Vīramāte

Patīk
Reitings 28441
Reģ: 09.12.2015
Sveikas. Vēlos izkratīt sirdi un varbūt saņemt kādu padomu, atbalstu, uzmundrinājumu. Esmu precējusies jau 10 gadus, ir 3 bērni, bet vīramāte izturas pret mani un bērniem kā pret svešiniekiem. Ārēji viss ir laipnības robežās, nav skandālu un atklāti naidīgu tekstu, bet ir bijušas neskaitāmas intrigas, teksti starp rindiņām.... Ir skaidrs, ka nekad netikšu pieņemta viņas acīs. Un tās nav manas iedomas, to ir apliecinājuši neskaitāmas situācijas, kuras visas negribu uzskaitīt, vien ainas ieskicēšanai pateikšu, ka vīramātei ik pa laikam uzsāk saruna ar dēlu, kurā viņa mēģina manu vīru atrunāt no tā, ka viņš remontē mūsu dzīvokli, jo tas taču esot uz mana vārda, turklāt iegādāts pirms laulībām, tātad, ja es izdomāšot, varot izmest viņu laukā un visu viņa ieguldījumu atstāt sev........ tas neesot gudri ieguldīt svešā īpašumā...... Mazbērni arī viņai pie kājas, to arīdzan apliecinājuši vairāki gadījumi, bet neizplūdīšu. Es, ja godīgi, vislabprātāk viņu vispār izslēgtu no mūsu dzīves, pārāk daudz reizes ar bērniem esam sāpināti, taču skaidrs, ka vīrs tam nepiekritīs. Viņš uzskata, ka man nav jāņem galvā viņa māte. Bet tas ir tik grūti. Vairs negribu viņu redzēt un negribu, lai bērni viņu redz.:-/
09.12.2015 10:07 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Dalīt remontu ar sievu un 3 bērniem ? Tas ir kaut kāds absurds, tjipa es pirkšu tapetes un līmi, bet tu laminātu ?

wee, es reti, kad komenteeju ilgstoshi vienu diskusiju, bet shajaa mani atstaaja uz pauzes :-D:-D

nu a tev taa nav? visu ar viiru uz puseem??? nedod dies, tev veel nav savi ienakumi, pabalsti, busi kaa es, nekam nederiiga :D
09.12.2015 22:27 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
Ārprāts kā schoco vārdi ir aizskāruši story, kura piedzemdējusi bērnu, tagad gaida vēl vienu, strādājusi nav jau 3 gadus, gan jau nestrādās vēl apmēram 2, tas jau būs 5, atradusi veci kuram veiksmīgi uzsēdusies uz kakla un nu tik ar putām uz lūpām mēğina (jāsaka gan, ka neveiksmīgi) apņirgt schoco :D tiešām smieklīgi ka domā, ka tevi tā vien visas firmas un kompānijas gaidīs atpakaļ atplēstām rokām :D neaizstājamu cilvēku nav, tas tā ;) bet ar cāļu mātēm un liekēdēm viss sen ir skaidrs, tas jau pierādījās citā diskusijā :D
09.12.2015 22:42 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Man jautajums autorei tu viram atstasti visas sarunas ko tet a tet runaji ar saviem vercakie, draudzenem?

un atkartoju manuorat vecis drankis mazliet. Ta vieta lai nogludinatu attiecibas starp abam savam sievietem , vins tisuprat vai aiz mulka tas saasina.
09.12.2015 22:45 |

Reitings 23705
Ārprāts kā schoco vārdi ir aizskāruši story, kura piedzemdējusi bērnu, tagad gaida vēl vienu, strādājusi nav jau 3 gadus, gan jau nestrādās vēl apmēram 2, tas jau būs 5, atradusi veci kuram veiksmīgi uzsēdusies uz kakla un nu tik ar putām uz lūpām mēğina (jāsaka gan, ka neveiksmīgi) apņirgt schoco tiešām smieklīgi k
klau liec citu gimenes miera! Man vura masa 10 gadus nestradaja, tagad atsaska un viuss suoer gimene! Nav nauda citu makos jaskaita!
09.12.2015 22:46 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
man ir mans dzīvoklis, jāsāk īres maksa piestādīt :D
09.12.2015 22:48 |

Reitings 23705
ne, sakuma tev jaatstasta visas sarunas privatas ko ar mammu un draudzeni runaji, un jamegina vini sanaidot!
09.12.2015 22:56 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Es tagad nespēju iedomāties, lai mani vecāki, kas laulībā dzīvo 20 gadus (dzīvo dzīvoklī, kas ir uz manas mātes vārda un tēvs ir taisījis te remontu par abu vecāku kopīgu naudu(nekad neesmu sapratusi to naudas dalīšanu ģimenē)), tagad šķiršanās gadījumā dalītu dzīvokli. Tad manam tēvam, ejot prom, būtu jāpaņem tualetes durvis, 2 kvadrātmetri lamināta, kilograms reģipša un gabaliņš tapešu ar mikroviļņu krāsni? :D
09.12.2015 23:43 |

Reitings 1321
Un ko darīt gadījumā, ja vīrietis ieguldījis naudu sievas skaistumkopšanas procedūrās, krūšu un lūpu palielināšanā, bet tagad nolēma šķirties? Jāpaņem sev puse skaistuma vai jāskrien pie plastiskiem ķirurgiem, lai šie viņu nedaudz piekropļo un padara uz pusi neglītāku? :D
09.12.2015 23:48 |

Reitings 23705
, ja vīrietis ieguldījis naudu sievas skaistumkopšanas procedūrās, krūšu un lūpu palielināšanā,
tad vins ir idiots apriori! Pil.. ve kaoec nepalielinaja? Ko sievu dzen zem naza? Virietis kas mil ta nekad nedaris, drizak aizliegs!
09.12.2015 23:57 |

Reitings 1396
Reģ: 22.05.2014
Vispaw autores stāsts un jautājums bija pavisam cits un protams, ka cosmo dāmas pilnīgi iebrauca auzas un runā par pavisam ko citu.
Bet nu tas tā.
10.12.2015 00:00 |

Reitings 23705
un tu ar piepumpetiem cucien jau auzas nebrauc?

faktiski runa ir par viureieti ar parak garu merli un isu smadzeni!
10.12.2015 00:04 |

Reitings 1321
Kubiet, ne pa tēmu, bet tu pati izburtot to, ko raksti,arī vari? :D
10.12.2015 00:11 |

Reitings 6040
Ārprāts kā schoco vārdi ir aizskāruši story, kura piedzemdējusi bērnu, tagad gaida vēl vienu, strādājusi nav jau 3 gadus, gan jau nestrādās vēl apmēram 2, tas jau būs 5, atradusi veci kuram veiksmīgi uzsēdusies uz kakla un nu tik ar putām uz lūpām mēğina (jāsaka gan, ka neveiksmīgi) apņirgt schoco tiešām smieklīgi k

Nu bet redz kada es caalju maate!! :-D:-D:-D Moshka peec 2 berna veel 3 izdomashu, lai nav jaiet straadaat :-D:-D:-D:-D un maksat rekjinus uz puseem :-D:-D:-D

Man vura masa 10 gadus nestradaja, tagad atsaska un viuss suoer gimene! Nav nauda citu makos jaskaita!

kubi, tu te vari netaisnoties, mes zinam, ka mes (ne visas, protams) sievietes esam stipras, mes no sudem izlidisim, kaut ar tukshu A4 lapu un atradisim darbu. Man jau nu tochna, arii bez viira nebutu jauztraucaas, ka nebus par ko ees, bet nu tas nu taa.... Bet nu ko tad es te calju maate, 3 gadus nestradaju, maacos, eju kursos, audzinu bernu, tereju viira naudu nu, ko tad es vispaar saprotu no dziives. :-/:'-(:'-(:'-(:'-(
10.12.2015 00:16 |

Reitings 6040
Tad manam tēvam, ejot prom, būtu jāpaņem tualetes durvis, 2 kvadrātmetri lamināta, kilograms reģipša un gabaliņš tapešu ar mikroviļņu krāsni

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D sasmeejos :-D:-D:-D

nuu ja vins to nav iegramatojis, tad nezin kaa buus ar taam wc durviim, nez vai taa varees njemt :-D:-D:-D
10.12.2015 00:18 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
Atradusi ar ko lepoties - ja gadījumā vīrs pamestu tad aizskrietu atpakaļ pie vecākiem un turpinātu tur parazitēt! Vo līmenis!
10.12.2015 01:01 |

Reitings 6040
Atradusi ar ko lepoties - ja gadījumā vīrs pamestu tad aizskrietu atpakaļ pie vecākiem un turpinātu tur parazitēt! Vo līmenis!

Nu vot, jaa dzivotu mammas nopirktajaa dzivoklii, tetis iekartotu mani darbaa, nu neiet man pa dziivi, viss tik viegli naak :'-(:-(:-/ varbut kadu padominju vari sniegt?:-D:-D:-D
10.12.2015 01:11 |

Reitings 23705
Pilniugas mulkibas! Sieviete vienmer atradis darbu un iztiku! Ari bez vecaku palidzibas, Kaut gan nereti vecaki loti priecatos uznemt bernu atpakal.:-P:-P:-P:-P:-P
10.12.2015 01:13 |

Reitings 23705
Story man vel traka 2 viri un abi uzturejusi un abi jaunaki. Un nekad gadriz smagu darbu neesmu stradajusi. :-D:-D:-D:-D
10.12.2015 01:16 |

Reitings 6040
Story man vel traka 2 viri un abi uzturejusi un abi jaunaki. Un nekad gadriz smagu darbu neesmu stradajusi.

nu a ko tu darisi, kad tevi pametis????? kaa juus taas flizes dalisiet???? :-D:-D:-D kaa ar to regipsi???? :-|:-O

kubi, es par sevi esmu ljoti parliecinaata, tu arii, tadelj mes zinam, ka pat amazones dzunglos izdziivotu :-D
10.12.2015 01:23 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Ne pirmā diskusija, kur satiekos ar Vichy. Un man paliek žēl šo sieviešu sabojātos prātus! Zini, dārgā! Un arī schoco, kad satiksiet īstus vīriešus, kuri uzskatīs, ka sieviete nav darba zirgs, tad arī jūsu domas mainīsies par dzīvi un tās jēgu! Sieviete ir radīta, lai radītu pēcnācējus un vīrietim ir dota izvēle - radīt bērnus ar konkrētu sievieti vai nē, ja viņš ir piekritis, tad viņam ir jāuzņemās mamuta nešana mājās, loma. Jo, strādāt un dzemdēt sieviete vienlaicīgi nevar. Vīrietis dzemdēt arī nevar. Pēc jūsu vārdiem rodas priekšstats, ka, ja sieviete nav vergs, tad viņa ir nevēetīga, nevajadzīga un vispār parazīts!? Rīdziniece, šajā diskusijā ļoti saprātīgi spriež un min reālus piemērus, ka sieviete spēj visu! Daudz vairāk nekā vīrietis, ja vajag.... Bet kādēļ vajag, ja var nedarit un nevergot visiem pēc kārtas??? Story, viņa jau 1000šiem reižu atkārtoja, ka viņa nav tikai māte - dzemdētāja, ka viņa mācās, iet uz kursiem, ka viņai ir jau labs CV, kurš uz šo brīdi piepildās ar izglītības iestādēm, bet to jau jūs vistas nedzirdat! Jūs dzīvojat savā vergu pasaulē, kur sievietei ir jāvergo, jātaisa karjera, jā tas viss ir labi, bet zinājāt, ka karjeru var veidot visu mūžu, bet par māti kļūt var līdz noteiktam vecumam? Kad ar savu vīru izšķīros, pieprasīju viņam 1000% uzturēt mani un meitu, ja nē, iešu strādāt un bērns augs ar aukli, normālam vīrietim uzreiz ir skaidrs, ka bērnam vajag māti, ne aukli.... Tā lūk!
10.12.2015 01:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)