Jūsu izvēlētā kontracepcijas metode

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
1. kādu kontracepciju lietojat?
2. vai esat apmierinātas ar šo izvēli?
13.12.2015 17:08 |

Reitings 43
Reģ: 22.09.2015
Citāts no vīrieša: ''Sekss ar prezervatīvu, tas pats, kas ostīt puķi caur gāzmasku''
:-D
18.12.2015 11:03 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
1. Prezervatīvi.
2. Nesūdzos, lai arī ir plīsuši 2 reizes. Hormonus dzert negribu, jo jau tie, ko dzeru tagad ir manāmi sačakarējuši manu ciklu. :-|
18.12.2015 11:11 |

Reitings 38
Reģ: 02.12.2015
Začeits pa lielam tik cik pēc narkozes atjēgties un tās rētiņas arī baigi netraucē. Pāris dienas saudzīgais režīms, bet savādāk jau nākamajā dienā jutos labi un darbojos pa māju mierīgi.
18.12.2015 11:41 |

Reitings 63
Reģ: 26.11.2015
Mums prezervatīvi abiem riebās. Pirkām plānos, beigās izlēmām, ka tas nav mums. Tagad ar OK, izbaudam visu dabisko procesu. Par to šmuci, iztecēšanu u.t.t. Jāmāk pēctam iekārtoties, lai nekas neiztek u.t.t. mums ir sava tehnika :-D pēctam mierīgi var aiziet uz dušu un tad gan strādā gravitācija.
Manā gadījumā OK palīdzēja noregulēt ciklu, sejas ādu un libido arī ļoti labā līmenī. Pirms gadiem 4 mēģināju OK, tad gan uzbarojos, apvēlos un tabletes atmetu. Tagad riskēju un laikam esmu tikusi pie sev derīgām tabletēm.
18.12.2015 11:56 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
2 gadi OK, pēc tam 3gadus pārtrauktais.
Paliku stāvoklī, kad izdomājām pamēģināt tikt pie bērniņa, tad arī pietika ar 1.reizi. Bet pārtrauktais mūs nebaidīja, ja arī paliktu stāvoklī, tad tikai priecātos.

Tagad pēc bērna piedzimšanas būs kaut kas jādomā par izsargāšanos. Kādus 2-3 gadus stabili nevēlamies palikt stāvoklī, skola jāpabeidz un jāsāk strādāt būs.

Goldenkad pārtraucu lietot OK, man uzmetās pa visu ķermeni sāpīgas pumpas. (Svarā nepieņēmos, kad sāku lietot un, kad pārstājuq lietot). Nomocījos gadu ar tām pumpām, dzēru naktssveces eļļu, dzēru daudz tīra ūdens un lēnām lēnām viss atgriezās kā tas bija pirms sāku lietot OK.
18.12.2015 13:15 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
pirms bērna 5 gadus OK, ļoti patika, pēc beigšanas lietot nekas nemainījās, viss kārtībā, pie bērna tiku ātri.

Tagad prezervatīvi, pagaidām mani apmierina, lai gan agrāk ļoti riebās. Visu laiku domāju par OK atsākšanu, bet neesmu saņēmusies vēl, man ērti kā ir tagad, liekas, ka tā vēl labāk kontrolēju, kā ar OK, lai gan tām uzticos.
18.12.2015 13:20 |

Reitings 5119
Tām, kam prezervatīvi smird pēc gumijas... Izmēģiniet Skin, kas ir bez lateksa. ;)
18.12.2015 13:22 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tā nepatika pret prezervatīviem un nepatīkamās sajūtas ir lielākoties galvā, nevis starp kājām. Kā ar tiem pašiem OK saka, ka ja neapmierina, tad jāmeklē sev piemērotāks, tas pats ir jādara attiecībā uz prezervatīviem jo viņi ir ļoti dažādi un principā var atrast piemērotus visu gaumēm. Ir arī tādi prezervatīvi kuri nesmird pa visu istabu pēc gumijas. Pietam tā nepatika rodas no tās domas galvā "Atkal prezervatīvs", līdz ar ko tu ļauj uzbudinājumam samazināties un tad arī sākās nepatīkamās sajūtas.

Un goda vārds, tas jau sāk palikt smieklīgi cik daudz sievietes raksta ka viņu kontracepcijas metode ir izvilkšana/pārtrauktais, lai gan officiāli tāda metode nemaz neskaitās. Tad jau jāsaka godīgi, ka mēs neaizsargājamies, tikai palēninam procesu līdz pienāks bērniņš.(nebraucu augumā tiem kas tiešām arī neiebilstu pretbērniņu, bet tiem kuri reāli nevēlas vel to bērniņu) Vismaz tā tas ir lielākajai daļai. Un izmantot izvilkšanu ar vairākiem partneriem, ar kuriem nemaz piemēram nav tik ilgas attiecības man vispār liekas apsurds, gan no tā viedokļa ka nedod dievs paliksi stāvoklī no tik pat kā sveša cilvēka vai vel labāk, saķērsi ko kas pēc tam radīs lielu diskomfortu un problēmas, bet nu jā, visiem jau ir tas svētais uzskatas "Ar mani jau tas nenotiks. . . "(t)
18.12.2015 13:30 |

10 gadi
Reitings 1757
Reģ: 24.08.2011
1. pārtrauktais/prezervatīvi
2. apmierina.
18.12.2015 13:41 |

10 gadi
Reitings 2563
Es lietoju OK un bonusā vēl prezervatīvus vai pārtraukto, jo neuzticos OK un stāvoklī palikt galīgi nevēlos. OK nācās lietot, jo ārste izrakstīja veselības problēmu novēršanai, nu cerams, ka palīdzēs, jo savādāk nebūtu piekritusi lietot.
18.12.2015 13:46 |

Reitings 43
Miss Joker, pārtrauktais noteikti un vienīgi tikai ar pastāvīgu un parbaudītu cilvēku.
18.12.2015 13:54 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Piekrītu par prezervatīviem. Vajag tikai pameklēt īstos. Lietoju Skyn, ja godīgi, nejūtu lielu atšķirību!!
18.12.2015 14:01 |

Reitings 17203
Muskuss Kā tas ir pārbaudītu? Vai tu tiešām esi savu veci sūtijusi uz pārbaudēm tikai lai zinātu vai viņš ir "tīrs"? Realitātē daudzi atbild ar "Jā" uz šo jautājumu, bet patiesībā pat nav aizdomājušies par tādu iespēju vai vecis ir pateicis lai viņai iet ieskrieties, un paļaujas uz "Ar mani jau tas nenotiks turpmāk. . . ".
Pārtraukto var izmantot tikai pāri kuri tiešām nebaidās no tā ka var pieteikties bērns, tādi pāri kuri ir tiešām abi pārbaudījušies ka ir veseli un var ar to nodarboties. Tādi pāri kur vīrietis ir aizgājis uz medicīnas iestādi un pārbaudījis vai viņam seksa laikā izdalošais šķidrums satur spermu, vai arī nē. Jo izrādas ka ne visiem ir tajā šķidrumā sperma, tas ir tikai apmēram 1 no katra 3 vīrieša, tā kā varbūt tām kurām paveicies ka nepaliek stāvoklī no šīs metodes, tas ir dēļ tā ka seksa laikā esošajos izdalījumos nav tā sperma vienkārši, bet ar citu partneri var palikt stāvoklī jau pēc pirmās reizes.

Realitātē pārtrauktais nav kontracepcijas veids, tā ir nervu bojāšana abiem partneriem, it īpaši sievietei kura ja paliks stāvoklī tad viņai jau būs tas bērns jaiznēsā. Šī metode nepasargā no infekcijām, it īpaši HIV! Šī metode daļai vīriešu var arī izraisīt dzimumorgānu problēmas par kurām atkal tiek domāts tā "ar mani tas nenotiks".

Un kopumā šādas metodes atbalstīšana neizglītojoties un vispār ieteikšana par strādājošu ir apsurds un iedrošina neizglītotus jauniešus izmantot šīs metodes, jo lūk vecim tak ir grūti uzvilkt to gumiju un tak sajūtas nav tādas pašas lai gan tas viss ir galvā un nepareizajā prezervatīvu izvēlē!
18.12.2015 14:20 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Tā nepatika pret prezervatīviem un nepatīkamās sajūtas ir lielākoties galvā, nevis starp kājām.

Vispār, piekrītu!

Un tie komentāri - a lā mīlēšanās ar prezi ir tas pats, ka puķu ostīšana caur gāzes masku .. vispār iespārda :D Bet ir meitenes, kas uz to pavelkas.. Nu, good luck! :D
18.12.2015 14:27 |

Reitings 43
Miss Joker,

Es, piemēram zinu, to cik nopietni mans partneris attiecās uz savu veselību, un zinu kādas kaites viņam ir bijušas un kad/ko viņš ir pārbaudījis - ar to es domāju ''pārbaudīts''

Pilnībā piekrītu tam, ka, ja pāris nevēlās bērnus, tad noteikti nevajadzētu izmantot šo metodi.

Runājot par problēmam, kuras var rasties vīrietim dēļ ''pārtrauktā'' - tas ir jāizlēmj katram vīrietim pašam. Es esmu teikusi to savam partnerim, ka nākotnē ir iespējamas problēmas, bet viņam ir savi uzskati, un šāda metode viņam derot labāk. Hormonus viņš man neļauj vairāk rīt un arī pati nevēlos vairs bojāt organismu, arī kādu svešķermeni viņš man neļauj likt sevī iekšā ( ar to es domāju spirāli), nerunājot jau par visām pārējām metodēm, tāpēc mēs piekopjam ''pārtraukto''.

UN, neviens jau te neiesaka un neiedrošina sākt piekopt ''pārtraukto'', bet vienkārši izsklāsta savu situāciju.

Un, manuprāt, tie kuri pielieto šo ''nekontracepcijas metodi'' apzinās tā risku.
18.12.2015 14:39 |

Reitings 386
Reģ: 17.10.2013
meksikanka Ja ar prezervatīvu nav nekādas vainas,tad skumji,ka interesē tikai ''plika ņemšanās'', jo tas ir tieši tāpat kā izvēloties produktus veikalā,vienam vajag,lai produkts ir smaržīgs,kvalitatīvs un līdz ar to arī labi garšo,tie ir tie,kuri izbauda procesu, citam tikai lai izskats būtu un vienalga,ka tik kkas ko vēderā likt, tie ir tie,kuri saka,ka ar prezervatīvu esot baigi labi,tie kuriem interesē tikai mehāniska darbība.Gribētu dzīvē tādu vīrieti redzēt,kurš teiktu,ka viņam ar prezervatīvu ir tādas pat sajūtas mīlējoties,kā bez tā!
18.12.2015 14:43 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Un, manuprāt, tie kuri pielieto šo ''nekontracepcijas metodi'' apzinās tā risku.

Ne visi. Cik šeit nav lasīts, ka vīrietis nevēlas prezervatīvus un labāk tad pārtraukto izmantos, bet bērnus negrib un uzticas sev. :D vai, ka nevēlas, lai draudzene sevi pačkā ar zālēm un prezervatīvs arī nepatīk un izmanto pārtraukto, un arī bērnus nevēlas kādus pāris gadus. :D
18.12.2015 14:44 |

Reitings 43
P.S. savulaik esmu ilgstoši mīlējusies ar prezervatīviem un izmēģinājuši visādus, jā ir Ok, bet nekad mūžā nepiekritīšu, ka ar ''īsto prezervatīvu'' ir tādas pašās sajūtas kā bez.
Man vajag izjust savu mīļoto vīrieti pilnībā, visu viņa siltumu, tāpēc priekš manām attiecībām prezervatīvs ir kā ''trešais liekais gultā''.
18.12.2015 14:49 |

Reitings 5709
Ja nebeidz ieksa, kada tur "izbaudisana pilniba" ? (t)
18.12.2015 14:56 |

Reitings 17203
Muskuss Ok varbūt tavs vīrietis ir pārbaudījies, bet lielākā daļa tik saka ka viss ir ok, bet nav pārbaudījušies nemaz. Kamēr rokās viņš tev neiedod ārsta izrakstītus papīrus kur ir skaidri un gaiši rakstīts tas ka viņš ir vesels un infekcijas nav, tikmēr nevar 100% uzticēties vīrietim šajā ziņā. Kā arī vienmēr ir iespēja ka var viņam paslīdēt kāja, paņemties ar kādu citu un tad ko saķert.

Protams vīrietim ir pašam jaizvēlas tas vai šī metode viņam būs labākā vai nē, bet tur jau tā sāls, ka neviens par šīm problēmām nesāk kārtīgi domāt, līdz viņas neparādās. Tie uzskati tomēr lielākoties ir spītība, nevēlēšanās atrast piemērotākos līdzekļus lai nebūtu jābojā savs organisms. Vai arī protams klasiskais teiciens lai izvairītos no prezervatīviem -"man ir alerģija pret lateksu" kas pietam uz daļu sieviešu ļoti labi strādā ja viņas pašas nav izglītojušās un nezina ka ir arī pieejami prezervatīvi bez lateksa.

Man nav iebildumi ka sieviete nevēlas rīt hormonus, man nav iebildumi ka vīrietis ir pret hormoniem, tas ir labi! Bet tomēr ar tādu pašu mīlestību un rūpēm ir jāttiecas arī pret citiem aizsargāšanās veidiem un tomēr prezervatīvi ir viss drošākie un nekaitīgākie šajā ziņā, kā vīrietim, tā arī sievietei. Un kā jau teicu iepriekš, tā teikšana ka nepatīk prezervatīvi rodās galvā un nepareizā prezervatīvu izvēlē.

Jā, mēs visi apzināmies to risku ja izmantojam pārtraukto, tikai daļai tā nav īsti izvēles iespēja jo lūk ir tik akli iemīlējušās ka izvēlas labāk paciest katru mēnesi to stresu un uztraukumus nekā vienkārši pateikt vīrietim ka tagad mēs aizsargāsimies ar prezervatīviem.
Sievietēm šo metodi izmantot nevēloties bērnu ir pilnīgi aplami, jo viņa jau pakļauj sevi riskam palikt stāvoklī. Vīrietis jebkurā mirklī var aizmugt tālajās zilajās, bet sieviete paliek ar sekām.

Es arī esot jauna un naiva ilgus gadus izmantoju pārtraukto, lai gan bērnus negribēju un tad arī es biju tik naiva ka lai gan tika runāts par citiem aizsargāšanās variantiem, es nekad neuzdrīkstējos tos uzspiest partnerim, lai gan to vajadzēja darīt! Ja jau sekss tik ļoti patīk un gribās, tad labāk to darīt droši, nevis gadiem ilgi katru mēnesi uztraukties, būs vai nebūt? Tagad pēc tās nervu bojāšanas es vairs nekad nepieļauju tādu iespēju par pārtraukto, vismaz ne kamēr nevēlos bērnus, līdz ar to rezultātā ir gan daudz mierīgāks prāts, gan arī tu jūties tomēr aizsargāts no iespējamajām sekām. Un esmu arī nonākusi situācijā ka gribulis ir neizsakāms, bet nav prezervatīvi, bet pat tad es esmu pateikusi NĒ, jo netaisos pakļaut sevi tam riskam un tā kā es esmu vienīgi atbildīga par savu ķermeni, tad es labāk pasūtu cilvēku ratā nekā pakļaujos viņa iegribām.

Un tās pašas tabletes jau tikai aizsargā no palikšanas stāvoklī, bet tie prezervatīvi ir labākais veids kā droši nodarboties ar seksu, neuztraukties par neplānotu grūtniecību vai infekcijām. Protams viss drošākais veids tomēr ir nenodarboties ar seksu.

Var jau dažādi attaisnoties, bet tas nemaina faktu ka tomēr izvilkšanu ārsti neatdzīst par kontracepcijas metodi un tā ir ļoti nedroša.
18.12.2015 14:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits