Vīramāte

Patīk
Reitings 28441
Reģ: 09.12.2015
Sveikas. Vēlos izkratīt sirdi un varbūt saņemt kādu padomu, atbalstu, uzmundrinājumu. Esmu precējusies jau 10 gadus, ir 3 bērni, bet vīramāte izturas pret mani un bērniem kā pret svešiniekiem. Ārēji viss ir laipnības robežās, nav skandālu un atklāti naidīgu tekstu, bet ir bijušas neskaitāmas intrigas, teksti starp rindiņām.... Ir skaidrs, ka nekad netikšu pieņemta viņas acīs. Un tās nav manas iedomas, to ir apliecinājuši neskaitāmas situācijas, kuras visas negribu uzskaitīt, vien ainas ieskicēšanai pateikšu, ka vīramātei ik pa laikam uzsāk saruna ar dēlu, kurā viņa mēģina manu vīru atrunāt no tā, ka viņš remontē mūsu dzīvokli, jo tas taču esot uz mana vārda, turklāt iegādāts pirms laulībām, tātad, ja es izdomāšot, varot izmest viņu laukā un visu viņa ieguldījumu atstāt sev........ tas neesot gudri ieguldīt svešā īpašumā...... Mazbērni arī viņai pie kājas, to arīdzan apliecinājuši vairāki gadījumi, bet neizplūdīšu. Es, ja godīgi, vislabprātāk viņu vispār izslēgtu no mūsu dzīves, pārāk daudz reizes ar bērniem esam sāpināti, taču skaidrs, ka vīrs tam nepiekritīs. Viņš uzskata, ka man nav jāņem galvā viņa māte. Bet tas ir tik grūti. Vairs negribu viņu redzēt un negribu, lai bērni viņu redz.:-/
09.12.2015 10:07 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
kuri tad ir tie pirkumi kuri būtu jātrunā un jāapstiprina notariāli, pārim kuriem jau ir 3 bērni !?
es saprtu, ja dzīvo kopā pus gadu un ir pazīstami gadu, bet te ir ģimene

+1
Autore ar vīru 10 gadus kopā dzīvo autores dzīvoklī. Beidzot vīrs saņēmies izremontēt dzīvokli un pat nav zināms vai remontē tikai un vienīgi par savu naudu vai kopējo. Mož viņiem vispār kopējais naudas katls. Vai tiešām izremontēt dzīvokli priekš sevis, sievas un bērniem ir tik briesmīgi? Cosmo nebeidz pārsteigt.
10.12.2015 16:09 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
nelaimes_putns

jaa vienaa diskusijaa vina teica, ka virs nelauj dzivot atseviski, katrs savaa istabaa, ka bernam jadzivo kopaa ar abiem vecakiem, tur arii vinas un vina vecaki laikam iesaistiti, ka ja nedzivos kopaa, kaut kas kaut kaa... Taa kaa nu tur jau nezin kaa ir, iemesli ir dazhaadi, bet atceros, ka vina teica, ka grib stradat, bet vinji tur kaut ko nelauj, karoch trakais staastinjsh :-D
10.12.2015 16:10 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
tā dara kapeiku pisēji , visi maz zināmie vīrieši sakravā savas mantas un aiziet paceltu galvu , neviss dala garāžas un šķīvjus bingo! Man ta izdarija pirmais virs, nav jaizvelas sudigus vecus!
10.12.2015 16:12 |

Reitings 6040
tā dara kapeiku pisēji , visi maz zināmie vīrieši sakravā savas mantas un aiziet paceltu galvu , neviss dala garāžas un šķīvjus

Nu, jaa, man taa patas ir visur zinaams, tadelj mani shis remonta dalijums noshokeeja...
10.12.2015 16:13 |

Reitings 279
Reģ: 11.08.2010
Šausmas, nabaga sieviete. :-/

Es tikai nesaprotu, kā tas vecis var atļauties viņai kaut ko aizliegt un izteikt savas pravas, ja viņš tā.. Jēziņ.
10.12.2015 16:13 |

Reitings 6040
nelaimes_putns

bija tur kaut kads iemesls arii ar vira mati un vinas vecakie, bet neatceros, es vnk sho autori atceros, jo vinja mani, Alexxa un wee piemineeja ne ipashi labaakajos izteicienos, bet nu var saprast, ja jau shitaads jaaklis shitaa te.
10.12.2015 16:15 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
ka mazo ved uz nodarbībām

yamaha mūzikas skolā nodarbības ir no 4 mēnešiem .... ;)
10.12.2015 16:15 |

Reitings 6040
Es ar savu viru dzivojam kopaa 4 gadus un jau zinu, ko var un ko nevajag vinam labaak teikt un vins ta pat man, zin ko teikt un ko labaak nee vai rii mani sagatavot :-D. Autores viiram ta kaa peec 10 gadiem arii butu jaasaprot, ka ir lietas, kuras labaak neteikt...ne jau striids pirmo dienu starp vinjaam.
10.12.2015 16:17 |

Reitings 11162
bet man tā arī neatbildēja , kuri ir tie pirkumi kuri notariāli jāastiprina, varbūt man ar jāsāk nodrošināties .... :D
10.12.2015 16:17 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
kuri tad ir tie pirkumi kuri būtu jātrunā un jāapstiprina notariāli, pārim kuriem jau ir 3 bērni !?
es saprtu, ja dzīvo kopā pus gadu un ir pazīstami gadu, bet te ir ģimene

Ko nozīmē 3 bērni? Jo vairāk bērnu, jo stabilākas attiecības? Tas ir garants laimīgai laulībai? Cilvēki dzīves laikā mainās, mēdz izjukt arī attiecības, un ir stulbi to noliegt.

Notārs nav nepieciešams. Var paši cilvēciski vienoties. Summas ir atkarīgas no pāra kopējā budžeta un maksātspējas. Ja ieguldījums viena laulātā mantā prasa otra laulātā mantu pārdot/ieķīlāt, tad tas ir obligāti jāfiksē dokumentāli. Ir jābūt pilnīgam neprātam to nedarīt. Vienam tie būs 10 000 eur, citam 70 000. Arī šajā gadījumā nav minēts cik nopietni remontdarbi ir nepieciešami sievietes dzīvoklī, cik tas ir liels utml. Loģiski, ka nav runa par krāsas spaini un trīs krāsas bundžām.
10.12.2015 16:18 |

Reitings 11162
es pēc 10 gadu kopdzīves arī zinu ko teikt un kā teikt , tas taču ir normāli , tāpat arī vīrs zin un redz, kad ir tie brīži, kad man var teikt visu ko un kad labāk palusēt citādi paliks bez vainas vainīgais ... tas taču ir tikai normāli .... būtu jābrīnās ja būtu savādāk
10.12.2015 16:19 |

10 gadi
Reitings 1496
Jā, jā, te jau izskanēja viedoklis, ka sievietei rūpēties par savu naudu, mantu ir ok, ja to dara vecis, tad ir nevīrišķīgs kapeikpisējs. (l)
10.12.2015 16:19 |

10 gadi
Reitings 1496
Lai būtu vēl trakāk, iedomāsimies vīrieti, kurš sēž mājās ar bērnu, vai sievietei pieprasa uzturnaudu pēc šķiršanās, pietam liekot visu nopirkto atstāt sev. Vai pasarg` dievs, grib piedzīt uzturlīdzekļus no sievietes par bērnu. Briesmīgi, vai ne? :D
10.12.2015 16:23 |

Reitings 11162
Ko nozīmē 3 bērni? Jo vairāk bērnu, jo stabilākas attiecības? Tas ir garants laimīgai laulībai?

nu tas , kā minimums apliecina nopietnus nodomus, kopīgu nāktnes plānošanu , un principā šādi pāri ja šķiras tad tam ir nopietns iemesls , neviss vienkārši raksturu nesaderība. Garants nav nekam , bet bez mīlestības , kas principā ģimenē iet roku rokā ar laimi, 3 bērni nebūtu radušies , grūti iedomātie saprātīgu būtni , kas 3x iekrīt , tur tad jābūt īpašam talantam.
Attiecību stabilitāti nenosaka bērnu skaits , bet gan attieksme un spēja otru izjust , šeit izskatās , ka vīrietis pa 10 gadiem nav līdz galam iemācījies izjust sievieti , ja nevarēja paredzēt , ka būs šāda drāma .
10.12.2015 16:24 |

Reitings 6040
Sieviete - maate, nerupejas par savu mantu, vina rupejas par to, lai ar bernu nav japaliek uz ielas!!!! Ta kaa sievietei ar bernu ir mazliet grutak sakt stradat un noiret dzivokli nekaa virietim, kursh ir viens?
10.12.2015 16:24 |

Reitings 11162
tur jau tā lieta , sievietei nav jārūpējas tikai par sevi , viņai ir atbildība par mazu cilvēku , kuram nav jādzīvo pažobelē un jāēd vieni āboli ....
10.12.2015 16:25 |

10 gadi
Reitings 1496
nu tas , kā minimums apliecina nopietnus nodomus, kopīgu nāktnes plānošanu , un principā šādi pāri ja šķiras tad tam ir nopietns iemesls , neviss vienkārši raksturu nesaderība. Garants nav nekam , bet bez mīlestības , kas principā ģimenē iet roku rokā ar laimi, 3 bērni nebūtu radušies , grūti iedomātie saprātīgu būtni , kas 3x iekrīt , tur tad jābūt īpašam talantam.
Attiecību stabilitāti nenosaka bērnu skaits , bet gan attieksme un spēja otru izjust , šeit izskatās , ka vīrietis pa 10 gadiem nav līdz galam iemācījies izjust sievieti , ja nevarēja paredzēt , ka būs šāda drāma .

Tieši tāpēc es neuzskatu materiālās puses nokārtošanu par kaut ko sliktu. Latvijā vispār ir negatīva attieksme pret to pašu laulības līgumu, uzreiz rodas domas, ka nemīl, negrib, skopulis un vēl visādā citādā ziņā slikts cilvēks. Manā uztverē, vnk gudrs cilvēks. Līdzīgi ir ar laulībām. Uzskatu, ka ir nepieciešams precēties, tiesiski visu nokārtot, jo arī tās ir rūpes par otro pusi.
10.12.2015 16:28 |

Reitings 279
Reģ: 11.08.2010
Kad man būs bērns, es pie attiecīgam situācijām labak gribētu ēst ābolus un dzīvot kādā būdelē ar sīko, nevis krapjosam bijušajam pieprasīt naudu.
10.12.2015 16:29 |

10 gadi
Reitings 1496
Sieviete - maate, nerupejas par savu mantu, vina rupejas par to, lai ar bernu nav japaliek uz ielas!!!! Ta kaa sievietei ar bernu ir mazliet grutak sakt stradat un noiret dzivokli nekaa virietim, kursh ir viens?

Jā, pēc šķiršanās vīrietis vairs nav tēvs, tas statuss pazūd. Spēcīga loģika.
10.12.2015 16:29 |

Reitings 11162
kamēr abas puses ir mierā manis pēc , ja man piedāvātu laulību līgumu ( tikai piedāvātu ), šī vairs nebūtu mana otrā pusīte , kā ar nazi nogrieztu , tāpat , kā ja man uzdāvinātu mākslīgos ziedus , tur domāšana pavisam cita man ar tādiem nav pa ceļam. Bet tā esmu es un tie ir mani tarakāni, kamēr abiem ir labi , viņi var darīt ko grib ...
bet te jau problēma ir pavisam citā
10.12.2015 16:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)