kuras netīšām iekļūst jo nepaspēj izvilkt, pa lielam tās grūtniecības var iestāties no seksā izdalītā šķidruma vien ja tava vīra izdalījumos var atrast spermotozīdu pēdas!
Visas sievietes kuras ilgā laika posmā nav palikušas stāvoklī no šīs metodes viss drīzāk ir vienkārši dēļ tā ka viņu vīriešiem izdalījumos seksa laikā NAV spermotozīdu pēdas kā arī viņi tiešām nevienu reizi mūžā nenošauj greizi.

Atgādinājums, lai paliktu stāvoklī vajag tikai vienu spermotozīdu !
18.12.2015 19:20 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Mēs ar vīru arī izmantojām pārtraukto kaut bērnu neplānoj vēl, bet ja pieteiktos neskumtu. Kā augstāki spēki lems tā būs.
18.12.2015 19:43 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Miss Joker, pieļauju, ka arī tā var būt! Atšķiras īpatnības, kāda ir tā šķidruma koncentrācija katram vīrietim. Tāpēc saku - riskanta metode, kuru pat nepieminēju ginekologam, apzinoties, ka tā nemaz neskaitās nopietna.

Starp citu - visām, kas izsakās nepareizi - izsargāties nevis aizsargāties :) Aizsargāties var zobenu cīņās.
18.12.2015 19:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits