Vai nevari pie notāra noslēgt kaut kādu vienošanos, ka ar vīru Jums ir vienādas tiesības uz dzīvokli, lai visiem sirds mierīga, ja reiz būsiet mūžam kopā?
Ko darit sievietei, kura nestradaa, bet audzina bernus? Un kura nesanjem pabalstus?
mani, dievgodvārds, fascinētu vecis, kurš atprasītu naudu par dzīvokļa remontu, kurā pats dzīvojis un kurā TURPINĀS DZĪVOT VIŅA 3 BĒRNI. normāli vecāki vēl bērniem dzīvokļus nopērk, bet šis lai vāc čekus par tapetēm? moš vēl lai bērnistabas mēbelēm cenas nenoplēš pēc shoco loģikas?
Tad jau Tu piekrīti, ka no sievietes, kas pie vīrieša dzīvojusi, arī ir jāatprasa īres maksa, ja?
tad es autores vietā uzzvanītu tai vīra mātei un pateiktu, ko domāju un, lai liek mieru!
Nu, es šādas sievietes nesaprotu, ja godīgi. Pēc tam ies ar tukšu CV cerēs uz darbu, ja nu (pfu, pfu, pfu) vīram kaut kas notiks, vai izšķirsies?
Es vispar uzskatu, ka dzives vieta ir janodrosina virietim un lielais mamuts janes virietim gimene, kur ir berni.
Bet, pieņemu, ka pati esi bez darba, tāpēc arī tāds jautājums un tūlīt sekos emociju izvirdums manā virzienā.
Bet ja viņiem 3 bērni, ja nu visi mazi. Un varbūt vīrietis uzskata, ka var nodrošināt ģimeni viens, lai sieviete labāk audzina kārtīgus bērnus, rada mājīgu sajūtu, sagaida vīru labā omā ar vakariņām un no rīta pavada uz darbu ar brokastīm, izgludinātiem krekliem. Vari iedomāties tam visam plusā vēl pilnas slodzes darbu?
mani, dievgodvārds, fascinētu vecis, kurš atprasītu naudu par dzīvokļa remontu, kurā pats dzīvojis un kurā TURPINĀS DZĪVOT VIŅA 3 BĒRNI. normāli vecāki vēl bērniem dzīvokļus nopērk, bet šis lai vāc čekus par tapetēm? moš vēl lai bērnistabas mēbelēm cenas nenoplēš pēc shoco loģikas?
Kā risinās to tukšo CV?
Jaa, es neesmu stradajusi pedejos 3 gadus (atkal tava aprobezhoshanas, ka noteikti neesmu stradajusi - CV nav tuksh un ir pat ljoti labs), no UK pabalstus nevaru sanemt, jo kaa atbraucaam ar viiru shurp vins saka stradat savaa piedavatajaa amataa, es macities. Pabalstus nesanjemam, jo viiram ir paaugstinaati ienakumi.
Nee, es esmu nodroshinaata, man ir pashai savs dzivoklis Latvijaa un darbu ar savu CV es noteikti dabutu (pat peec 3 gadu prom bushanas mans bijushais priekshnieks aicina mani atpakalj stradat), ja ne tur tad pie vecaakiem. Taa kaa no manis tev nebus nekaads izvirdums, drizak neizpratne par tavu attiecibu modeli, bet tu nesaproti manu. Ta ka viss lidzsvaraa.
Neesmu redzējusi daudz vīriešus, kuri uztrauktos par trauku nomazgāšanu, putekļu sūkšanu, vai drēbju tīrīšanu. Vīrietim domāšana nav tā radīta. Tad kāda velna pēc sievietei jānodzenā sevi kā zirgam un jādara gan sieviešu, gan vīriešu pienākumi???
Lai jau dzīvo, bet ko darīs, tādā "ja nu" situācijā? Kā risinās to tukšo CV? Ja viss iet labi un gludi pa dzīvi, tad nekāda vaina, ja kaut kas sašķobās, tad rodas problēmas. Vēl variants, ja ir iespēja, veidot iekrājumu fondu, apdrošināt vienīgā apgādnieka dzīvību.
Un ko darīsi, kad 10 gadus nebūsi strādājusi? Vēl joprojām uzskatīsi, ka visi Tevi gaidīs atplestām rokām, lai kur arī ietu?
Mūsdienu pasaule pieprasa sievietei parūpēties par sevi, lai pēc tam pie problēmām nav jāvaino citi. Tāds laikmets.