Te neiet runa par situācijas risināšanu pašas spēkiem- jūtami, tu ,dārgā, neesi uzaugusi mazpilsētā, kur viens otru pazīst, un nezini kā izpaužas točkas. Saprotu, ka ,iespējams,esi augusi citos apstākļos, kur apkārt putniņi čivina, un tikko tu ko aizrādi viss notiek pēc tava prāta, bet ir tāda lieta kā nelegālā alkohola tirzniecība AR policijas atļaujuRiga ir tas opats, un ari bez atlaujas. Ieliku rakstu kur 61 gadu nevar Riga tocku iznicinat! Ari tv degpunkta so radija. :-D:-D
cits stāsts būtu tad, ja viņi tur tirgotu ieročus, būtu agresīvi noskaņoti anarhisti. Tad loģiski ka es neriskētu ar savu drošību. Bet ziņotu attiecīgi policijai, drošības dienestiem.
++++
Jo točkas cilvēki- dzērāji-narkomāni, kas dodas turp iepirkties nav ne agresīvi noskaņoti, alkohola reibumā, ne deklasētie elementi, ja?
Un kādai attiecīgajai policijai tu ziņotu, ja policija ir uzpirkta un sadotu tev pa seju, vai nodotu informāciju, lai kāds to izdara viņu vietā? Tīri tā intereses pēc?
o točkas cilvēki- dzērāji-narkomāni, kas dodas turp iepirkties nav ne agresīvi noskaņoti, alkohola reibumā, ne deklasētie elementi, ja?tumsoņa starp tadiem ir augusi, tapec liekas ka viss ok. un sikumi par kuriem āstučī aiz muguras tekssts jau norada no kadam aprindam nak cilveks.
neizvairies, uzraksti kaut vienu reālu variantu, kā nelegālais biznesmenis savāktu sīņu uzvedību blakus kāpņu telpā? kā? pateiks, ka viņi nāk tikai skaidrā prātā?
Mani parasti cilvēki ļoti nopietni ņem vērā.ar tavu IQ limeni un naivumu berns , nopietni?:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mani parasti cilvēki ļoti nopietni ņem vērā.
jo tu patīc puikām, kā tikko citā diskusijā rakstīji? tiiiik svarīga, ka bail