Es šodien apmierināta. Iepirkos kā īsta sieviete. Braucu pirkt kleitu. Nopirku kleitu, tad izdomāju, ka vajag pieskaņotu apakšveļu. Nopirku apakšveļu, zeķubikses. Tad sapratu, ka somiņu atbilstošu arī vajag. Nopirku somiņu. Kleitai pleci pliki. Nopirku žaketīti/jaciņu. Labi, ka vismaz kurpes bija:-D
Es arī ņemos ar kartiņām, rīt izsūtīšu draugiem, kas dzīvo ;arpus LV Es robežās. Ceru, ka nav par vēlu, cik lasīju, tad vidēji pa 5 dienām aiziet, tad nu ceru, ka, ņemot vērā vēl svētku laiku, nonāks līdz adresātiem laikā :-)
Pasūtīju tušas, ļoti labas nav saķepušas
Citas saka ka ātri sakalst bet tušām jau nedēļa un viss ok :)
Alerģijas arī nav ;-)
Bet adošu māsai tomēr palikšu pie savas iemiļotās tušas
Man jau šodiena bija brīva, visu dienu noslinkoju, jau jūtu, ka nevarēšu normāli gulēt, būs atkal jāmeklē kādas tabletes.
Biju domājuši šogad ar dāvanām īpaši nenoņemties, bet runāju ar māsu, ka šī visu ko iepērk, tad nu laikam vajadzēs arī man rīt ko pameklēt. Tik nenormāli negribas brīvu dienu pavadīt veikalos, bet kas cits atliek.
Ilgāk paskatījos uz Kubietes ņirbošo figņu un palika slikta dūša. :-/
Mmmm
Uz delicio eju pusdienās šad tad - tiešām laba vieta - garšīgs ēdiens un foršas telpas :)
Vakariņām gan neieteiktu - bet pusdienas tur lieliskas :)
ja tajā rajonā, tad hipsteri mīl Burgu un smart food. Brokastīm franču ka sāni no Cadets de Gas.. (kaut kā precīzi neatceros)
Es arī laikam līdz vīna glāzes beigām.
Tikko sapratu, ka bija diiiiiiiiivaina nedēļa. Nenotika nekas tāds parasts. Tikai ļoti sliktas vai nesaprotamas lietas.
Pēc statistikas nākamai nedēļai jābūt brīnišķīgai :D
Šovakar mazliet pievācu istabas, labi zinot, ka rīt man tas noteikti netiksies :-D Vēl jo vairāk, neesmu izdomājusi, ko gatavor rīt vakariņās. Jāizdomā šovakar, ko visas gaļas ir saldētavā. Ahh..iedvesma-atgriezies :(
Kopumā nedēļa pagāja ļoti labi. Prieks, nedēļas nogale manam vīrietim brīva, pavadīsim laiku kopā (l)
Ieva294, cheeers ! :-) Dažreiz tās lietas, kas liekas sliktas, beigu beigās nemaz tik sliktas neizrādās :))
Es arī ceru uz brīnišķīgu nākamo nedēļu - māsa ar vīru atbrauks, tad nu noteikti būs ko darīt :-)
Sisley
Cerams, ka uz daļu no notikumiem tas attiecas, paldies par pozitīvu domu, citādi tāds nekāds garastāvoklis + vīns jau vilka uz gaudu vakaru :D Tagad varu labus risinājumus domāt
Vista - saldā krējuma mērcē ar rozmarīnu. Vai karamelizēta ar sezama sēkliņām. Vai vieglā zupiņā. Vairāk ideju nav.