Negribeto davanu tops! Jeb mainamies janvarii .

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tatad daudzi sanem davanas kas nav gribetas vai nepatik, neder. Piedavaju izteikties kas nav gaidits. Un iespejams varam janvari mainit negribeto pret ko citu derigo.

tatad trauki, salvetes, vazes, dvieli, smarzas kas nepatik, kosmetika. Tas mans negribeto tops. Kads ir jusu?
12.12.2015 14:03 |

Reitings 340
Reģ: 22.05.2011
Es gandrīz vienmēr vairāk priecātos par izlietojamām lietām - saldumiem (pat ja tādus konkrētos tik ļoti neēdu), vīnu (tāpat varu kādu vakaru ar draugiem izdzert, pat ja neesmu liela vīna cienītāja), kino apmeklējumu. Tad pat, ja nav manā gaumē, tas nekrās gadiem putekļus. Man liekas, ja nezina, ko dāvināt, kas tāds ir krietni labāk.

Ļoti reti kāds attiecībā uz mani ar taustāmām lietām uztrāpa tā, ka to es tiešām gribēju. Es pat nevarētu pati daudz tādas lietas nosaukt. Nu, kaut vai dvielis - man nevajag tādu vienu dvieli, man dvieļu jau pietiek. Tāpat nevajag glāzes, krūzes utt.
12.12.2015 19:26 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Pirms vārda dienas skrāmēju krūzes atdošanai ( pārāk daudz ) un ko jūs domājat mamma uzdāvināja četras jaunas :-D:-D:-D
12.12.2015 19:31 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Dāvinātam zirgam zobos neskatās. Nezinu, varbūt es tā esmu audzināta, bet nevienu dāvanu neuzdrošinos atdot kādam citam. Izturos pret tām ar cieņu, lai kas arī nebūtu uzdāvināts. Vienmēr izmantoju un izlietoju.
12.12.2015 19:38 |

Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Pēdējos gadus man ir paveicies un saņemu jēdzīgas un labas dāvanas. Ar vienu izņēmumu. Tāpēc manu negribēto dāvanu topa augšgalā ir kosmētika. Viss, ko man vajag, man jau ir. Nevajag mani mēģināt iepazīstināt ar kaut ko jaunu. Pagājušajā gadā šitā tiku pie ķermeņa sviesta ar rožu aromātu. Man no rožu aromāta nelabi paliek! Nevaru ciest kosmētiku, kas smaržo pēc rozēm.
12.12.2015 19:45 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Ziile-tu laikam domaa to "Balto ziloni"-ir taada kaa speele,kuru amerikaani iemiilojusi.Mums sogad taa buus darbaa!
12.12.2015 19:45 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Diezgan skumji, ka cilvēkiem ir ar šausmām jāgaida Ziemassvētki dēļ viņaprāt nepareizām dāvanām. Ok, mainies, atdod, met ārā, bet tomēr novērtē, ka cilvēks par Tevi padomājis, tērējies, ne augsprātīgi sprēgā. Un tai dāmai, kurai nepatika omes dāvinātais galdauts, žēl Tavas omes. Manējā man arī dāvināja dvielīšus un vilnas zeķes, bet es tomēr sapratu, ka viņa to pirka no savas pensijas un no sirds dāvināja, kas ir jauki. (l) šajos svētkos dmž no viņas neko vairs nesaņemšu..
12.12.2015 19:52 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Man laikam visvairaak zeel ir taas vecaas omiites,kuras tiesaam ar sirdi un dveeseli gaadaa no savas pensijas kaut ko saviem mazbeerniniem ,un tas netiek taa noveerteets kaa vajag!Es veel tagad eedu mammas vaariitos ievaarijumus -teicu,ka taa ir vislabaakaa daavana man visos sveetkos!!!(l)
12.12.2015 20:01 |

Reitings 252
Reģ: 09.12.2015
man ir milzīgs kristāla pelnutrauks, apm, 35x 35.. vairāk kā kilogramu noteikti sver. manā rocco dzīvokļa interjerā viņš galīgi neiederas .
Tad nu varu iemainīt pret kaut ko. nezinu gan pat aptuvenu vērtību.
12.12.2015 20:02 |

Reitings 124
Reģ: 24.10.2015
Nav jau tā, ka gaidu ar šausmām, vienkārši ar to apziņu, ka atkal būs šokolādes figūra mājās, vai bonusā pielikts kāds sieviešu romāns, kurš man ne interesē, ne saista.

Ilgi jau cenšos pierunāt savējos dāvanas nedāvināt, un vienkārši ta vietā nopirkt kādu galda/prāta spēli un Ziemassvētku vakaru pavadīt spēlējot to.

No salmu āža bijis vismaz viens labums- pus cosmo to atceras kā visu laiku vissmieklīgāko negribēto dāvanu pēc visiem šiem gadiem

++ to man liekas, es atcerēšos līdz mūža galam
12.12.2015 20:15 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es arii parasti censhos tikt valjaa no visaadiem kraamiem. Ja nebuutu ciitigi visus gadus devusi prom/metusi aaraa, man naaktos iegaadaaties veel kaadus liekus 6 plauktus, kur visaadus svechturus un paareejaas briesmas tureet. Lai kaada cienja man pret daavinaataaju nebuutu, bet savu maaju par nederiigu mantu skjuuni nepiebaaziishu. Atziistu tikai minimaalismu un nepatiik pagrabaa kraat kartona kastes ar mantaam. Peedeejos gadus atskaitot tuvaakos gjimenes locekjus, pieturos pie laba alco un shokolaades. Ja ne pashi apeediis, tad vismaz cieminjiem gada laikaa izbaros.
12.12.2015 21:42 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Piekrītu krista21 - es ļoti novērtēju to, ka cilvēks jebkurā gadījumā ir centies, vismaz - vairumā gadījumu. Bet nu - citreiz ir nošāvis galīgi garām, kgan dāvana, protams, nav briesmīga. Man mājās ir ļoti daudz tādu lietu, jo, no vienas puses - žēl atdot, jo dāvināts man un no sirds, no otras - man nekad to lietu neajadzēs. Tādā ziņā, protams, labāk atdot kādam, kam to vajadzēs, bet neesmu vēl līdz tam saņēmusies :-D
Bet nu, pat ja man dāvana ir pilnīgi ne pa tēmu, kā te meitenes minēja - vannas bumbas, zinot, ka man nav vannas, es zinu, ka cilvēks grib tikai labu un cenšas mani iepriecināt :-)
12.12.2015 21:56 |

Reitings 9169
Bet nu, pat ja man dāvana ir pilnīgi ne pa tēmu, kā te meitenes minēja - vannas bumbas, zinot, ka man nav vannas, es zinu, ka cilvēks grib tikai labu un cenšas mani iepriecināt

Shogad bumbu daavinaataajiem paprasi, lai uzdaavina vannu. :-D
12.12.2015 22:08 |

Reitings 1338
krista21, nu - tagad jau ir, tāka tagad gan es priecātos :-D
12.12.2015 22:33 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Nabaga mamzelēm, kurām visi katru gadu bojā dzīvi dāvinot savas briesmīgās, bezgaumīgās, nekam nederīgās dāvanas - tad vienreiz pasakiet acīs, ka jums neko nevajag, jo jūsu izsmalcinātajai gaumei viņi pa prātam tāpat neko nenopirks. Nevajag aiz muguras apdirst - pasaki sejā, lai nav svētki katru gadu ar šausmām jāgaida. Aizej un pasaki savai omei, ka tev viņas briesmīgos galdautus nevajag.
Citādi vēl kādu gadu tiksiet pie sirdstriekas no šausmām par to, kas uzdāvināts.
Riebjas tāda cacošanās. Īpaši pret veciem cilvēkiem, kuriem nav miljoni kontos, lai pirku nezin kādas dāvanas.
12.12.2015 22:48 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Nerea, malacis,ka Tu centies visu izlietot. Tad sanāk, ka man aiz cieņas pret cilvēku (dāvinātāju)ir jāsāk dzert kafija, lai gan es tādu malto kafiju savu mūžu neesmu dzērusi. 2kg kafijas es tieši nesen izmetu ārā, jo termiņš beidzies no pagājušā gada. Un šogad atkal dāvina citi cilvēki darbā..žēl, jau izmest ārā, bet man negaršo un nevajag. Un tā gadās ar dažādām lietām, nedomāju,ka te runa iet par cacošanos.
12.12.2015 23:03 |

Reitings 1338
No manas puses, es arī vienmēr novērtēju dāvanas no saviem tuvajiem, īpaši vecvecākiem - nu cik viņiem gadu un cik naudas, protams, ir cita izpratne, bet iznu, ka viss nāk ar mīlestību, un tādas lietas nekad citiem nedotu, zinu, ka ar jebko viņi mani ļoti vēkas iepriecināt, tāpat kā es viņus. Ganjau es arī citreiz grieiz nošauju, kgan gribu to labāko :-)
Brt- kā jau te minēja - kolēģi, sadarbības partneri utt, kur ir obligāti pieklājības pēc kko dāvināt.. nu es arī nedzeru kafiju, un bezpersoniski putekļi krājēji arī īsti nekur neiederās.. Bet vrb kādam tā lieta kā reiz noder :-)
12.12.2015 23:12 |

Reitings 206
Reģ: 07.02.2015
Es kaut kā līdz šim neesmu saņēmusi nevienu dāvanu,kas man nepatiktu vai nenoderētu. Vai nu jau iepriekš esmu pateikusi,ko vēlos, vai arī cilvēki jau ikdienā ievērojuši,kas man patīk un ko labprāt saņemtu. Spēju katru lietu novērtēt,kas man iegājies no bērnības.
Tiešām priecājos par katru lietu,jo tā ir gādāta tieši man nevis masveidā nopirkta,lai tikai būtu!
12.12.2015 23:17 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Nu, kafiju noteikti var kaut vai uz veco ļaužu pansionātu vai vietējo slimnīcu aiznest, ārā nav jāmet pat ja pašas nedzerat.
Arī daudz citu lietu var ziedot labdarībai un kādu tas iepriecinās pat ja pašām nenoder - tajā skaitā interjēra priekšmetus utt
12.12.2015 23:18 |

Reitings 213
Reģ: 25.11.2015
Shii atdaavinaashana ir ljooooti populaara starp manu omi un vinjas draudzeneem. Tas pat sanaak tragjikomiski :-D piemeeram, omes draudzene X vinjai uz dzimshanas dienu uzdaavina vaazi. Ome nodomaa - wtf? kam man veel viena vaaze? :-D un atdaavina to vaazi uz vaarda dienu draudzenei Y. Protams draudzene Y nav lietas kursaa par to, no kurienes taa vaaze naak, un pieliekot klaat kafijas paku un konchas iet uz jubileju pie draudzenes X.:-D Taa vaaze celjo :-D
12.12.2015 23:29 |

Reitings 9169
Nabaga mamzelēm, kurām visi katru gadu bojā dzīvi dāvinot savas briesmīgās, bezgaumīgās, nekam nederīgās dāvanas - tad vienreiz pasakiet acīs, ka jums neko nevajag, jo jūsu izsmalcinātajai gaumei viņi pa prātam tāpat neko nenopirks. Nevajag aiz muguras apdirst - pasaki sejā, lai nav svētki katru gadu ar šausmām jāgaida. Aizej un pasaki savai omei, ka tev viņas briesmīgos galdautus nevajag.
Citādi vēl kādu gadu tiksiet pie sirdstriekas no šausmām par to, kas uzdāvināts.
Riebjas tāda cacošanās. Īpaši pret veciem cilvēkiem, kuriem nav miljoni kontos, lai pirku nezin kādas dāvanas.

Forshi! Izraadaas esmu caca un mamzelle deelj taa, ka man nepatiik nekaads maajas dekors un ka gribu iekaartot savu maaju taa, kaa MAN patiik nevis kaa taa patiktu kaadam citam cilveekam, kursh nemaz tur pat nedziivo. :-|
12.12.2015 23:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits