Sveikas!
Man ir diezgan ieilgusi problēma - piere un zods. šīs zonas ir pārņēmuši melnie punktiņi un ar pieri ir vēl trakāk...tā nepārtraukti ir izsitumos - gan vienkārši pumpas, gan , ja neesmu noturējusies un esmu spiedusi, tad arī iekaisuši melnie punkti.
Vēlējos ar jums padalīties savā ikdienas sejas kopšanā, varbūt jums ir kādi ieteikumi, ko man vajadzētu mainīt?
Tātad
no rīta:
1. nomazgāju seju ar šo Oriflame attīrošo želeju:
2. Pēc tam uzsmērēju šo Nivea Soft sejas kremu:
Vakarā:
1. Notīru acu dekoratīvo kosmētiku ar šo Garnier
Eye make -up remover for normal to combination skin :
2. Notīru seju ar šo Garnier
toniku for normal to combination skin :
3. Noskaloju seju ar ūdeni
4. Uzklāju to pašu sejas krēmu Nivea soft
- Ik pa laikam noskrubēju seju ar paštaisītu skubi - kafijas biezumi + olīveļļa.
- Šādā veidā kopju seju jau sen, izmaiņas esmu veikusi līdzekļos, bet pieres stāvoklis no tā nav mainījies.
- Vasarā, kad nosauļojos, tad pieres stāvoklis gan nedaudz uzlabojas...ziemā - tīrā katastrofa. It īpaši, kad iekaist.(t)
- pārējā sejas daļa ir pat ļoti ok... pāris reizes kadā kāda mistiska pumpa un viss. Bet tā piere!
- runājot par internetā pieejamiem attēliem, kur norādītas veselības problēmas, ja pumpas metas uz konkrētas zonas, un mani neattiecas, jo gremošanas sistēmas un kunģa problēmām līdz šim neesmu saskārusies.. arī ĢĀ neko tādu nav konstatējis..