A tie pēdējie produkti vairs negaršo kā jābūt un sastāv no pavisam citām sastāvdaļām, kā bija domāts vai paredz marka/nosaukums. Laimas šokolādē kakao pupas kakao sviesta vietā hidrogenēti augu tauki un prozit mutē paliek kā augu tauku aplikums - pretīgs ka vēmiens nāk, Lāču produkcijai pilnīgi visai, izņemot maizi, ir tāda pati bēda, garšo pēc pēdējā draņķa un kad izlasa sastāvu, tad tas ir salīdzinoši gards, jo vajadzētu drīzāk būt misenē vēl pirms bija doma par ražošanu. Dzintara sieriņi arī feini, ja grib mirt, bet ja tas sūds garšo, tad nu es nezinu. Negaršīgs. Varēja taču pielikt vēl 1672. ķīmiju klāt garšai, bet nē, noskopojās. Nostaļģija un pašiedvesma dara savu, bet nu jājūt taču, ka labu mantu nomaina pret sūdu.